Ακουστικά denon η sennheiser?

Reaction score
1.129
Καλημέρα σε όλους!Θέλω να πάρω ένα ζευγάρι ακουστικά με 50 ευρώ.Μετά από μια μικρή έρευνα εντόπισα το sennheiser hd 428 ,denon ah-d310.Αν ήσασταν μεταξύ των δύο τι θα διαλέγατε;Θα ακούω στο σπίτι από την έξοδο του δικάναλου που έχω και μερικές φορές καμμιά ταινία στον υπολογιστή.Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι να μη με κουράζουν.Δεν τρελαίνομαι για hi end ήχο,άλλωστε και τα οικονομικά μου δεν το επιτρέπουν.Αν έχετε και άλλες προτάσεις σε αυτά τα λεφτά ευπρόσδεκτες.ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
7.336
Απάντηση: Ακουστικά denon η sennheiser?

η sennheiser σαν πιο ειδικη εταιρεια ειναι μαλλον πιο ασφαλης επιλογη

Reaction score
1.129

ευχαριστώ και τους δύο για το ενδιαφέρον.Την akg την είχα υπόψη μου αλλά θεωρούσα οτί είναι ακριβή.Το μοντέλο φαίνεται ενδιαφέρον.Δεν σε κούραζε μετά από 1-2 ώρες σε λογικές εντάσεις έτσι;

Reaction score
5.971

Aκροαση μουσικης με ακουστικα πανω απο μια ωρα το πολυ δεν κανω. Ηταν ανετα και δεν με κουραζαν.
Τα αλλαξα για τον λογο οτι ηταν κλειστου τυπου και απομονωναν τους εξωτερικους ηχους σε μεγαλες εντασεις. Τωρα εχω αυτα http://audiolights.gr/eshop/proionta.php?products_id=817
Ακομα πιο ανετα και καλυτερο ηχο.

Reaction score
9

Τα κλειστού τύπου ακουστικά έχουν συνήθως πιο σφικτή εφαρμογή και κουράζουν ευκολότερα, ειδικά αν φοράς γυαλιά. Αν όμως ακούς μουσική με πολύ μπάσο και είναι πολύ σημαντικό για εσένα τότε τα κλειστού τύπου θα σε καλύψουν περισσότερο. Αυτός κατά τη γνώμη μου είναι πιο σημαντικός παράγοντας επιλογής από την μάρκα. AKG και Sennheiser είναι πιο εξειδικευμένες εταιρείες με διαφορετικό ήχο και κατασκευή. Τα ακουστικά της AKG έχουν συνήθως χαμηλότερες αντιστάσεις και είναι δυσκολότερα φορτία για τους ενισχυτές ακουστικών, οπότε και αυτό μπορεί να παίζει ρόλο.

Reaction score
1.129

Οχι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το μπάσο.Αυτό που κουράζει τελικά τι είναι;η κακή ποιότητα ήχου;το βάρος των ακουστικών;το σφίξιμο που ανέφερες;ή όλα αυτά μαζί;Ρωτάω γιατί δεν χρησιμοποιούσα ακουστικά ποτέ και δεν ξέρω.Τώρα που χρησιμοποιώ κάτι φθηνιάρικα βλέποντας μια ταινία στη μια ώρα τα βγάζω γιατί κουράζομαι...Τα akg όπως είπε και ο συμφορουμίτης Γιάννης είναι ξεκούραστα και μάλλον θα τα πάραγγείλω.Αυτό για την αντίσταση μου το εξηγείς λίγο;Δεν έχω ενισχυτή ακουστικών,θα συνδέονται απευθείας στον δικάναλο ή το λαπτοπ.Επίσης όταν λές ''διαφορετικό ήχο'' για τις δύο εταιρίες τι εννοείς;

Reaction score
9

Τα AKG είναι τα ακουστικά που χρησιμοποιώ εδώ και 22 χρόνια, οπότε φυσικά και τα προτείνω. Η έξοδος του δικάναλου για ακουστικά είναι τυπικής ποιότητας. Η χαμηλή αντίσταση σημαίνει απάιτηση για ισχυρότερη ενίσχυση, καλύτερα από ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών, αλλά μπορεί αυτό να μην είναι πρόβλημα για εσένα στην χαμηλή κατηγορία τιμής που θες να κινηθείς. Προσωπικά θα μάζευα κάτι παραπάνω και θα έπαιρνα κάτι σαν και αυτό http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?products_id=8683
Με ένα ενισχυτάκι σαν και αυτό http://www.musicalfidelity.com/products/V-Series/V-CAN/V-CAN.asp θα κάνεις ένα τεράστιο άλμα σε ποιότητα χωρίς να δώσεις μία περιουσία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid