Ακόμη ενα HD PowerBuy... ετοιμάζεται...

Reaction score
152
ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΟΤΕ...ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΜΦΙΣΑΜΕ!!!
ΟΙ....ΦΡΙΤΣΗΔΕΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ......ΣΟΥΓΚΛΑΚΟ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
14
και εγώ ενδιαφέρομαι,
αν και έχω πουλήσει το 3μετρο Channel Master με το οποίο κατέβαζα εδώ στη Λάρισα το Premiere (συχνότητες 11720/Η 28%, 11750/Η 0%, 11798/Η 30% οριακά την 12032/Η 20% και 12070/Η 80%),
ενώ την 12441/V την έβλεπα παλιά στον Quali-TV 1080IRCI που είχε τα demo HD τώρα με 50% σήμα ο δεκτης δεν κανει lock για να το κατεβασει και το ιδιο ισχύει και στην συχνότητα 11914/Η με 60%.
Η δική μου εξήγηση για τις δύο αυτές συχνότητες που δεν κάνει lock ο Quali-TV 1080IRCI είναι η κωδικοποίηση τους που έγινε MPEG-4/HD, ενώ πρώτα που τα έβλεπα ήταν MPEG-2/HD.
Τι σύμπτωση φίλε Γιάννη που εχω το 3μετρο σου πιάτο!!!! Τι κάνεις βρε φίλε???

Το έχω σεταρει το πιάτο σωστά με πεδιόμετρο και δυστυχώς δεν τσιμπάει τίποτε απο το premiere. Σε αντίθεση στον hotbird τα έχουμε ολα, και το ίδιο στον Thor 1W.

Θα σε πάρω να τα πούμε

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Να δώσω περισσότερες πληροφορίες , αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα πρίν ολοκληρωθεί το τελικό "πακέτο" την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με "πληροφορίες" υπάρχουν πολλά διαφορετικά "πακέτα" για το premiere με στόχο την ιδανικότερη επιλογή.

Το HD πακέτο συμπεριλαμβάνεται απο τη Basic μέχρι και τη Full συνδρομή.

Οι τιμές ξεκινούν απο μονοψήφιες (για τη συνδρομή) μέχρι τριψήφιες (δεν μπαίνει στα "κόκκινα")για το πλήρες πακέτο , χωρίς να συμπεριλαμβάνει τα έξτρα της κεραίας.

Λίγο γρίφος ε?

Πάντως, εαν όλα πάνε καλά θα ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ...!!!

Reaction score
0
Άντε να σας βάλω λιγάκι στην πρίζα...

https://www.satplace.de/spnew/front...75&PHPSESSID=cee21044cc6a0c8121dd3282293bf21e

Καλά νέα αλλά πολύ φοβάμαι ...μόνο για Γερμανούς!!!
Και αυτό γιατί κάποιες συχνοτητες του μπουκέτου τουλάχιστον εδώ στην Κρήτη βγαίνουν μόνο με +3μ. πιάτο (και κόστος πιάτου πάνω από 1200-1500 Ευρώ), ενώ κάποιες άλλες οριακά με 2,40μ. παραβολικό καλής ποιότητας (και φυσικά ακριβό!). Αν μάλιστα χαλάσει και ο καιρός αστα καλύτερα...

Δεν το λέω για να ακυρώσω τη μαζική αγορά. Απλά προτείνω να είμαστε λίγο συνετοί και να κυνηγήσουμε τουλάχιστον εμείς οι νότιοι (κάτω από την Αθήνα) τη λύση του δέκτη με επιβάρυνση μόνο το HD πακέτο ελπίζοντας ότι οι νέοι ASTRA που θα σηκωθούν μέσα στη χρονιά θα πάρουν κάποιες συχνότητες υψηλής ευκρίνειας και θα καλυτερέψει το πράγμα.

Τουλάχιστον εάν ειναι λογικό το κόστος θα είναι σα να αγοράσαμε έναν καλό δέκτη υψηλής ευκρίνειας που η τιμή του είναι αρκετά μεγαλύτερη , οπότε δούμε δεν δούμε μία η άλλη θα είναι...
Αλήθεια φίλε dream_GR με το τρίμετρο σου πιάτο που μένεις; Μήπως θα πρέπει να βρεθεί ένας δέκτης γρήγορα και να κάνεις κάποιες δοκιμές;

Αλλά χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω όσοι με τα πιάτα του μέτρου και των 50-100 Ευρώ περιμένουν να δούν Premiere HD μάλλον θα πληγωθούν τουλάχιστον με την υπάρχουσα δέσμη. Εκτός αν μένουν στην Κεντρική Ευρώπη (στη Γερμανία το βγάζουν εύκολα με 40-80 εκατοστά και εκείνα τα μπρελόκ πιατάκια που πουλάει ακατά καιρούς γνωστό σουπερ μάρκετ γερμανικών συμφερόντων). Και στη Βόρεια Ελλάδα έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις λήψεων με 1,20-1,80μ. αλλά από καλά στημένα και ποιοτικά κάτοπτρα...

Αυτά... και συγνώμη αν σας προσγείωσα λίγο ανώμαλα αλλά το έχω ψάξει αρκετά το θέμα.

Πάντως είμαι μέσα στο HD PowerBuy για ένα δέκτη και μια κάρτα μόνο HD PowerBuy...

Και όπως λέει και ο πατριώτης μου στη γνωστή ταινία " Έτοιμος ή για τραγωδία ή για πλάκα..."

Reaction score
0
Παιδια για τον δεκτη ενδιαφερομαι και εγω αλλα θα εθελα να μαθω περισσοτερα οσον αφορα τις τιμες και αν θα το πιανουμε απο Αθηνα. :D

Reaction score
0
Θα ήθελα και εγώ παρακαλώ αν γίνεται μια επιβεβαίωση για το αν μπορούμε να δούμε το πακέτο απο Αθήνα με 1.20 πιάτο. :neutral:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Nομίζω όλοι αυτό ψάχνουμε... αν πιάνουμε την συγκεκριμένη δέσμη...

Πιστεύω ότι ο Πάνος ή θα μας παρουσιάσει μια πρόταση με βάση το ότι θα πιάνουμε hd στην Ελλάδα ή απλά θα μας πει ότι ήταν μια καλή προσπάθεια...

Reaction score
1
Στην Γερμανία 199€ με ένα μήνα συνδρομή premiere (και υποχρεωτικότητα για +11 μήνες συνδρομή ακόμα). Αν η τιμή εδώ με βασικό πακέτο παίξει συνολικά κοντά στα 350€ θα είναι μια άριστη αγορά, γιατί βασικά τον δέκτη θέλουμε, μιας και είναι μάλλον απίθανο να πιάσουμε Αθήνα την δέσμη του Astra. Ο δέκτης μόνος του πουλιέται Γερμανία 389€.
https://www.satplace.de/spnew/front...t=&PHPSESSID=d1715ca35cd73d8669c962393488899f
Φιλικά
Γιάννης

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Στην Γερμανία 199€ με ένα μήνα συνδρομή premiere (και υποχρεωτικότητα για +11 μήνες συνδρομή ακόμα). Αν η τιμή εδώ με βασικό πακέτο παίξει συνολικά κοντά στα 350€ θα είναι μια άριστη αγορά, γιατί βασικά τον δέκτη θέλουμε, μιας και είναι μάλλον απίθανο να πιάσουμε Αθήνα την δέσμη του Astra. Ο δέκτης μόνος του πουλιέται Γερμανία 389€.
https://www.satplace.de/spnew/front...t=&PHPSESSID=d1715ca35cd73d8669c962393488899f
Φιλικά
Γιάννης
Δυστυχώς αυτό το πακέτο δεν παίζει για εμάς διότι απαιτείται λογαριασμός σε Τράπεζα της Γερμανίας...

Reaction score
0
Εγραψα και παραπάνω οτι το κάτοπτρό μου ειναι ενα καλοστημένο Mabo 1,80m prime focus
με Twin Invacom 0.3db LNB, και τα signal quallity ειναι με δέκτη τον Quali-TV 1080IRCI εδώ στη Λάρισα.
Εχουμε λοιπον signal quallity 45% για 12441/V και 60% για 11914/Η .

Σε αυτές τις δύο συχνότητες παίζουνε ήδη τα HDTV καναλια του Premiere και
ελπίζουμε να μείνουνε εκει, γιατι οι Γερμανοί παλιότερα κάνανε εσωτερικές αλλαγές
συχνοτήτων στα κανάλια τους.
Αν το Premiere βάλει HDTV καναλια και στις άλλες σημερινές του συχνότητες,
τότε ξεχάστε την υπόθεση HDTV, θέλεις 3.7μ στην Αθήνα και άνω και αν ......
Αρα οι δοκιμές στην Αθήνα πρέπει να γινουν με κάτοπτρο τουλάχιστον 1.80μ.
Η Κρήτη, λυπάμαι αλλα θα πρέπει να ξεχάσει την υπόθεση HD του Premiere ,
εκτός και αν βάλει το χέρι του ο καθένας βαθιά στην τσέπη του και πριν ξεκινήσει
καλά ειναι να ρωτήσει ήδη εγκατεστημένα κινητά 3,7μ και πάνω αν πιάνουνε
κατι απο αυτά.
Βέβαια με την εκτόξευση του νέου ASTRA ίσως αλλάξει κατι .....

Υ.Γ: @ dream_GR : Να σου ζήσει η κόρη, βρε φίλε .....

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
ΝΕΩΤΕΡΑ απο το μέτωπο της δορυφορικής HD.

Ενας transpoder θα εκπέμψει σε HD σχεδόν σίγουρα. Μέσα απο αυτόν θα εκπέμπονται τουλάχιστον 2 κανάλια HD. Θα μπορεί να λαμβάνεται ΚΑΙ στην Ελλάδα με πιάτο 1,20 ίσως και λιγότερο.

Για τον δεύτερο που θα έχει άλλα 2-3 κανάλια, είναι θέμα ημερών η τελική απόφαση, αλλά απο ότι φαίνεται θα είναι PanΕuropean...

Υπάρχουν τουλάχιστον 2 σενάρια για δέκτη και συνδρομή.

Το πρώτο έχει να κάνει με τον Humax τον 1000άρη και basic 12μηνη συνδρομη + HD, ενώ το δευτερο με τον Humax τον 2000 και 4μηνη συνδρομη χωρίς περαιτέρω υποχρέωση με μοντούλα ASTOR ή MATRIX RELOADED (καλό?).

Οπως ξέρετε ο 1000άρης είναι συνδρομητικός δέκτης και δεμένος με το PREMIERE, ενώ ο 2000 ΔΕΝ είναι και έχει και την μοντούλα που παίζει τη συνδρομη Nagravision αλλά κάνει και μερικά άλλα κόλπα.

Το κόστος της ετήσιας συνδρομής "πακέτου" εν αντιθέσει με το 4μηνο "πακέτο" είναι σημαντικό (προς τα κάτω το 4μηνο)... αλλά όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου ΕΣΕΙΣ θα αποφασίσετε.

Πάντως αρχίζει να ξεκαθαρίζει ο ορίζοντας και σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι πλέον clear sky...

Αυτα τα νέα μέχρι στιγμής...

Reaction score
0
καλησπερα μια ενδιαφερουσα φωτο ηθελα να στειλω αλλα δεν τα καταφερνω μια μικρη βοηθεια?[/img]

Reaction score
14
Το πρώτο έχει να κάνει με τον Humax τον 1000άρη και basic 12μηνη συνδρομη + HD, ενώ το δευτερο με τον Humax τον 2000 και 4μηνη συνδρομη χωρίς περαιτέρω υποχρέωση με μοντούλα ASTOR ή MATRIX RELOADED (καλό?).

Οπως ξέρετε ο 1000άρης είναι συνδρομητικός δέκτης και δεμένος με το PREMIERE, ενώ ο 2000 ΔΕΝ είναι και έχει και την μοντούλα που παίζει τη συνδρομη Nagravision αλλά κάνει και μερικά άλλα κόλπα.
Οπλοποιέ αρχίζεις και βγάζεις κανόνια!!!!

Reaction score
0
Νομίζω ότι το κάτοπτρο για μένα έχει τον πρώτο λόγο. Αν δεν χρειάζεται πάνω από 1,20μ. τότε είμαι μέσα και γω. :D
Ο HUMAX PR-HD 1000 έχει στην Ευρώπη γύρω στα 300 Ευρω. Αν ο Ανδρέας μιλάει για 199 το πολύ τότε είναι πάρα πολύ καλή τιμή. Μήπως οι πιό ψαγμένοι δορυφορικά θα μπορούσαν να μας δώσουν περισσότερα τεχνικά στοιχεία και ίσως και καμμιά foto ?
Kαι τέλος να ρωτήσω κάτι : Όταν τελειώσει το Παγκόσμιο στη Γερμανία τί θα την κάνουμε την συνδρομή στο Premiere ? :roll: Αξίζει σαν κανάλι ή θα πάει στο καλάθι των αχρήστων ?
..........Τίποτα Ιταλικό HD δορυφορικό δεν υπάρχει ???? Avanti popolo !!!! :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss