Ακούμε ό,τι βλέπουμε ;

Reaction score
11
Απάντηση: Ακούμε ό,τι βλέπουμε ;

Υπάρχει ένας αλάνθαστος κ μοναδικός τρόπος αξιολόγησης:

Βόλτες, βουνά, θάλλασες, βιβλία, φαγιά, τσιγάρα, ποτά, φίλοι, οικογένεια, κινηματογράφος, θέατρο, χαβαλέδες, σέχ, τηλέφωνα, φράγκα, αναγνώριση, έπαινος, εξομολογήσεις, ψου ψου ψου και χου χου χου.

Έ, μετά απλώς κάθεσαι και ακούς (αν θές).

Τώρα αν θες κ συγκριτικό.....:114:
Yπάρχει μία αλάνθαστη σύγκριση: με το ιδεατό πρότυπο του νου...(που λέει "από το νού μου τόβγαλα":142:).

:107:

D

Deleted member 8307

Guest
Βλέποντας τον Houston που αλλάζει ηχεία, ενισχυτή και πηγή πηγαίνοντας σε αρκετά φθηνότερες υλοποιήσεις, στα πλαίσια του ακριβού Hi-Fi, και κρίνοντας από μερικά παραδείγματα, όπως από δύο φίλους που περάσανε σε κινέζικες λαμπάτες υλοποιήσεις στην μισή ή στο ένα τρίτο της τιμής από ιταλικά "υπερ-μηχανήματα" για οδηγήσουν Zingali Overture 4S και Zingali 1.12,
και από έναν τρίτο παιδικό φίλο μου που δεν αποχωρίζεται το Vandersteen 3A, μάλιστα το άλλαξε σε Signature, έχοντας για ενισχυτές ζευγαράκι του Pass, συμπεράνει κανείς ότι και με την "απλή" ακρόαση και την απλή λογική υπάρχει (και υπήρχε) κόσμος που ξεπερνάει το λούστρο και την τιμή.
Αλλά παραδείγματα υπάρχουν από Hobby-στες που αποφασίσανε να εμπιστευθούν τον αείμνηστο Μάκη Γερούκη αντί να τα καταθέσουν σε "ultra:116:" Hi-End λαμπάτες μάρκες ή άλλοι στην γραμμή της γνώσης με "active" συστήματα, κλπ ...

Δεν αμφισβητώ την αξία της επιστημονικής γνώσης κάθε άλλο μάλιστα.
Απλά θέλω να τονίσω ότι υπάρχουν μερικοί και ίσως αρκετοί hobby-στες που κρίνουν χωρίς να επηρεάζονται από τιμή και λούστρο, και κυκλοφορούν ανάμεσα μας :116: (με σωστή κρίση και αρκετές γνώσεις). 'Έχω δε την εντύπωση ότι οι άποψη του "ακριβού άρα και καλύτερου" ξεπερνιέται σιγά σιγά ... ή καλύτερα είναι ήδη ξεπερασμένη τα τελευταία χρόνια.
Μπορεί βέβαια όλα αυτά να είναι statistical fluctuation ...

Reaction score
23
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακούμε ό,τι βλέπουμε ;

Εκεί έχω ένσταση εγώ (στην ασχετοσύνη που βαφτίζεται "αποψη" για να μη στεναχωρήσουμε αυτόν που πληρώνει), όχι στο πώς θα επιλέξει να ακούει τελικά ο καθένας. :126:
Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια…

Reaction score
3.972

Yπάρχει μία αλάνθαστη σύγκριση: με το ιδεατό πρότυπο του νου...(που λέει "από το νού μου τόβγαλα":142:).

Δεν είν σωστά πράγματα αυτά....αυθαιρεσίες νοητικής ατέλειας γεννούσι τέκνα..:133:

Reaction score
11

Δεν είν σωστά πράγματα αυτά....αυθαιρεσίες νοητικής ατέλειας γεννούσι τέκνα..:133:
Ναι αλλά οι ιδέες προϋπήρξαν των όντων! (Πλάτων).

Και τα όντα δεν μπορεί να είναι τελειότερα των ιδεών! (Caravelle)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Οι ιδεες ειναι δημιουργηματα των ανθρωπων.Αρα ατελεις

Reaction score
11

Οι ιδεες ειναι δημιουργηματα των ανθρωπων.Αρα ατελεις
Όταν λέμε "προϋπήρξαν των όντων"...

(Σου προτείνω να το ξαναδείς...).

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Ειμαι πιο υλιστης απο σενα μαλλον
Αντι για Πλατωνα διαβαζω Floyd Toole.Eχει πιο πολυ ενδιαφερον (για μενα)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε και τον...Peter O'Toole:
[reliops=Lawrence of Arabia - The Best of Them Won't Come For Money..][youtube]gdSz8WsNSYY[/youtube][/reliops]

"...The best of them won't be coming for money,they'll be coming for Damascus...":126:

Reaction score
11

Χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε και τον...Peter O'Toole:

"...The best of them won't be coming for money,they'll be coming for Damascus...":126:
Αμάν! Παρά λίγο να τον παραβλέψουμε...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead