Rosinante
Dark Nιάου
- Reaction score
- 5.609
Ο ανθρωπος στα 4 χρονια εχει κανει 3 μηνυματα. Το τριτο ηταν και το τελευταιο(σιγουρα το μετανιωσε).
Μ' αυτα θα μεινει....

Μ' αυτα θα μεινει....
Και καλά θα κάνει.Ο ανθρωπος στα 4 χρονια εχει κανει 3 μηνυματα. Το τριτο ηταν και το τελευταιο(σιγουρα το μετανιωσε).
Μ' αυτα θα μεινει....![]()
Είναι "δύσκολα" ηχεία στην οδήγηση και στην τοποθέτηση, ειδικά σε χώρο 6x6.Θες μάγκνεπαν;
Υπάρχουν πολλά ηχεία βάσης που μπορούν να ανταποκριθούν. Τα 50 μπορούν να φανούν πολλά ή λιγα ανάλογα με τα ηχεία που θα επιλεγούν. Το πκάπ τι σχέση έχει; πηγή είναι, πριν βγει το cd δηλαδή τα συστήματα δεν έπαιζαν;36 τετραγωνικα με 50 βατ, μόνο πικαπ για πηγη και βασης-ραφιου ηχεια;
ΟΧΙ.
Εκτος κι αν υπαρχει(τoυλαχιστον ενα) sub.![]()
Ανέφικτο. Αφού δεν θέλει/μπορεί να επέμβει στον χώρο μόνο αν πάει τον ενισχυτή εκεί ή φέρει ηχεία στο σπίτι μπορεί να πάρει μία "γεύση" από τον συνδυασμό (αν και εφόσον ο ενισχυτής οδηγεί τα ηχεία).Φιξτ.
Άρον το σαλόνι σου και περιπάτει.
Κάνε έναν κόπο και ψάξε να βρεις πόσοι με καλά συστήματα παίζουν μόνο με πικάπ, μετά τα ξαναλέμε.Βασικά, αφού έχει πικάπ, δε χρειάζεται τίποτα.
Είναι όλα καθωσπρέπει.
Δεν τον βοηθάς έτσι φίλτατε. Ήμαρτον με το τρολάρισμα!50 βατ είναι μια χαρά.
Για μουσική ανελκυστήρα.
Up upΑπόσταση ακρόασης; (Πλευρά τριγώνου)
Πάντα λίγα, εξ ορισμού.Τα 50 μπορούν να φανούν πολλά ή λιγα ανάλογα με τα ηχεία που θα επιλεγούν.
Σύμφωνοι. Στα 36τμ με δύο Klipsch βάσης και ένα υπογούφερ η καστάσταση θα ήταν πολύ καλή. Δεδομένου κι ότι μιλάμε για 50 βατ από έναν ΥΒΑ.Τα 50 μπορούν να φανούν πολλά ή λιγα ανάλογα με τα ηχεία που θα επιλεγούν.
To πικαπ υστερεί μερικά ντεσιμπέλ σε τάση εξόδου, οπότε καταλήγεις να ανεβάζεις το volume του ενισχυτή όταν έχεις πικαπ σε σχέση με cdplayer για να πάρεις την ίδια ένταση.Το πκάπ τι σχέση έχει; πηγή είναι, πριν βγει το cd δηλαδή τα συστήματα δεν έπαιζαν;
Εξαρτάται από τι ηχεία υπάρχουν, τι δεν καταλαβαίνεις;
Πάντα λίγα, εξ ορισμού.
Παίζει ρόλο η έξοδος της κεφαλής και το ενσωματωμένο ή εξωτερικό phono stage σε αυτό.Σύμφωνοι. Στα 36τμ με δύο Klipsch βάσης και ένα υπογούφερ η καστάσταση θα ήταν πολύ καλή. Δεδομένου κι ότι μιλάμε για 50 βατ από έναν ΥΒΑ.
To πικαπ υστερεί μερικά ντεσιμπέλ σε τάση εξόδου, οπότε καταλήγεις να ανεβάζεις το volume του ενισχυτή όταν έχεις πικαπ σε σχέση με cdplayer για να πάρεις την ίδια ένταση.
Εννοείται. Αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων το πικαπ υστερεί.Παίζει ρόλο η έξοδος της κεφαλής και το ενσωματωμένο ή εξωτερικό phono stage σε αυτό.
Καθόλου. Εάν το Phono διαθέτει επαρκές gain, καθόλου... στην ένταση, όχι και στην απόδοση απαραίτητα.
For the record, για μένα ΚΑΙ στην απόδοση.. στην ένταση, όχι και στην απόδοση απαραίτητα.
Πάλι;για γράψε τον "ορισμό"
Ήμουν σαφής..long live the vinyl...και άσε τσι γιατροί να κουρευονται...ο τουρτας ειπε τιποτα επι του θεματος ?
τι να κουρέψουμε; το γκαζόν;άσε τσι γιατροί να κουρευονται...
Τις τρίχες στα αυτιά και τη μύτη..τι να κουρέψουμε; το γκαζόν;
Up up upΑπόσταση ακρόασης; (Πλευρά τριγώνου)
Δεν ρώτησες για ενεργά ηχεία, έχεις συμβατικό ενισχυτή (που να έγραφες ότι έχεις λαμπάτο - εκεί να έβλεπες γλέντια), βασικά παίζεις με πικάπ, δεν σε απασχολεί το θέμα του φροντισμένου χώρου. Τι περίμενες; ατελείωτο τρολάρισμα είναι το αποτέλεσμα (δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω). Τα υπόλοιπα από εμένα σε pm.Βασικα δεν περιμενα να παρει τετοιες διαστασεις το θεμα μου.Να προσθεσω οτι εχω και cd player το sony cdp xa 50es https://www.hifiengine.com/manual_library/sony/cdp-xa50es.shtml και ραδιοφωνο το onkyo t9090 https://www.audiogon.com/listings/onkyo-integra-t-9090-ii-fm-tuner--2 αν διευκολυνω την κατασταση αλλα δεν ειδα ως εδω καποια προταση.Να προσθεσω αν και οπως προανεφερα δεν ειμαι ειδικος αλλα με τα μηχανηματα που εχω το σπιτι ολο γινετε club,ακου εκει μουσικη ανελκηστηρα![]()
Διαστάσεις θα πάρει μετά τις 12 σελίδες και αφού πρώτα πέσουν τα σχετικά μπινελίκια ανάμεσα στους ενεργολάτρες/καλωδιοκλάστες από τη μία και τους καλωδιολάτρες/ενεργοκλάστες από την άλλη.Βασικα δεν περιμενα να παρει τετοιες διαστασεις το θεμα μου
Please do share with us...Τα υπόλοιπα από εμένα σε pm