Αλλαγη ηχειων

Status
Not open for further replies.

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Ο ανθρωπος στα 4 χρονια εχει κανει 3 μηνυματα. Το τριτο ηταν και το τελευταιο(σιγουρα το μετανιωσε).
Μ' αυτα θα μεινει....:D:D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.866
Ο ανθρωπος στα 4 χρονια εχει κανει 3 μηνυματα. Το τριτο ηταν και το τελευταιο(σιγουρα το μετανιωσε).
Μ' αυτα θα μεινει....:D:D
Και καλά θα κάνει.
Είναι βιντάζ ηχεία, που να βρει τέτοιο ήχο στις μέρες μας...

Reaction score
1
Θες μάγκνεπαν;
Είναι "δύσκολα" ηχεία στην οδήγηση και στην τοποθέτηση, ειδικά σε χώρο 6x6.

36 τετραγωνικα με 50 βατ, μόνο πικαπ για πηγη και βασης-ραφιου ηχεια;
ΟΧΙ.:prankster:

Εκτος κι αν υπαρχει(τoυλαχιστον ενα) sub.:D
Υπάρχουν πολλά ηχεία βάσης που μπορούν να ανταποκριθούν. Τα 50 μπορούν να φανούν πολλά ή λιγα ανάλογα με τα ηχεία που θα επιλεγούν. Το πκάπ τι σχέση έχει; πηγή είναι, πριν βγει το cd δηλαδή τα συστήματα δεν έπαιζαν;

Φιξτ.
Άρον το σαλόνι σου και περιπάτει.
Ανέφικτο. Αφού δεν θέλει/μπορεί να επέμβει στον χώρο μόνο αν πάει τον ενισχυτή εκεί ή φέρει ηχεία στο σπίτι μπορεί να πάρει μία "γεύση" από τον συνδυασμό (αν και εφόσον ο ενισχυτής οδηγεί τα ηχεία).

Βασικά, αφού έχει πικάπ, δε χρειάζεται τίποτα.
Είναι όλα καθωσπρέπει.
Κάνε έναν κόπο και ψάξε να βρεις πόσοι με καλά συστήματα παίζουν μόνο με πικάπ, μετά τα ξαναλέμε.

50 βατ είναι μια χαρά.
Για μουσική ανελκυστήρα.
Δεν τον βοηθάς έτσι φίλτατε. Ήμαρτον με το τρολάρισμα!

gid

Reaction score
10.135
Τα 50 μπορούν να φανούν πολλά ή λιγα ανάλογα με τα ηχεία που θα επιλεγούν.
Σύμφωνοι. Στα 36τμ με δύο Klipsch βάσης και ένα υπογούφερ η καστάσταση θα ήταν πολύ καλή. Δεδομένου κι ότι μιλάμε για 50 βατ από έναν ΥΒΑ.

Το πκάπ τι σχέση έχει; πηγή είναι, πριν βγει το cd δηλαδή τα συστήματα δεν έπαιζαν;
To πικαπ υστερεί μερικά ντεσιμπέλ σε τάση εξόδου, οπότε καταλήγεις να ανεβάζεις το volume του ενισχυτή όταν έχεις πικαπ σε σχέση με cdplayer για να πάρεις την ίδια ένταση.

Reaction score
1
:rolleyes:

Πάντα λίγα, εξ ορισμού.
Εξαρτάται από τι ηχεία υπάρχουν, τι δεν καταλαβαίνεις;
για γράψε τον "ορισμό".

Σύμφωνοι. Στα 36τμ με δύο Klipsch βάσης και ένα υπογούφερ η καστάσταση θα ήταν πολύ καλή. Δεδομένου κι ότι μιλάμε για 50 βατ από έναν ΥΒΑ.

To πικαπ υστερεί μερικά ντεσιμπέλ σε τάση εξόδου, οπότε καταλήγεις να ανεβάζεις το volume του ενισχυτή όταν έχεις πικαπ σε σχέση με cdplayer για να πάρεις την ίδια ένταση.
Παίζει ρόλο η έξοδος της κεφαλής και το ενσωματωμένο ή εξωτερικό phono stage σε αυτό.

gid

Reaction score
10.135
Παίζει ρόλο η έξοδος της κεφαλής και το ενσωματωμένο ή εξωτερικό phono stage σε αυτό.
Εννοείται. Αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων το πικαπ υστερεί.

Reaction score
15.469
βρε παιδια ,

αυτοι οι τυποι τα 'χουν βαλει κατω με χαρτι και με μολυβι - και τους βγαινουν τα νουμερα - εχουν διαβασει και δυο (ισως και τρια) πραματα και σε απειρες συζητησεις εδω μεσα τα 'χουν αναφερει και τεκμηριωσει ... γιατι δε κανετε το κοπο να πσαξετε το φορουμ ? υπαρχουν τα παντα - αληθεια

... εδω κοντευω να τα μαθω κι εγω ...

κι οπου να 'ναι θα μπει κι ο νταλιμπαν ...

του ντιμιποδη δε του ξαναπατω λαϊκ - θα φταξει τσι 10000 και θα περνει εκτος συναγωνισμου τα δωρα στσι κληρωσεις ...

ο τουρτας ειπε τιποτα επι του θεματος ?

μηπως ν' αλλαζε αβαταρ η Rosinante ?

ο φετουλης εποσταρε φετα σημερα ?

ο νηματοθετης πρεπει να βρει τσι ερωτησεις που τον απασχολουν (εκει βοηθουν οι ερωτουντες μετα επιτασεως περιεργοι ) ... μετα οι απαντησεις θα 'ρθουν μονες τους ...
:drinks:

gid

Reaction score
10.135
.. στην ένταση, όχι και στην απόδοση απαραίτητα.
For the record, για μένα ΚΑΙ στην απόδοση

Βέβαια αυτό το θέμα έχει πάρει θρησκειολογικές διαστάσεις οπότε δε χρειάζεται να υπεισέλθουμε... :drinks:

Reaction score
4
Βασικα δεν περιμενα να παρει τετοιες διαστασεις το θεμα μου.Να προσθεσω οτι εχω και cd player το sony cdp xa 50es https://www.hifiengine.com/manual_library/sony/cdp-xa50es.shtml και ραδιοφωνο το onkyo t9090 https://www.audiogon.com/listings/onkyo-integra-t-9090-ii-fm-tuner--2 αν διευκολυνω την κατασταση αλλα δεν ειδα ως εδω καποια προταση.Να προσθεσω αν και οπως προανεφερα δεν ειμαι ειδικος αλλα με τα μηχανηματα που εχω το σπιτι ολο γινετε club,ακου εκει μουσικη ανελκηστηρα:p

Reaction score
1
Βασικα δεν περιμενα να παρει τετοιες διαστασεις το θεμα μου.Να προσθεσω οτι εχω και cd player το sony cdp xa 50es https://www.hifiengine.com/manual_library/sony/cdp-xa50es.shtml και ραδιοφωνο το onkyo t9090 https://www.audiogon.com/listings/onkyo-integra-t-9090-ii-fm-tuner--2 αν διευκολυνω την κατασταση αλλα δεν ειδα ως εδω καποια προταση.Να προσθεσω αν και οπως προανεφερα δεν ειμαι ειδικος αλλα με τα μηχανηματα που εχω το σπιτι ολο γινετε club,ακου εκει μουσικη ανελκηστηρα:p
Δεν ρώτησες για ενεργά ηχεία, έχεις συμβατικό ενισχυτή (που να έγραφες ότι έχεις λαμπάτο - εκεί να έβλεπες γλέντια), βασικά παίζεις με πικάπ, δεν σε απασχολεί το θέμα του φροντισμένου χώρου. Τι περίμενες; ατελείωτο τρολάρισμα είναι το αποτέλεσμα (δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω). Τα υπόλοιπα από εμένα σε pm. ;)

Reaction score
30.455
Βασικα δεν περιμενα να παρει τετοιες διαστασεις το θεμα μου
Διαστάσεις θα πάρει μετά τις 12 σελίδες και αφού πρώτα πέσουν τα σχετικά μπινελίκια ανάμεσα στους ενεργολάτρες/καλωδιοκλάστες από τη μία και τους καλωδιολάτρες/ενεργοκλάστες από την άλλη.
Προς το παρόν, just warmin' up...!
[DOUBLEPOST=1534622076][/DOUBLEPOST]
Τα υπόλοιπα από εμένα σε pm
Please do share with us...

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος