Αλλαγη απο wd live σε med 400x2

Reaction score
16
Καλησπερα παιδες, θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα θεμα που με τρωει αυτον τον καιρο..

Εχω το wd live και αναρωτιεμαι αν αξιζει να το δωσω και να βαλω παραπανω λεφτα για να παρω το med 400x2..

Εχω διαβασει πως το τσιπακι του live που ειναι και καμποσων ετων, ειναι δυνατοτερο ακομα και απο τα τελευταια realtek που εχουν τα νεας γενιας mede8er..

Οποτε τι θα εχω να κερδισω εκτος απο το μενου που μου αρεσει περισσοτερο, το λαν που θα ναι μεν gigabit αλλα ακουω πως κι αυτο εχει ενα λακκο, οτι δεν το εκμεταλλευεται κανενα player λενε?

Θα εχει καλυτερη εικονα απο το live? τι αλλα παραπανισια εχει να δειξει σε συγκριση με το wd live?

Ενας αλλος σημαντικος λογος για μενα που θελω να παρω το med 400x2 ειναι γιατι εχω διαβασει οτι φτιαχνεις πολυ απλα το jukebox με εξωφυλλα και φοντα και φωτογραφιες και πληροφοριες thumbnails και ολα τα αλλα τα ομορφα που κανουν την εμπειρια την πολυ ωραια, γιατι με το live οσο προσπαθησα και οσο να με βοηθησαν μερικα παιδια, δεν μου τα εδειξε..

Ισχυει λοιπον το οτι το jukebox ειναι τοσο απλο να στηθει η θα ψαχνω παλι οπως με το live?

Γενικα πειτε μου τη γνωμη σας, σημαινει πολλα για μενα..

Reaction score
1.458
Απάντηση: Αλλαγη απο wd live σε med 400x2

Για το jukebox είναι όντως απλό και υπάρχει πληθώρα προγραμμάτων!Τα chipset της realtek μια χαρά είναι,σε εικόνα δε θα χάσεις κάτι από το Live.Ισα ίσα που θα κερδίσεις.Και έχει και πολύ ωραίο firmware,άριστη επίσημη υποστήριξη εντός αλλά και εκτός Ελλάδος!
Εγώ που είχα τα Dune στο σπίτι,γιατί τα άλλαξα όλα σε Mede8er?Για την άριστη υποστήριξη και το εξαιρετικό firmware που διαρκώς γίνεται και καλύτερο!Μη τα φοβάσαι τα realtek!Μύθος είναι για την ανωτερώτητα των Sigma!

Reaction score
16
Κοιτα, εννοειται πως δεν περιμενω να χασω σε εικονα, δεν θα το συζηταγα καν, το θεμα ειναι ποσο θα κερδισω, αν αξιζει δηλαδη.. Εσυ που ειχες dune που απ ό,τι εχω ακουσει ειναι κορυφη σε εικονα αν και υπερτιμημενα, τα Mede8er ειναι αναλογα σε εικονα η εχασες κατι?

Οσον αφορα για τα τσιπακια, εφ'οσον υπαρχει μοναδα μετρησης τα dmips που λενε και το sigma διετιας του ive βγαζει τα ιδια ισως και ελαχιστα περισσοτερα απο το 1186 της realtek, που το 400x2 εχει το 1185, δεν νομιζω πως παιρνει αμφισβητηση..

Αλλα επειδη ενα παιδι που ασχολειται με τα μηχανακια αυτα μου ειχε πει πριν κατι μηνες που ηταν ακομα το 400x το πρωτο οτι εχει ανωτερη εικονα απο το live, φανταζομαι πως ισως αλλαζει κατι αλλο στα Mede8er και πετυχαινουν καλυτερη εικονα αν ισχυει οτι εχουν καλυτερη..

Τετοιες λεπτομερειες θα ηθελα να μαθω..

Reaction score
16
Το jukebox του ειναι τοσο εξελιγμενο οσο ενα βιντεακι του popbox v8 που ειδα που μπορεις απ το μενου της ταινιας στο μηχανακι να αλλαξεις τα metadata αλλα και να ψαξεις κατ'ευθειαν απο κει υποτιτλους?

Επισης firmware αλλων μηχανηματων οπως καποια δεχονται του xtreamer για παραδειγμα, δεχεται κι αυτο?

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Αλλαγη απο wd live σε med 400x2

Το jukebox του ειναι τοσο εξελιγμενο οσο ενα βιντεακι του popbox v8 που ειδα που μπορεις απ το μενου της ταινιας στο μηχανακι να αλλαξεις τα metadata αλλα και να ψαξεις κατ'ευθειαν απο κει υποτιτλους?

Επισης firmware αλλων μηχανηματων οπως καποια δεχονται του xtreamer για παραδειγμα, δεχεται κι αυτο?
Το jukebox δεν το κάνει αυτό προς το παρόν,σε επόμενο firmware έχουν υποσχεθεί να το βάλουν!
firmware άλλων μπορεί να πάρει,χακαρισμένο φυσικά!

Reaction score
16
Δηλαδη τις ταινιες πρεπει να τις φτιαξεις στο κομπιουτερ οπως ακριβως και στο live? Απ το μηχανημα δεν γινεται?

Η ποιοτητα εικονας ειναι αισθητα καλυτερη?

Υπαρχει καποιο μαγαζι που να το εχει σε λειτουργια να το δω απο κοντα?

Reaction score
1.458
Απάντηση: Αλλαγη απο wd live σε med 400x2

Απο το μηχάνημα δε γίνεται προς το παρόν.
Υπάρχει στον έλληνα αντιπρόσωπο στο κέντρο στην Κολοκοτρώνη
Δες το site του για λεπτομέρειες:www.twindigital.gr

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.001
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos