Ακριβό dac, αξίζει η αγορά;

Reaction score
4.587
Βασικά παίζει ένα περίεργο παιχνίδι με αυτόν τον blogger.
Έχουν αποδείξει ότι είναι πίσω από τα Topping.
Ότι έχει μετρήσει από Schiit το έχουν μετρήσει διάφορα άλλα μέλη του sbaf με δικά τους μηχανήματα και οι διαφορές είναι τεράστιες υπέρ της Schiit.
Το ίδιο ισχύει και με επίσημους reviewers.
Πάντως να σου πω δεν ξέρω πως μετράνε αλλά από αποτέλεσμα ξεσκίζουν.
Είμαι κάτοχος δύο Schiit και έχουν περάσει από τα χέρια μου κάνα δυο ακόμα.
Αν έγραφαν επάνω την τάδε high end μάρκα θα κόστιζαν χαλαρά τα τριπλά.
Καλύτερο DAC πάντως ανεξαρτήτως τιμής βγάζει το benchmark DAC3, λέει επίσης πως αν αγόραζε κάποια συσκευή θα ήταν το RME ADI-2 γιατί αν και μετράει σαφώς κατώτερα από το DAC-3 οι διαφορές λογικά δεν είναι ακουστές. Βασικά με τα schiit μόνο έχει πρόβλημα πχ το Jotunheim το βγάζει πολύ χειρότερο από το ifi nano idsd black που κοστίζει τα μισά χρήματα. Ίσως με τα schiit να είναι τσακωμένος ο τύπος, τι να πω :tongue:.

Με αυτό που γράφεις στο τέλος επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα πιο πάνω: αν κάποιος το ακούει και το γουστάρει τι σημασία έχει πως μετράει?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Καλύτερο DAC πάντως ανεξαρτήτως τιμής βγάζει το benchmark DAC3, λέει επίσης πως αν αγόραζε κάποια συσκευή θα ήταν το RME ADI-2 γιατί αν και μετράει σαφώς κατώτερα από το DAC-3 οι διαφορές λογικά δεν είναι ακουστές. Βασικά με τα schiit μόνο έχει πρόβλημα πχ το Jotunheim το βγάζει πολύ χειρότερο από το ifi nano idsd black που κοστίζει τα μισά χρήματα. Ίσως με τα schiit να είναι τσακωμένος ο τύπος, τι να πω :tongue:.

Με αυτό που γράφεις στο τέλος επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα πιο πάνω: αν κάποιος το ακούει και το γουστάρει τι σημασία έχει πως μετράει?
Σαν τις ....ψαροκασσελες, καλη ωρα:)
Τελικα αυτο το RME πρεπει να "λεει" κατι...

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Εγώ πάλι διαβάζω πως μετράνε μετριοάσχημα
Τυχαίο παράδειγμα Lyr 3 Headphone amp

https://www.superbestaudiofriends.org/index.php?threads/schiit-lyr-3-technical-measurements.6271/

Μια χαρά μου φαίνεται , ο τύπος θεωρείται στο HeadFi και Sbaf από τους καλύτερους ''τεχνικούς''
που μετράει ακουστικά και μηχανήματα.

Περί ορέξεως όπως γράφεις και στο τέλος....
Ας πούμε εμένα το RME δεν μου άρεσε και δεν το θεωρώ ικανό να σταθεί σε σοβαρό δικάναλο σύστημα.
Είναι καλό επαγγελματικό εργαλείο και μέχρι εκεί ικανοποιητικό με ακουστικά.
Απίστευτο Hype κατά την άποψη μου.
Όπως και το περίφημο mojo , εμένα δεν μου λέει τίποτα!
Καλό είναι επίσης ότι διαβάζουμε στο διαδίκτυο να το φιλτράρουμε καλά γιατί δεν ξέρουμε τι παίζει από
πίσω.
Ναι ο τύπος για κάποιο λόγο έχει ξεκινήσει πόλεμο με την Schiit.

Σαν τις ....ψαροκασσελες, καλη ωρα:)
Τελικα αυτο το RME πρεπει να "λεει" κατι...
Εξαρτάται ποιος το λέει!

Τέλος πάντων αρκετά με την Schiit δυστυχώς δεν παίρνω ποσοστά!
Όπως είπε και ο ZaBBalos πιο πάνω σημασία έχει να μας αρέσει.
Στη αγορά κυκλοφορούν εκατοντάδες προϊόντα για όλα τα γούστα .
Κάτι θα ταιριάζει και στα δικά μας.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.208
Ναι ο τύπος για κάποιο λόγο έχει ξεκινήσει πόλεμο με την Schiit.
Τέλος πάντων, δεν μου πέφτει λόγος. Δεν ασχολούμεθα με μονοφωνικά και στερεοφωνικά μηχανήματα.

Αν το dac δεν εχει 8 κανάλια το ελάχιστο δεν μου προκαλεί ενδιαφέρον 8-)

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.792
Τέλος πάντων, δεν μου πέφτει λόγος. Δεν ασχολούμεθα με μονοφωνικά και στερεοφωνικά μηχανήματα.

Αν το dac δεν εχει 8 κανάλια το ελάχιστο δεν μου προκαλεί ενδιαφέρον 8-)
Άλλη μία ερώτηση ημιάσχετου (εγώ είμαι αυτός): Αν κάποιος δεν πολυνοιάζεται για τον ήχο των ταινιών στο σπίτι (πάλι εγώ), έχει ανάγκη τα επιπλέον κανάλια?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.208
Άλλη μία ερώτηση ημιάσχετου (εγώ είμαι αυτός): Αν κάποιος δεν πολυνοιάζεται για τον ήχο των ταινιών στο σπίτι (πάλι εγώ), έχει ανάγκη τα επιπλέον κανάλια?
Αν κάποιος ακούσει σωστά πολυκαναλη μουσική δεν κάνει τέτοιες ερωτήσεις.

Reaction score
30.456
Αν κάποιος δεν πολυνοιάζεται για τον ήχο των ταινιών στο σπίτι (πάλι εγώ), έχει ανάγκη τα επιπλέον κανάλια?
Στο real world όχι..
Στην καρακοσμάρα του γιατρού ,ναι!:p:p:p:p

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.565