Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε αυτό το τραγούδι...;

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε αυτό το τραγούδ

Έχουμε ανάγκη από βασιλικούς. Τη γλάστρα τι να την κάνουμε; Υπάρχει περίπτωση να προσφέρει ότι και ο βασιλικός;

Και κάτι ακόμα, τι εννοείς με το όσο πιο εύκολα τα πάντα γύρω μας τόσο πιο μεγάλη η ικανοποίηση για το ένα και σημαντικό;
Αυτό εμένα σε απ' ευθείας σύγκριση με άλλες καταστάσεις περισσότερο με θλίβει.
Κι εμένα με θλίβει αλλά δεν πτοούμαι ούτε βάζω το κεφάλι κάτω και λέω..πάει χάλασε ο κόσμος…Μέσα από αυτή την πληθώρα ανθρώπων , ηθών, κλπ αισθάνομαι ικανοποίηση που μπορώ να έχω ακόμα το κριτήριο της ποιότητας για την οποιαδήποτε επιλογή μου…ακόμα και στη μουσική…(σίγουρα με τα προσωπικά μου κριτήρια)..

Δεν βρίσκω το ένα και μοναδικό? Δεν ψωνίζω και δεν θα πάρω…κατάλαβες?

Τώρα όσο για το βασιλικό και τη γλάστρα εννοείται έκανα ένα αστείο.. γιατί πολλές φορές μου αρέσει να εκφράζομαι με αντιθέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην προσωπική μου αλήθεια..

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε

Εντάξει δεν ήμασταν τυχεροί, αλλά κάποιος πήρε το μαχαίρι και έκοψε από τη ρίζα την καλή μουσική από ένα σημείο και μετά. Κι εγώ λίγα πράγματα πέτυχα καλά, στα περισσότερα ήμουν μικρός.

Τώρα όμως; Να ζήσω με τη γλάστρα ψάχνοντας το βασιλικό;
:142::142: Όχι φυσικά εξάλλου ο βασιλικός και η γλάστρα είναι απλά ένα λογοπαίγνιο με τον tyler durden και πίστεψε με δεν έχει σχέση με τη μουσική:143:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε αυτό το τρα

Κι εμένα με θλίβει αλλά δεν πτοούμαι ούτε βάζω το κεφάλι κάτω και λέω..πάει χάλασε ο κόσμος…Μέσα από αυτή την πληθώρα ανθρώπων , ηθών, κλπ αισθάνομαι ικανοποίηση που μπορώ να έχω ακόμα το κριτήριο της ποιότητας για την οποιαδήποτε επιλογή μου…ακόμα και στη μουσική…(σίγουρα με τα προσωπικά μου κριτήρια)..

Δεν βρίσκω το ένα και μοναδικό? Δεν ψωνίζω και δεν θα πάρω…κατάλαβες?

Τώρα όσο για το βασιλικό και τη γλάστρα εννοείται έκανα ένα αστείο.. γιατί πολλές φορές μου αρέσει να εκφράζομαι με αντιθέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην προσωπική μου αλήθεια..
Ε, τότε είσαι μάλλον τυχερή που μπορείς να το λες αυτό. Εγώ δε βλέπω καμία εξέλιξη προς τα εμπρός ο... πεθαμενατζής. :137:

Ούτε κι εγώ ψωνίζω άμα δε μ' αρέσει. Μόνο που τώρα τελευταία δε βλέπω και πολλές προσφορές στο ράφι. Μια βόλτα σε ένα supermarket εεε, συγνώμη δισκοπωλείο ήθελα να πω, αρκεί για να με ψυχοπλακώσει. :116:

Το τελευταίο, πάλι δεν το κατάλαβα αλλά φταίει μάλλον η ώρα που είναι περασμένη. :138:

Reaction score
40
Απάντηση: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε αυτό το τραγούδι...;

Η μουσική που αγαπάμε και μας κάνει να φαινόμαστε και να αισθανόμαστε για πάντα νέοι ακούγεται το ίδιο καλά είτε από βινύλιο είτε από mp3 είτε από cd είτε από το ράδιο είτε από γραμμόφωνο είτε από το καλύτερο ηχοσύστημα που υπάρχει.
Γιατί όλα γίνονται για τη μουσική και αυτή είναι το ζητούμενο...

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε α

Ε, τότε είσαι μάλλον τυχερή που μπορείς να το λες αυτό. Εγώ δε βλέπω καμία εξέλιξη προς τα εμπρός ο... πεθαμενατζής. :137:

Ούτε κι εγώ ψωνίζω άμα δε μ' αρέσει. Μόνο που τώρα τελευταία δε βλέπω και πολλές προσφορές στο ράφι. Μια βόλτα σε ένα supermarket εεε, συγνώμη δισκοπωλείο ήθελα να πω, αρκεί για να με ψυχοπλακώσει. :116:

Το τελευταίο, πάλι δεν το κατάλαβα αλλά φταίει μάλλον η ώρα που είναι περασμένη. :138:
Στο ''σούπερμάρκετ'' της μουσικής και μιλάω για τα μεγάλα ''σούπερμάρκετ'' μπορείς να βρείς παλιές αλλά και νέες κυκλοφορίες αξίας...
Τα σπάνια όμως δεν μπορείς να τα βρεις εκεί, ίσως να πρέπει να τα ψάξεις ακόμα και στο εξωτερικό:126:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Η μουσική που αγαπάμε και μας κάνει να φαινόμαστε και να αισθανόμαστε για πάντα νέοι ακούγεται το ίδιο καλά είτε από βινύλιο είτε από mp3 είτε από cd είτε από το ράδιο είτε από γραμμόφωνο είτε από το καλύτερο ηχοσύστημα που υπάρχει.
Γιατί όλα γίνονται για τη μουσική και αυτή είναι το ζητούμενο...

δεν μιλαω για μας. Ποσοι απο αυτους που ακουνε μουσικη την αντιμετωπιζουν οπως εμεις. Ειμεθα εξαιρεση και μιλαω για τον κανονα. Εγω εν ετη 2010 αγοραζω Cd και σε καποιο "thread" με κραξανε που δεν ακουω απο PC με DAC.."εξαλλου ποιος αγοραζει σημερα CD?" η ατακα...

στο στρατο με ενα ραδιοφωνακι με μια μπαταρια, στον Εβρο, επιανα ενα καλο τραγουδι ανα μισαωρο σε ολα τα FM, το ακουγα 3 το βραδυ στους -8 κελσιου και αισθανομουν ο πιο ελευθερος ανθρωπος στον κοσμο...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε α

Τα σπάνια όμως δεν μπορείς να τα βρεις εκεί, ίσως να πρέπει να τα ψάξεις ακόμα και στο εξωτερικό:126:
Φυσικα, μπορει να μου τηλεφωνησει...:107:

Reaction score
40

:142::142: Οι περισσότεροι δεν ζουν γι αυτό είναι και σπάνιοι...:142: Άρα το τηλέφωνο μόνο από το...υπερπέραν....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Για μενα παντως μουσικη υπαρχει και βγαινουν πολλα και διαφορετικα πραγματα κ δοξα το θεο της μουσικης εχω κριτηριο και θα τα βρω. Η ενσταση μου ηταν στον τροπο που εχει εκπαιδευτει ο πολυς κοσμος να αντιμετωπιζει τη μουσικη

Reaction score
40

Για μενα παντως μουσικη υπαρχει και βγαινουν πολλα και διαφορετικα πραγματα κ δοξα το θεο της μουσικης εχω κριτηριο και θα τα βρω. Η ενσταση μου ηταν στον τροπο που εχει εκπαιδευτει ο πολυς κοσμος να αντιμετωπιζει τη μουσικη
Δεν εκπαιδεύεται γιατί απλά...παιδεύεται..και στο τέλος δεν τους αρέσει τίποτα..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

μπορει να ταχυδρομηθει και να φτασει και στο box σου.. Οπως σε μενα τωρα. Οοοπα!!!:608:

Μη δινεις σημασια τι λεω Νικο, αυτος που ειναι να καταλαβει καταλαβε..

Reaction score
17.405
Ασε που θα γκρεμισω και ενα μια νυκτι το image που με κοπο χτιζω τοσο καιρο εδω μεσα!!

Σαν το γιοφυρι της Αρτας????Αχαχαχαχαχαχχα

Πλεο....χωρις πλακα...τι γλυκο αγορακι που ησουν!!!!:127:

Γιατι ...αλλαξες?:116:

Μου θυμιζεις τον Αρβανιτακη,παιδακι...:126:

Υ.Γ.Σορρυ πηνελοπακι...:120:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.581
Απάντηση: Re: Αλήθεια, εσείς τι θέλετε να πείτε όταν ακούτε αυτό το τραγούδι...;

Πλεο....χωρις πλακα...τι γλυκο αγορακι που ησουν!!!!

Γιατι ...αλλαξες?:116:
[RELIOPS="Άμα έχει...στεναχώριες"]

:136::138:[/RELIOPS]
ο άνθρωπος!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv