Ακόμη ενα HD PowerBuy... ετοιμάζεται...

Reaction score
5
Είμαι μέσα, αρκεί να βρούμε απαντήσεις στις απορίες που έχουν θέσει διάφορα μέλη πιο πάνω και να είναι ικανοποιητική τιμή. Εγώ ενδιαφέρομαι και για πιάτο.
Ο δέκτης H264/DVB-S2 είναι πολύ χρήσιμος έτσι κι αλλιώς για το μέλλον.

Μια πρόσθετη ερώτηση:
- Θα μπορούμε να βλέπουμε και euro1080 κανάλια με αυτόν τον δέκτη; Αν ναι, αν παίρνει μόνο μια κάρτα μέσα τη φορά, πώς θα δουλεύει το σύστημα για να βλέπουμε και τα 2;

Reaction score
2
Καλημερα
Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ PowerBuy πιστευω οτι ενδιαφερει πολυ κοσμο.

Ενδιαφερομαι και εγω για το συνολικό πακέτο δέκτη - συνδρομής (κάρτας) απλής αλλά και HD (η πολυκατοικια που μενω εχει 1.40 πιατο με τετραπλο LNB , πιανω μεχρι 4 δορυφορους)

1)ειναι ικανοποιητικο το πιατο που εχω για το συγκεγριμενο πακέτο του Premiere (καπου διαβασα οτι χρειαζεται 3 μετρο)
2)απο την απαντηση «Το πακέτο του Premiere δεν είναι φθηνό όμως προσφέρει πάρα πολλά κανάλια βέβαια στα Γερμανικά... ΗD Sport, HD Movies, HD Discovery»
πρεπει να ειναι καποιος γνωστης γερμανικων για να μπορεσει να παρακολουθησει τις HD Movies στο Premiere , αφου τουλαχιστον στην γερμανια μεταγλωτιζουν ολες τις ταινιες (απο τα αγγλικα στα γερμανικα)
3)συνδρομής (κάρτας) απλής: η συνδρομη θα ειναι χρονιαια και ποσο?
4)Σιγουρα ειμαι μεσα για το δεκτη και ισως και για την καρτα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είμαι μέσα, αρκεί να βρούμε απαντήσεις στις απορίες που έχουν θέσει διάφορα μέλη πιο πάνω και να είναι ικανοποιητική τιμή. Εγώ ενδιαφέρομαι και για πιάτο.
Ο δέκτης H264/DVB-S2 είναι πολύ χρήσιμος έτσι κι αλλιώς για το μέλλον.

Μια πρόσθετη ερώτηση:
- Θα μπορούμε να βλέπουμε και euro1080 κανάλια με αυτόν τον δέκτη; Αν ναι, αν παίρνει μόνο μια κάρτα μέσα τη φορά, πώς θα δουλεύει το σύστημα για να βλέπουμε και τα 2;
Ο Humax έχει nagra card reader για το Premiere και 2 CI για ακόμα 2 κάρτες με την κατάλληλη μόντουλα... Άρα μπορεί κάποιος να βλέπει Premiere, ΝΟVA και euro1080...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αυτό για το hd movies και τον Αγγλικό ήχο είναι καλή ερώτηση...

Εγώ αυτό που σκέφτομαι να κάνω για το Mundial είναι να ακούω από τον ενισχυτή τον Humax 5400 και την NOVA με την Ελληνική περιγραφή και να βλέπω στην ΑΜΟΙ από τον Humax 1000 την HDTV εικόνα...

Reaction score
3
Αρχικά με ενδιαφέρει κι εμένα ( αν απαντηθούν κάποια καίρια ερωτήματα που ήδη ειπωθηκαν)

V

VIDEOMIX

Guest
Αυτό για το hd movies και τον Αγγλικό ήχο είναι καλή ερώτηση...

Εγώ αυτό που σκέφτομαι να κάνω για το Mundial είναι να ακούω από τον ενισχυτή τον Humax 5400 και την NOVA με την Ελληνική περιγραφή και να βλέπω στην ΑΜΟΙ από τον Humax 1000 την HDTV εικόνα...
Kάπως έτσι το φαντάζωμαι και εγώ. Με μόνιτορ την... ΑΜΟΙ. :smile: (Θα τα καταφέρω τελικά να την αγοράσω;) :???:

Reaction score
0
Το upconvert σε 1080i του NOVA είναι de facto
Πόσο σίγουρος είσαι γι' αυτό;
Όλοι οι HD δέκτες που έχουν περάσει από τα χέρια μας, είχαν και χειροκίνητη επιλογή για την ανάλυση εξόδου. Αν επιλεγεί 720p, 1080i ή 1080p (αν υπάρχει), τότε όλα τα δορυφορικά κανάλια θα γίνουν upconvert

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όλοι οι HD δέκτες που έχουν περάσει από τα χέρια μας, είχαν και χειροκίνητη επιλογή για την ανάλυση εξόδου. Αν επιλεγεί 720p, 1080i ή 1080p (αν υπάρχει), τότε όλα τα δορυφορικά κανάλια θα γίνουν upconvert
Αυτό είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον!!! :D

Reaction score
0
και εγώ ενδιαφέρομαι,
αν και έχω πουλήσει το 3μετρο Channel Master με το οποίο κατέβαζα εδώ στη Λάρισα το Premiere (συχνότητες 11720/Η 28%, 11750/Η 0%, 11798/Η 30% οριακά την 12032/Η 20% και 12070/Η 80%),
ενώ την 12441/V την έβλεπα παλιά στον Quali-TV 1080IRCI που είχε τα demo HD τώρα με 50% σήμα ο δεκτης δεν κανει lock για να το κατεβασει και το ιδιο ισχύει και στην συχνότητα 11914/Η με 60%.
Η δική μου εξήγηση για τις δύο αυτές συχνότητες που δεν κάνει lock ο Quali-TV 1080IRCI είναι η κωδικοποίηση τους που έγινε MPEG-4/HD, ενώ πρώτα που τα έβλεπα ήταν MPEG-2/HD.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
και εγώ ενδιαφέρομαι,
αν και έχω πουλήσει το 3μετρο Channel Master με το οποίο κατέβαζα εδώ στη Λάρισα το Premiere (συχνότητες 11720/Η 28%, 11750/Η 0%, 11798/Η 30% οριακά την 12032/Η 20% και 12070/Η 80%),
ενώ την 12441/V την έβλεπα παλιά στον Quali-TV 1080IRCI που είχε τα demo HD τώρα με 50% σήμα ο δεκτης δεν κανει lock για να το κατεβασει και το ιδιο ισχύει και στην συχνότητα 11914/Η με 60%.
Η δική μου εξήγηση για τις δύο αυτές συχνότητες που δεν κάνει lock ο Quali-TV 1080IRCI είναι η κωδικοποίηση τους που έγινε MPEG-4/HD, ενώ πρώτα που τα έβλεπα ήταν MPEG-2/HD.
Η συχνότητα 11914/H είναι αυτή που χρησιμοποιεί το Premiere για το HD πρόγραμμα...

Με τι πιάτο έχεις 60% σήμα;;

Astra 1H at 19.2°E

Premiere HD Film
DVB-S2 MPEG-4/HD
Encryption: Betacrypt Nagravision 2
11914 H
SR 27500
FEC 9/10
SID 129
VPID 767
NID 133-
TID ?
Audio 771 G
Beam H
transporter 75

Premiere HD Sport
DVB-S2 MPEG-4/HD
11914 H
SR 27500
FEC 9/10
SID 130
VPID 1023
NID 133-
TID ?
Audio 1027 G
Beam H
transporter 75

Discovery HD
DVB-S2 MPEG-4/HD
11914 H
SR 27500
FEC 9/10
SID 131
VPID 1279
NID 133-
TID ?
Audio 1283 G
Beam H
transporter 75

Reaction score
786
Φανταζομαι οτι ο δεκτης εχει τουλαχιστον component και ειναι αυτο που λεμε future proof, σωστα?

Ενδιαφερομαι σθεναρά αν η τιμη ειναι αυτη που "διαρέει" ο Ανδρεας και ισχυει χωρις συνδρομη στο Premiere...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Φανταζομαι οτι ο δεκτης εχει τουλαχιστον component και ειναι αυτο που λεμε future proof, σωστα?

Ενδιαφερομαι σθεναρά αν η τιμη ειναι αυτη που "διαρέει" ο Ανδρεας και ισχυει χωρις συνδρομη στο Premiere...
Χωρίς συνδρομή αποκλείεται να είναι τέτοια η τιμή... ούτε ο 5300 δεν κάνει τόσο...

Reaction score
41
1) Για πόσα ευρώ μιλάμε με το πλήρες σετ με εγκατάσταση φυσικά. 500-700-1000? (χωρίς τη συνδρομή του Premiere)
2) Θα βλέπουμε το σετ δορυφόρων που πιάνουμε Ελλάδα? hotbird astra hellasat?
3) Αν χρειάζεται κανα 3 μετρο πιάτο για Αθήνα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Εν ολίγοις είναι μία λύση για τα πάντα σε 1 (ή τουλάχιστον τα περισσότερα) ή μόνο για το Premiere.

VG

Reaction score
0
Η τιμή του αν τον παρεις ξεχωριστα ειναι κατι πανω από 300Ε αν δεν απατώμαι,χωρις συνδρομη αποκλειεται να στον δωσει καποιος με τα μισά λεφτά!
Αν ειναι λυση μονο για το premier νομιζω οτι εύλογα δεν θα ενδιαφερει πολλους,και γι αυτο γινεται η σχετικη ερευνα απο τους αρμοδιους.

Reaction score
6
Αυτό είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον!!! :D
Πράγματι , ακόμα και ο Quali-tv κάνει upscale όλα τα κανάλια σε 576p, 720p ή 1080i !!!! (και από component και από DVI-D HDCP !!!)

Reaction score
6
και εγώ ενδιαφέρομαι,
Δεν φταίει το mpeg-4/h264 (άλλωστε στον Eutelsat W3A 7East, 10880V, SR:17360 ο Quali lockάρει και κατεβάζει το κανάλι Euro1080 HD-1 MP4 (mpeg-4/h264) , αλλά δεν σου δείχνει εικόνα - ακούς μόνο τον ήχο), φταίει η διαμόρφωση η οποία στον συγκεκριμένο transpoder άλλαξε σε DVB-S2 !!!!
Το ότι έχεις 50% σήμα είναι πολύ καλό, μένει να προμηθευτείς και τον κατάλληλο DVB-S2 δέκτη και θα δεις το φως!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To ζήτημα είναι αν στην Αθήνα πιάνουμε αυτή την συχνότητα ή όχι...

Μπορεί να το δοκιμάσει κανείς που έχει S2 δέκτη και να μας πει πόσο % σήμα δείχνει και με τι πιάτο;;;

Η ερώτηση απευθύνεται κυρίως στον deliol που έχει και δέκτη και πιάτο...

Όπως είπαμε και πριν με ο δέκτης αυτός είναι για όλα! Και HD και απλά δορυφορικά...

H εγκατάσταση για ένα πιάτο 1,2 m με απ' όλα χωρίς δέκτη δεν πάει παραπάνω από 200 Ευρώ...

Reaction score
0
Το κάτοπτρό μου ειναι ενα καλοστημένο Mabo 1,80m prime focus με Twin Invacom 0.3db LNB, και τα signal quallity ειναι με δέκτη τον Quali-TV 1080IRCI εδώ στη Λάρισα.
Τον εν λόγω δέκτη τον εχει ήδη φέρει στην Ελλάδα ο κ. Ζώτος Γεώργιος στην Αθήνα.
κοιτάξτε εδώ: http://www.zotos.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=33

Σε επικοινωνία που είχα μαζί του, μου ειπε πως εχουνε ήδη πουληθεί τα 15 πρώτα κομματια που ειχε φέρει και πως περιμένει τι επομενη παρτίδα σύντομα .

Reaction score
5
...με απ' όλα χωρίς δέκτη δεν πάει παραπάνω από 200 Ευρώ...
Δηλαδή να πάω να πω: "Βάλε ένα με απ'όλα και HD σε παρακαλώ!" :lol:
Αυτό είναι εξυπηρέτηση!

Χωρίς πλάκα, θα ήθελα να ακούσω τιμές πρώτα, και αν μπορούμε να κατεβάσουμε Premier και euro1080 και με τί πιάτο. Εγώ για wavefrontier έλεγα, γιατί το κινητό είναι μπελάς στην δική μου περίπτωση. Για να δούμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef