Ακουγατε Γιαννη Πετριδη στο ραδιοφωνο?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ποπ κλαμπ και Ροκ κλαμπ, θυμαστε?
Καθε μεσημερι στις 4?
Ποσες φορες ειχαμε ακουσει ενα τραγουδι απο εκει μεσα πρωτη φορα το οποιο θα καταφερναμε να αποκτησουμε μετα απο μηνες?
Σε εκεινες τις, προ-internet , ρομαντικες ημερες τι ρολο επαιξε ο Γιαννης Πετριδης(αλλα και αλλοι μουσικοι παραγωγοι) στην μουσικη σας επιμορφωση?

[YOUTUBE]nDFyw4c70TU[/YOUTUBE]

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Ακουγατε Γιαννη Πετριδη στο ραδιοφωνο?

τον ειχα προιδοποιησει που θα καταληγε.....................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Τι εννοεις Αργυρη?
καποτε στο τοτε λοντεν δουλευε καποιος ηλιας , ο οποιος εκανε εκπομπη στον τοτε ηχο εφ , τον ειχε καλεσμενο,
ο πετριδης να μεν ηταν τερας γνωσεων αλλα ηταν και μεγαλος ειρωνας , καποια στιγμη του ειπα ,
οταν το ποπ και ροκ, βρει αλλα σοβαρα περιοδικα στο δρομο του, θα σημαινει την αρχη του τελους, στο περιοδικο εγραφε ο τοτε τολης ζαχαροπουλος, (ρωτα τον αλεξ ξερει) ,ο οποιος απο το 97-89 ηταν στην σκια του περιοδικου,ενας ανθρωπος με τρελλο ταλεντο.
Στην πορεια προεκυψε ο μαγος του οζ και στα τελη του 90 , και σιγα σιγα το περιοδικο πηρε την κατω βολτα.
Ο ανθρωπος εδειχνε να ξερει σχεδον τα παντα, απλα (οπως ο σοφος παπους μου μου ειχε πει :
το χρημα διαβαλει ανθρωπους και συνειδησεις) ετσι πιστευω κανει και η γνωση.
Σε κανει απομακρο , και σε ψιλοκαταστρεφει χωρις να το καταλαβεις.
Βεβαια αυτο δεν αλλαζει το τι ξερει, και τι εχει, οποιος θυμαμαι το σπιτι του παρουσιαση σε καποιον ηχο του 03 , θα ξερει για τι μιλαω.
Δυστυχως δεν ειχαμε συνεχεια , ενας και μοναδικος ηταν, αν και η αγαπη του για την γκοτθικ ροκ ηταν τεραστια η προσφορα του στην generation του τοτε ηταν καθοριστικη.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Μαστοράκη, Πολυχρονίου, Πετρίδη, ωραία χρόνια, φοβερά ακούσματα!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και οι πειρατες μια χαρα ηταν...........ακουγαμε και κανα τραγουδι εκτος λιστας εταιριωνε......

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Aκούγαμε Πετρίδη και μαθαίναμε και 2-3 πραγματάκια.

Reaction score
249

δηλαδη σταματησε η εκπομπη που εκανε στη νετ;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

δηλαδη σταματησε η εκπομπη που εκανε στη νετ;
Δεν νομιζω οτι σταματησε ποτε η εκπομπη του.
Αλλα, αλλα εκεινα τα χρονια...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.560

Άκουγα τον Γιάννη Πετρίδη ως μαθητής και αργότερα ως φοιτητής σχεδόν ανελλιπώς - και από εκεί και μετά τον ακούω όποτε έχω την ευκαιρία. Ατελείωτες ώρες ακρόασης, κολλημένος στο ραδιοκασσετόφωνο, με το REC πατημένο, έτοιμος να ηχογραφήσω αγαπημένα κομμάτια από την εκπομπή του. Πάρα πολλές φορές, θα μπορούσα να πω σχεδόν κάθε μέσα, ακούω κάποιο κομμάτι στο ραδιόφωνο, στο Internet και στο σπίτι, και αυτομάτως ανακαλύπτω ξανά και ξανά πως το άκουσα για πρώτη φορά στη δική του εκπομπή. Δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που ήμουν όλα αυτά τα χρόνια ακροατής του - και το λιγώτερο που μπορώ να του πω δημοσίως είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Χαιρετίσματα από το Βόλο Γιάννη και Χρόνια σου Πολλά!

