16 Ιουλίου 2025 #402 Mr Spock demokratischer - sektor Μηνύματα 19.048 Reaction score 53.616 Όταν οι Iron Maiden πήγαν μπουζούκια Όταν οι Iron Maiden πήγαν μπουζούκια για να τον ακούσουν Μανώλη Αγγελόπουλο. Η πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα το 1988 www.mixanitouxronou.gr
Όταν οι Iron Maiden πήγαν μπουζούκια Όταν οι Iron Maiden πήγαν μπουζούκια για να τον ακούσουν Μανώλη Αγγελόπουλο. Η πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα το 1988 www.mixanitouxronou.gr
19 Ιουλίου 2025 #403 jag Μηνύματα 11.868 Reaction score 31.160 Δεν είναι μύθος, όπως πιστεύαμε: Εσύ ξέρεις γιατί η Coca-Cola έχει καλύτερη και πιο έντονη γεύση στο γυάλινο μπουκάλι; Το φαινόμενο εξηγείται επιστημονικά. menshouse.gr είχα πιεί 7 γυάλινες σε λίγες ώρες. Τώρα που το σκέφτομαι
Δεν είναι μύθος, όπως πιστεύαμε: Εσύ ξέρεις γιατί η Coca-Cola έχει καλύτερη και πιο έντονη γεύση στο γυάλινο μπουκάλι; Το φαινόμενο εξηγείται επιστημονικά. menshouse.gr είχα πιεί 7 γυάλινες σε λίγες ώρες. Τώρα που το σκέφτομαι
21 Αυγούστου 2025 #405 M maiknight Μηνύματα 2.563 Reaction score 3.173 jag said: Click to expand... Ωραίο. Απλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι η αυθεντική μουσική στο intro του sport Billy.
jag said: Click to expand... Ωραίο. Απλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι η αυθεντική μουσική στο intro του sport Billy.
Χθες στις 11:04 #407 w@tcher Μηνύματα 67 Reaction score 186 Mr Spock said: View attachment 376423 Click to expand... Ψάχνω πολλά χρόνια για εύρεση παλιάς αντλίας για διακόσμηση... Το κόστος πλέον έχει εκτοξευτεί.... Έπρεπε να έχω γεννηθεί 10 χρόνια νωρίτερα, σε ότι έχω λατρεία με χόμπυ, δυστυχώς άργησα να μπω μετά την αύξηση των τιμών...
Mr Spock said: View attachment 376423 Click to expand... Ψάχνω πολλά χρόνια για εύρεση παλιάς αντλίας για διακόσμηση... Το κόστος πλέον έχει εκτοξευτεί.... Έπρεπε να έχω γεννηθεί 10 χρόνια νωρίτερα, σε ότι έχω λατρεία με χόμπυ, δυστυχώς άργησα να μπω μετά την αύξηση των τιμών...
Χθες στις 12:39 #408 Zizik Safety Last Super Moderator Μηνύματα 43.560 Reaction score 78.707 Ακόμα και τη δεκαετία του 90, ζητούσαν κάτι παλαβά για αντλίες δυστυχώς.