Αλλαγη οθονης προβολης? χρειαζομαι βοηθεια!!!

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Απάντηση: Αλλαγη οθονης προβολης? χρειαζομαι βοηθεια!!!

Ευχαριστω Μανωλη, πραγματικα εχω δει μεγαλη διαφορα στην εικονα. Δεν το περιμενα τοσο πολυ. Μου εκανε ζημια τελικα το ατιμο το φως που ειχε στο χωρο απτον προβολεα.

Reaction score
29.542
Απάντηση: Αλλαγη οθονης προβολης? χρειαζομαι βοηθεια!!!

Δηλ τι θα κανειs εσυ εκει?
Θα βάλω σκούρο μπλε πανελ, στο ταβάνι , περίπου 2,50 χ 3,00 , και απο μέσα ακρυλική βάτα.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Παιδια υστερα απο ενα 7μηνο τελικα το πηρα αποφαση και ανανεωσα το χωρο προβολης.
Επειδη ο φιλτατος John Markou μου ειχε πει οτι το ταβανι μου ειναι "αφυλαχτο"... ειπα να το διορθωσω. Βασικα εραψα ενα κομματι βελουδο 3χ2 αναμεσα στις κουρτινες μου και ετσι πλεον αγγιζω την τελειοτητα:p
Nα αναφερω οτι η τελευταια φωτο που δειχνει το αποτελεσμα ειναι τραβηγμενη μερα με ανοιχτα πατζουρια δεξια αριστερα. βραδυ δηλαδη που βλεπω ταινιες ειναι ακομα πιο σκοτεινα ο χωρος.

αυτο εδω:

το εκανα ετσι:

με αποτελεσμα το ταβανι που βλεπα πανω απτην οθονη προβολης πλεον να ειναι μια μαυριλα οπως τα υπολοιπα γυρω γυρω:

Reaction score
290
Πολλά μπράβο για την προσπάθεια που κάνεις. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην εικόνα ακόμα και απο αυτές τις φωτός.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Οποτε τωρα ποιος πρεπει να ερθει σπιτι μουγια να τελειοποιησουμε την εικονα.........????

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89