Ακριβό dac, αξίζει η αγορά;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Αυτο ακριβως: αξιζει σημερα η αγορα ενος ακριβου dac (χαρακτηριζομενου ως αριστου ηχητικα και πληρους χαρακτηριστικων) που ολα αλλαζουν ταχιστα; Ως "ακριβο" το οριοθετω στη τιμη των 4000€+. Βεβαια θα μου πειτε "αν σου αρεσει και μπορεις τι ρωτας; " Μα ... προς αποφυγην "πατατας"!

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Εάν δεν είναι σκέτο ντακ αλλά και streamer για τινταλ σποτιφαη και Roon, Εάν είναι καλός προενισχυτης και εάν είναι σε ποσό εφικτό για την τσέπη μου, τότε το συζητώ και το αγοράζω όπως έκανα και δε το μετάνιωσα με τα Lindemann

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ειναι και προ μα ειμαι οκ με τον υπαρχοντα- streamer οχι

Reaction score
1
Στο σκοτάδι μας έχεις, από που θα παίρνει σήμα; ποιος είναι ο προ; ποιο το dac; αυτά για αρχή, μετά θα συνεχιστεί η ανάκριση. :spiteful:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δεν θα αναφερθω στην φιρμα, η ερωτηση βεβαια δεν ειναι φιλολογικη μα προκειται για πραγματικο διλημμα...

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Το ακούσατε στο σύστημα να εκτελέσει αυτό χρέη προ;
Είναι σύγχρονο ντακ η παλιακό υπερτιμημένο;

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Ε ρίχτε μια ακρόαση ντε να δείτε τι ψάρια πιάνει.
Και μετά ξεφορτωθείτε και τον προ να ρεφάρετε λίγο

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.304
Αυτο ακριβως: αξιζει σημερα η αγορα ενος ακριβου dac (χαρακτηριζομενου ως αριστου ηχητικα και πληρους χαρακτηριστικων) που ολα αλλαζουν ταχιστα; Ως "ακριβο" το οριοθετω στη τιμη των 4000€+. Βεβαια θα μου πειτε "αν σου αρεσει και μπορεις τι ρωτας; " Μα ... προς αποφυγην "πατατας"!
Δεν αξίζει. Αυτό εδώ εξαντλεί τα όρια των σημερινών ηχογραφικών μέσων. Και υπάρχει και σε σκέτη έκδοση, σκέτος DAC.

Reaction score
4.587
Δεν αξίζει. Αυτό εδώ εξαντλεί τα όρια των σημερινών ηχογραφικών μέσων. Και υπάρχει και σε σκέτη έκδοση, σκέτος DAC.
To Pro είναι ακριβό για λόγους (AES είσοδο, Balanced έξοδο ακουστικών, περισσότερα φίλτρα eq κτλ) σχεδόν άχρηστους στον απλό ακροατή, το Dac με τιμή στα 1000€ είναι ό,τι πρέπει.

Reaction score
585
Μια καλή πηγή μπορεί να σου φτιάξει όλο το σύστημα για εμένα

Reaction score
1

Reaction score
1.551
Το έχεις ακούσει πως παιζει;
Και πώς μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την τροφοδοσια; Γιατί κάτι τέτοια διαβάζω. Και έχω και κάποια σχετικά ανάλογα προσωπικά συμπεράσματα.
[DOUBLEPOST=1535318437][/DOUBLEPOST]
Προφανώς να μη δώσεις τόσα λεφτά χωρίς ακρόαση...

Και πες για ποιο μιλας... Το κόστος από μόνο του ειλικρινά δε λέει τπτ. Έχω ακούσει ακριβά μηχανάκια που παίζανε κάπως... Μη ποντάρειςσε αυτό.

Reaction score
1.754
Aφοὐ εἰσαι βἐβαιος οτι εἰναι ἀριστο και πλἠρες, πὠς γἰνεται συγχρὀνως να φοβἀσαι μἠπως σου βγεἰ πατἀτα ?
Η αἰγλη τους εξαφανἰζεται στο 6μηνο εἰναι αλἠθεια. Vekian, Vaughan, Accuphase, Wadia, ὀλα !
Οπὀτε σαν επἐνδυση, δε λἐει, εκτὀς και χτυπἠσεις κἀνα κελεποὐρι Giant Killer που παἰζει ανταγωνιστικἀ σε υψηλὀτερες κατηγορἰες τιμἠς, αλλἀ και πἀλι, θα πρἐπει να εἰναι στα γοὐστα σου AKM, ESS, R2R, NOS, WOLFSON, γιατἰ δεν κἀνουν ὀλα γιἀ ὀλους.
Αν ἐχεις καταλἠξει σε κἀποιο με σιγουριἀ οτι σε καλὐπτει, η απὀφαση τὀτε ἐχει να κἀνει με το αν θες να διαθἐσεις χρἠμα γιἀ πηγἠ. Απὀ ᾽κεἰ και πἐρα, τα πἀντα ακολουθοὐν την ἰδια διαδρομἠ. Αυτὀ που σἠμερα εἰναι πρὠτη μοὐρη, αὐριο εἰναι στα αζἠτητα.
Αρκεἰ εσὐ να εἰσαι ΟΚ τουλἀχιστον γιἀ κἀποιο εὐλογο διἀστημα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.793
Το κοιτάζω πάνω από χρόνο. Αυτό που δεν έχω καταφέρει να καταλάβω (με τις περιορισμένες μου γνώσεις, τουλάχιστον στην ορολογία) είναι: "περνάει" ψηφιακό (μα και αναλογικό) σήμα απευθείας από την είσοδο στην έξοδο, δηλαδή χωρίς εσωτερική μετατροπή??

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.761
αξιζει σημερα η αγορα ενος ακριβου dac (χαρακτηριζομενου ως αριστου ηχητικα και πληρους χαρακτηριστικων) που ολα αλλαζουν ταχιστα; Ως "ακριβο" το οριοθετω στη τιμη των 4000€+
Βεβαίως αξίζει.
Πχ τόσο κοστίζει ένα ζευγάρι τέτχια.
Εξαιρετικά Ντακ.
Πάρτα άφοβα. Είναι και αναβαθμίσημα.
Πλήρους χαρακτηριστικών, είναι προ, έχουν κι ενεργό κρος, έχουν κι ενισχυτές, πολλούς ενισχυτές, έχουν και μεγάφωνα, και κάσα. Όλα τα έχουν. Και γαμώ τα Ντακ.
[DOUBLEPOST=1535350504][/DOUBLEPOST]
Αυτά δεν κάνουν, είναι High-end όπως γράφει στο γνωστό μαγαζί.
https://www.thomann.de/gb/rme_adi_2_pro_fs.htm
https://www.thomann.de/gb/rme_adi_2_dac.htm
Αυτά όντως δε κάνουν, παραείναι Χάι εντ.
Και ακριβά, πολύ ακριβά για 2 κανάλια μετατροπής, τι νομιζουν ότι είμαστε, Σαουδάραβες πετρελαιάδες;

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.569
Τα καλά dac καλό είναι να είναι μέσα στα ηχεία, να μην φαίνονται. Επίσης, χειάζονται δυστυχώς παραπάνω από 2 κανάλια, ακόμη και για απλό στέρεο. Συνεπώς, το 99,99% των dac που κυκλοφορούν δεν είναι αρκετά "καλά", ΙΜΗΟ.

A

AKARL

Guest
Αυτο ακριβως: αξιζει σημερα η αγορα ενος ακριβου dac (χαρακτηριζομενου ως αριστου ηχητικα και πληρους χαρακτηριστικων) που ολα αλλαζουν ταχιστα;
Βεβαίως αξίζει.
Πχ τόσο κοστίζει ένα ζευγάρι τέτχια.
Εξαιρετικά Ντακ.
Πάρτα άφοβα. Είναι και αναβαθμίσημα.
Πλήρους χαρακτηριστικών, είναι προ, έχουν κι ενεργό κρος, έχουν κι ενισχυτές, πολλούς ενισχυτές, έχουν και μεγάφωνα, και κάσα. Όλα τα έχουν. Και γαμώ τα Ντακ.
Well, bugger me with a fish fork! Old Darling, a Jerry morse taper?! :roflmao::roflmao::roflmao:

Αφτά τα τέτχια μαραφέτχια που λεςςςςςς μήπως βγαίνουν και με πρόσοπση από βουρτσιζμένο αλουμίνιο και βύζματα ροδίου στη μπλάτη????????? ... πεςςςςςς μου σε παρακαλώ!?!?!?!?!?!?!?!? :king:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.568
Members
38.574