Reaction score
33
Ποπ κλαμπ και Ροκ κλαμπ, θυμαστε?
Καθε μεσημερι στις 4?
Ποσες φορες ειχαμε ακουσει ενα τραγουδι απο εκει μεσα πρωτη φορα το οποιο θα καταφερναμε να αποκτησουμε μετα απο μηνες?
Σε εκεινες τις, προ-internet , ρομαντικες ημερες τι ρολο επαιξε ο Γιαννης Πετριδης(αλλα και αλλοι μουσικοι παραγωγοι) στην μουσικη σας επιμορφωση?

[YOUTUBE]nDFyw4c70TU[/YOUTUBE]
Ανδρέα, πότε ήταν αυτό?

Πριν τον Β παγκόσμιο πόλεμο? :401:

Reaction score
33
Άκουγα ανελλιπώς Πετρίδη.
Το τρομερό επίτευγμά του, ήτανε ότι τότε, με ένα ραδιοφωνάκι και μόνο, είμαστε καλύτερα ενημερωμένοι από ότι σήμερα με όλα τα μέσα!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.773

Θυμάμαι και μια πρωτότυπη εκπομπή που έκανε κάποια στιγμή.

Έβαλε τα χειρότερα τραγούδια, που δεν μπορούσες να τα ακούσεις με τίποτα!

Ευτυχώς ανά 3 κομμάτια έβαζε και ένα κανονικό γιατί...θα αλλάζανε μάλλον συχνότητα όλοι!:107:

Reaction score
42
Απάντηση: Re: Ακουγατε Γιαννη Πετριδη στο ραδιοφωνο?

Ολη την μουσική μου παιδεία από αυτόν την έχω αποκτήσει.

Reaction score
4.188

Ακουγα Γιάννη Πετρίδη από τότε που είχε μιά τηλεοπτική μουσική εκπομπή στην ΥΕΝΕΔ νομίζω πρίν το 1975 (με σήμα τους Grand Funk - We' re an American Band άν θυμούνται οι παλαιότεροι).

Από το 1975 και μετά τον άκουγα 4-5 στο ραδιόφωνο συνέχεια.
Εμαθα πάρα πολλά πράγματα και το βασικότερο που μου έμεινε είναι ότι θεωρούσε Νο1 τους Beatles και Νο2 τους Stones.

Και Gabriel πρωτοάκουσα εκεί και Ian Hunter και Cat Stevens.
Και το 1977 το Follow you Follow me από τους Genesis (χωρίς Gabriel). Και τόσα άλλα.

Και τον Elton John σεβόταν μουσικά και γενικά το άτομο ήταν ο Γιάννης Διακογιάννης της Μουσικής στην Ελλάδα.

Κακώς έγινε διευθυντής στην Virgin. Πολλοί ενοχλήθηκαν ότι μπορεί να προωθεί δίσκους της. Εγώ δεν το είδα αυτό.

Δυστυχώς, τα επόμενα χρόνια δεν τον άκουγα.

Παραμένει όμως ένας μεγάλος δάσκαλος όλων εμάς που τον ακούγαμε και τον ευχαριστώ.

Reaction score
16.989
Απάντηση: Re: Ακουγατε Γιαννη Πετριδη στο ραδιοφωνο?

Ανδρέα, πότε ήταν αυτό?

Πριν τον Β παγκόσμιο πόλεμο? :401:

Ναι,αληθεια κυριοι...Ρωτατε για εποχες, οπου ημασταν μονο μια υποψια ζωης...:137:

D

Deleted member 8307

Guest
από τέλος δημοτικού μέχρι φοιτητής, ειδικότερα την εκπομπή της παρασκευής ανελλιπώς ... η ύπαρξη αρκετών από τους πιο αγαπημένους δίσκους μου οφείλονται στις εκπομπές του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.344
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian