I
iason
Guest
Απάντηση: Αλλαγή Καλωδίων ?
Ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω.
Ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω.
Είναι προς το δικό σου συμφέρον, αντί να σκας για μαλ... (καλώδια και τα τοιαύτα), πρώτα να αναθεωρήσεις το σύστημα. Δεν είναι δυνατόν να ακούς με ηχεία που μπροστά από τα μεγάφωνά τους έχουν βέργες που πάλλονται ανεξέλεγκτα. Δεν λέω πως παίζουν χάλια ντε και καλά, αλλά τέτοιες επιλογές υποδηλώνουν κάτι ανάλογο. Αν δηλαδή σε παίρνει οικονομικά, άλλαξε τα ηχεία, και πάρε ένα ζευγάρι ATC SCM40 ή ξέρω 'γώ ένα αντίστοιχο ζευγάρι Focal, τέλος πάντων, ηχεία ουσίας. Επίσης, άλλαξε το player, και πάρε ένα Yamaha S1000 ή S2000 ή κάποιο Pioneer των 500 ευρώ. (Σε παρακαλώ, μη τα παίρνεις στο κρανίο, το σύστημα κατακρίνω, όχι εσένα. Όχι τίποτ' άλλο δηλαδή, αλλά επειδή συνήθως ο ιδιοκτήτης ταυτίζεται με το σύστημά του, λες κι αυτό είναι προέκταση του πουλιού του, γι' αυτό)...Δυστυχώς η ευτυχώς δεν μένω Ελλάδα φυσικά έρχομαι το καλοκαίρι κάθε χρόνο.
Αν έχεις να προτείνεις κάτι φυσικά και είναι καλοδεχούμενο πάντα όμως σε καινούργιο.
Οχι δεν παραξηγώ κανέναν και άν θέλεται να ξέρετε και κάτι άλλο είναι πολύ παρήγορο για κάποιον πού ζεί εκτός ελλάδας να μπορεί να έχει επαφές και συζητήσεις με πατριώτες από το φόρουμ .!!!
Εγώ προσωπικά διαβάζω κάθε μέρα αλλά σπανίως επεμβαίνω.
Θεωρητικά ναι, πρακτικά όχι, τουλάχιστον για την ισχύ που καταναλώνουν αυτά τα ηχεία. Όμως, από την άλλη μεριά, το πρόσθετο κόστος για το 4άρι είναι αμελητέο. Πάρε καλώδιο μπλε και μαύρο, στρίψε δυό δίμετρα ζευγάρια και κάνε σύγκριση. Τί θα κοστίσει; 5-10 ευρώ. Αν δεν σου κάνει, τέλος πάντων, αν δεν παίζει καλά, απλώς πέτα το... Σιγά τα λεφτά, τρία πακέτα τσιγάρα είναι - και λίγος κόπος......
Ερώτηση το 4mm καλώδιο είναι (καλύτερο ) από το 2,5mm σε μια απόσταση 2χ2μέτρα?
...
Αγαπητέ Ιάσωνα, είναι λίγο παρακινδυνευμένο να κάνω οποιαδήποτε πρόταση χωρίς να ξέρω τα μηχανήματα σου και τον χαρακτήρα του συστήματος σου.Αγαπητέ φίλε MILES,
θά συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου δυστυχώς για εμάς όλα τα καλώδια δέν είναι τα ίδια και επίσης πιστεύω ότι ανάμεσα σε( μαύρο και ασπρο υπάρχει και γκρί.)
Εγώ μπορώ με σιγουριά να πώ ότι έχω 4 διαφορετικά interconect και το κάθε ένα παίζει διαφορετικά και δυστυχώς όσο ανεβαίνουμε στά χρήματα εισπράτεις και καλύτερα αποτελέσματα.
Νομίζω ότι ένα καλό καλώδιο ένα καλό σύστημα το κάνει ΄καλύτερο ενώ ένα (κακό ) μπορεί να το χαλάσει.
Τά Quadral τα έχω περίπου ένα μήνα είναι ένα πολύ καλό ηχείο για την κατηγορία του είμαι πολύ ευχαριστημένος απλά η σκέψη μόνο ότι με ένα καλύτερο καλώδιο από τό VDH cs122 με φτιάχνει .
Περιέργεια ,ψώνιο 'οπως και να το πείς αυτό ήταν πού με οδήγησε μέχρι εδώ.!
Αν έχει προσωπική πρόταση για κάτι καλύτερο στην κατηγορία χρημάτων από 30 εως 70 ευρώ το μέτρο πολύ ευχαρίστως θα την άκουγα.
Στην Ολλανδία καλόδια.ΥΓ.
καλώδια. όχι ...καλόδια! :116::137::138: