Αναβάθμιση σε νέα έκδοση


Όταν πατούσες στο κινητό πάνω σε φωτό σου έδινε την δυνατότητα να αποθηκεύεις την φωτογραφία .
Τώρα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Διορθώνεται αυτό ;
 

ούτε σοβαρό , ούτε επείγον απλά για να καταγραφει στη λίστα για διόρθωση...

στη σελίδα "Νέα μηνύματα" περνάει το <span style="color:red"> (που πιθανώς καταχωρήθηκε μαζί με τη μετάφραση του συγκεκριμένου λεκτικού), στον τίτλο της σελίδας


bug1.png
 


Defkalion

Administrator
Μερικές απαντήσεις και από μένα:

  • Διορθώθηκε αυτό το <span> κλπ που έβγαινε στον τίτλο της σελίδας στα νέα μηνύματα.
  • Το tapatalk δε θα επανέλθει, πάνε χρόνια πια που το έχουμε αφαιρέσει και οι λόγοι για τους οποίους το αφαιρέσαμε δεν έχουν αλλάξει ούτε θα αλλάξουν με τον τρόπο που εξελίσσεται εκείνη η εταιρεία.
  • Το ότι τα push notifications δε λειτουργούν σε iOS based browsers δεν έχει να κάνει με μας, γιατί χρησιμοποιούμε τεχνολογία που είναι industry standard - έχει να κάνει με την επιμονή της apple να μην ενεργοποιεί την υποστήριξη για τη συγκεκριμένη τεχνολογία, κάτι που έχει δημιουργήσει γενικώς πρόβλημα σε πολλές εφαρμογές στο internet. Αν η apple αποφασίσει να ενεργοποιήσει την υποστήριξη στις συσκευές της, τότε θα δουλεύουν.
  • Αυτό που εντοπίσατε κάποιοι, ότι τα μενού πλέον δεν ανοίγουν με hover αλλά με κλικ, οφείλεται στην εμπειρία του χρήστη που γίνεται πια ενιαία: δεδομένου ότι σε mobile συσκευές τα ίδια μενού ανοίγουν με tap (που ουσιαστικά είναι κλικ), έγινε το ίδιο και στο desktop ώστε να μην υπάρχει διαφορετική χρήση για το ίδιο κουμπί.
 Akis_G

Τηγανιτοειδές μπάσο!
Κι εγω θα προτιμουσα πιο σκουρα χρωματα.
Η διαφορα των αποχρωσεων μεταξυ quote, κειμενου και υπογραφης ειναι απειροελαχιστη, με αποτελεσμα να ψαχνεις που αρχιζει και τελειωνει το κειμενο.
Ειναι η τελευταια λεξη της μοδας παντως.
Σε κινητο, βαζεις σκουροχρωμη λειτουργια στον browser και γινεται κουκλι. Το γκρι, μαυρο και το πορδοκαλί, σκουρο κοκκινο:
α.jpg
Οπως και να'χει, ωραιο πραγμα το φρεσκαρισμα! :thumbsup:
 

Δοκίμασα (στο τάμπλετ, όχι στο κινητό γιατί εκεί δεν την "παλευει"), το μαύρογκριπόρτο - μια χαρά είναι, πολύ πιο ευανάγνωστο από το "ανοιχτο" και βεβαίως από την πριν μαυρίλα.
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Από το κινητό, όταν πατάω πάνω σε φωτογραφίες, δεν έχει επιλογή να την κάνω download στη συσκευή μου και δεν μπορώ να επιστρέψω στο θρεντ
 
Νομίζω έχει αναφερθεί και νωρίτερα, αλλά το ξαναλέω για επιβεβαίωση. Στο σκούρο θέμα, η επισήμανη των νέων ειδοποιήσεων με bold δεν είναι πολύ ευδιάκριτη (Πχ εδώ https://www.avsite.gr/forum/watched/threads). Εάν τελειώσουν τα πιο σημαντικά και συμφωνείτε, θέλετε να πειραματιστείτε με αλλαγή χρώματος σε font ή background για να είναι πιο εμφανή τα αδιάβαστα;

Επίσης, τώρα που γράφω στον editor ανάμεικτους Ελληνικούς/Latinikous χαρακτήρες, είναι αρκετά εμφανής η διαφορά της γραμματοσειράς, ίσως είναι επιθυμητή πιο ομοιογενής εικόνα. Μετά την ανάρτηση, δεν έχει τόση διαφορά.

Προφανώς τα παραπάνω είναι λεπτομέρειες, και επειδή η επιβράβευση ποτέ δεν είναι αυτονόητη, μπράβο για την ουσιαστικά απρόσκοπτη αναβάθμιση.
 


Σε chrome και android μπορώ να κάνω swipe αριστερά και τότε όλη η σελίδα πάει αριστερά και μένει ένα κενό δεξιά.
Θα έπρεπε να υπάρχει κάτι εκεί;
 Staff online

Forum statistics

Threads
149.701
Μηνύματα
2.224.120
Members
34.031
Νεότερο μέλος
artemoo
Top