- Μηνύματα
 - 2.599
 
- Reaction score
 - 4.587
 
Καλύτερο DAC πάντως ανεξαρτήτως τιμής βγάζει το benchmark DAC3, λέει επίσης πως αν αγόραζε κάποια συσκευή θα ήταν το RME ADI-2 γιατί αν και μετράει σαφώς κατώτερα από το DAC-3 οι διαφορές λογικά δεν είναι ακουστές. Βασικά με τα schiit μόνο έχει πρόβλημα πχ το Jotunheim το βγάζει πολύ χειρότερο από το ifi nano idsd black που κοστίζει τα μισά χρήματα. Ίσως με τα schiit να είναι τσακωμένος ο τύπος, τι να πωΒασικά παίζει ένα περίεργο παιχνίδι με αυτόν τον blogger.
Έχουν αποδείξει ότι είναι πίσω από τα Topping.
Ότι έχει μετρήσει από Schiit το έχουν μετρήσει διάφορα άλλα μέλη του sbaf με δικά τους μηχανήματα και οι διαφορές είναι τεράστιες υπέρ της Schiit.
Το ίδιο ισχύει και με επίσημους reviewers.
Πάντως να σου πω δεν ξέρω πως μετράνε αλλά από αποτέλεσμα ξεσκίζουν.
Είμαι κάτοχος δύο Schiit και έχουν περάσει από τα χέρια μου κάνα δυο ακόμα.
Αν έγραφαν επάνω την τάδε high end μάρκα θα κόστιζαν χαλαρά τα τριπλά.
.Με αυτό που γράφεις στο τέλος επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα πιο πάνω: αν κάποιος το ακούει και το γουστάρει τι σημασία έχει πως μετράει?
					
					
				