Ακομα πουλανε HD-DVD players

VG

Reaction score
0
Αν κανεις την μετατροπη της ισοτιμιας,τοτε εχεις δυο ωραιες ταινιες με 40€
Δεν ειναι παραλογη τιμη για καποιον χομπιστα που θα ηθελε να δει τι εστι HD DVD

TED

Reaction score
1
Απάντηση: Ακομα πουλανε HD-DVD players

Προς ενημερωση.Τα TOSHIBA μεχρι πριν 1 μηνα τα εδιναν σε αλυσιδες καταστηματων 50 με 70Ε.
Για καποιον που εχει καποιους τιτλους και θελει ενα καλο player για dvd,ειναι πολυ καλες περιπτωσεις,σε τιμες χωμα.

Reaction score
164
Εγώ τσίμπησα το EP-30, που θεωρείται εξαιρετικό για DVD Player, με 7 ταινίες και HDMI καλώδιο, 130€. Δεν αξίζει;

TED

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ακομα πουλανε HD-DVD players

Εγώ τσίμπησα το EP-30, που θεωρείται εξαιρετικό για DVD Player, με 7 ταινίες και HDMI καλώδιο, 130€. Δεν αξίζει;
Οχι μονο αξιζει, η τιμη ειναι αστεια για την αποδοση του.

Reaction score
27.352
1.ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡ 30 ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ?2.ΤΟ ΤΟΣΙΜΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

TED

Reaction score
1

Ρωτα και σε κανα Κωτσοβολο αν εχει ξεμεινει τιποτα.Πολυ χαμηλες τιμες,για να ξεπουλησουν.

Reaction score
27.352
ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ELECTROWORLD ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 80 ΕΥΡΩ ΜΕ 2 ΤΙΤΛΟΥΣ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ TOSHIBA HD-E1KE. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ? ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ Η ΝΕΟΤΕΡΟ? ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
27.352
ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ FIRMWARE ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 3.0 ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΤΟΣΙΜΠΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΜΟΝΤΕΛΑ HD DVD ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΤΟΣΙΜΠΑ.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα όποιος βρει σε κατάστημα το EP-30 ας μου σφυρίξει...

Reaction score
6

Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα όποιος βρει σε κατάστημα το EP-30 ας μου σφυρίξει...
Δεν εισαι ο μόνος που ψαχνει…
Και ενας άλλος συν-φορουμίτης που ειχε δυο και τα πούλησε, τωρα το μετάνιωσε και ψαχνει να βρει κανένα stock.
Δύσκολα όμως…
Μονο από ebay…

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Ακομα πουλανε HD-DVD players

Προσωπικά, μιάς και ζω στη Γερμανία, το πήρα πριν μερικούς μήνες από το γερμανικό Amazon γύρω στα 90€ και 5 ταινίες δώρο, και μιάς και μου κίνησες τώρα την περιέργεια το έψαξα λίγο και είδα πως έχει πλέον εξαντληθεί, το βρίσκεις μόνο μεταχειρισμένο και... έχουν ανεβάσει την τιμή του (από 150€), προσφορά και ζήτηση...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe