Αλλαγη ιμαντα σε honda sh300

Reaction score
5.935
προς ενημερωση αλλαξα σιαγονες φυγοκεντρικου και προληπτικα ιμαντα αλλα τωρα στο ξεκινημα κανει αυτο το τσιριγμα που μου σπαει τα νευρα.
Οταν του το ανεφερα μου ειπε οτι ετσι κανουν ολα τα sh και παρολο που το εβαλα να τα λυσει και να τα τριψει συνεχιζει να κανει αυτο το τσιριγμα στο ξεκινημα (μονο) ειναι λογικο να μην διορθωνετε ρε παιδια αυτη η μαλακια ?
To δικο μου sh 300 δεν εκανε ποτε τσιριγμα στο ξεκινημα. Αρχισε να το κανει απο τοτε που το ζορισα σε μια ανηφορα μεγαλη.

Ο μηχανικος μου ειπε να το ανοιξει και να τριψει ελαφρα τις σιαγονες,αλλα θα μειωθει η ζωη τους,και μου ειπε αν δεν με ενοχλει να το αφησω ετσι.Δεν το κανει παντα το τσιριγμα στο ξεκινημα.

Αληθεια ποσο κοστισαν οι σιαγονες?

Reaction score
8
μακαρι αλλα εχω κανει ηδη 1500 χιλιομετρα και δεν λει να σταταματησει ....
γυρω στα 50 με 60 δεν θυμαμαι γιατι ειχα αλλαξει και αλλα ανταλακτικα και ειχα δωσει καμμια 170αρα! ηταν τακακια πισω ιμαντας & σιαγνες φυγοκεντρικου + εργασια

Reaction score
5.935
Hρθε η ωρα να κανω το σερβις των 42.000χλμ,λαδια,φιλτρα,και θα αλλαξω και τακακια μπρος-πισω.
Καποιος που δουλευε μεχρι προσφατα σε πολυ γνωστο καταστημα με ανταλλακτικα μοτοσυκλετας μου προτεινε να βαλω τακακια της Fox brakes,και φιλτρα λαδιου αερα Hiflofiltro.

Πηρα τηλεφωνο να μαθω ποσο στοιχιζουν τα τακακια και επαθα ενα σοκ!! Τα μπροστα 6 ευρω,και τα πισω 6,90 ευρω.
Φιλτρο λαδιου 5,73 ευρω και αερα 4,10 ευρω. Μαζι με δυο λιτρα λαδι bel ray για σκουτερ αλλα 14.43 ευρω,ολα μαζι 45,72:o οσο κανουν τα γνησια τακακια μονο για μπροστα

Γνωριζεται κανεις την fox brakes & Hiflofiltro??

http://www.hiflofiltro.com
http://www.oilsmotoauto.gr/el/151-frena-motosikletas

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430
Απο τακάκια βάζω μόνο της piaggio,τα μόνα που βγάζουν χλμ και δεν τρίζουν,οι τιμές που έβαλες μου φαίνονται καλές πάντως!

Reaction score
5.935
Ο μηχανικός που το παω για σέρβις μου ζήτησε για λάδια,φίλτρο λαδιού και τακακια εμπρός ολα μαζι 110 ευρω αλλα οτι βάλει θα ειναι γνήσια.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430
Ο μηχανικός που το παω για σέρβις μου ζήτησε για λάδια,φίλτρο λαδιού και τακακια εμπρός ολα μαζι 110 ευρω αλλα οτι βάλει θα ειναι γνήσια.
Nαί μαζί με την εργασία,πάντως βγάζουν και απο τ'ανταλλακτικά εκτός απ'την εργασία,αν σου πω για την piaggio θα ξεφύγεις!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962