Αναβάθμιση σε Dolby Atmos

Μηνύματα
3.663
Reaction score
5.496
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο από αυτό που σου πρότεινα στην τιμή που θες. Ο 2700 που είναι το φετινό μοντέλο από Γερμανία θα σου βγει στο 700αρι αλλά μια χαρά είναι και ο 2500 από ότι είδα.
 

Μηνύματα
18
Reaction score
1
Οι Denon γενικά διαβάζω για προβληματάκια με τις θερμοκρασίες τους. Ισχύει κάτι τέτοιο ή ήταν σε παλιότερα μοντέλα;
 

Μηνύματα
3.663
Reaction score
5.496
Εγώ μόνο σαν προενισχυτη τον δουλεύω οπότε δεν μπορώ να σου πω σίγουρα... Αν τον έχεις σε χώρο που περνει αέρα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
 

Μηνύματα
18
Reaction score
1
Θα τοποθετηθεί σε κλασικό χαμηλό έπιπλο/σύνθετο τηλεόρασης το οποίο δεν είναι και ότι καλύτερο από θέμα αέρα κατά τη γνώμη μου. Βέβαια μέχρι τώρα δεν είχα θέματα με θερμοκρασίες ούτε με το Philps ούτε με το Sony αλλά να είχαμε να λέγαμε...
 

Μηνύματα
3.663
Reaction score
5.496
Όπως και να έχει τα άλλα μηχανήματα σε αυτά τα λεφτά δεν κάνουν και για πολλά, οπότε είναι σχεδόν μονόδρομος... Αλλιώς όπως σου είπα και αρχικά κοίτα και στις αγγελίες.
 

Μηνύματα
18
Reaction score
1
Η αλήθεια είναι ότι τρώγομαι για τον Sony str-dn1080, όμως θα ήθελα να ακούσω και τις απόψεις σας -και σας ευχαριστώ για αυτές- γιατί σίγουρα κάποιοι έχετε ασχοληθεί πολύ περισσότερο και έχετε αποκτήσει πολύ περισσότερη εμπειρία και γνώσεις από ότι εγώ. Εννοείται τσεκάρω αγγελίες ;). Όπως και να έχει πάντως σας ευχαριστώ!
 


Μηνύματα
18
Reaction score
1
Το βλέπω και αυτό και διάφορα άλλα στο νετ. Η αλήθεια είναι ότι τους Denon τους είχα εκτός παιχνιδιού. Όμως μετά από τις συμβουλές σας πραγματικά η ζυγαριά αρχίζει να γέρνει προς τα εκεί...!!!
 

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.978
Reaction score
2.912
Εγώ πάντως φιλτατοι κρατάω και επιφυλάξεις για τα ηχεία ως προς την ποιότητα του ηχου. Ίσως αν σε ενδιαφέρει δες και τους νέους Yamaha τους μικρούς σε μέγεθος. Έχουν πολύ καλές κριτικές. Καλή ώρα ο Yamaha RX-V6A: https://www.skroutz.gr/s/24582316/Yamaha-RX-V6A-Black.html
 

Μηνύματα
18
Reaction score
1
Ανεβαίνουν πολύ σε τιμή και ήδη έχουμε ξεφύγει από τα στάνταρ που είχαμε θέσει (δλδ την έχουμε σίγουρη την παντόφλα... :p )
Εγώ πάντως φιλτατοι κρατάω και επιφυλάξεις για τα ηχεία ως προς την ποιότητα του ηχου.
Καλά κορυφαία δεν τα λες σίγουρα, αλλά δεν είναι και για πέταμα...
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.594
Μηνύματα
2.865.232
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top