Αναβάθμιση Humax CI 2000

Reaction score
0
HUMAX ha annunciato ora che l'aggiornamento firmware per lo Humax HD-CI2000 sara disponibile da venerdi 26 maggio sul sito Humax per l'installazione via RS232 e da lunedi 29 maggio OTA su Astra1 19.2est. L'aggiornamento dovrebbe risolvere il problema dell'incompatibilita con BBC-HD e una serie di altri bug.[/color]

Απ'οτι φαίνεται σύμφωνα με το έγκυρο http://www.digital-sat.it/ σύντομα θα έχουμε την πρώτη αναβάθμιση του Humax CI 2000!!! :)

Reaction score
0
Βαγγέλη θα μου επιτρέψεις μια ελεύθερη μετάφραση του κειμένου από τα Ιταλικά για όσους φίλους δεν τα πάνε καλά με τίς μακαρονάδες !!! :lol: :lol:

Λέει λοιπόν το έγκυρο site :
H Humax ανακοίνωσε πριν λίγο ότι η ανανέωση του firmware για τον Humax 2000 , θα είναι διαθέσιμη απο την Παρασκευή 26 Μαϊου στο site του Humax , για εγκατάσταση μέσω RS232 και από την Δευτέρα 29 Μαϊου (ΟΤΑ τί είναι ? :() στον Astra1 19,2 Ανατολικά. Η ανανέωση αυτή θα πρέπει
να λύσει το πρόβλημα την ασυμβατότητας με το BBC-HD καθώς και μια σειρά από άλλα bug "

Ομολογουμένως ελπιδοφόρο το μήνυμα . Σημαίνει ότι η Humax θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και θα μας εφοδιάζει με ανανεώσεις συχνές του firmware του εν λόγω δέκτη. ΜΠΡΑΒΟ της !!!!!!!!! :) :) :)

Reaction score
0
OTA είναι η αναβάθμιση μέσω δορυφόρου (τι σημαίνουν τα αρχικά δεν ξέρω).
Θα γίνει απ' τον ASTRA 19°Ε και μάλλον από την συχνότητα 12148 Η, 27500, 3/4

Reaction score
0
Vangelis said:
Βαγγέλη σ' ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Να μαθαίνουμε και κάτι :)

Η συχνότητα που αναφέρεις είνα από τις εύκολες σε λήψη ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
menelaos said:
Vangelis said:
Βαγγέλη σ' ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Να μαθαίνουμε και κάτι :)

Η συχνότητα που αναφέρεις είνα από τις εύκολες σε λήψη ?
Πήγαινε στο menu του humax και εκεί που λέει αναβάθμιση μέσω δορυφόρου πάτα ΟΚ και περίμενε... θα το κάνει μόνο του...

Reaction score
6
Τι έχω στα χεράκια μου???? οεο?????  :shock: :shock: :shock:

Αυτό που θα έχετε όλοι την επόμενη εβδομάδα.....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KP

Reaction score
0
Χμμ... έχεις δίκιο για το μέγεθος, οπότε περιμένω το επίσημο απο την Humax μήν γίνει πατάτα. Thanks a lot anyway...

Reaction score
6
Και εγώ το ίδιο, θα περιμένω να το βγάλει επίσημα η Humax (μην χάσουμε και τα ελληνικά στα καλά καθούμενα.... :lol: )

Πάντως λένε ότι δουλεύει σωστά και παίζει και το BBC HD (αν το πιάνει κάποιος...) !!!!

Reaction score
0
kalhspera paidia..molis peira ton dekth kai ego(kai malista se xeretikh timh)kai thelo na sas rothso
xerei kaneis an yparxoun setings gia kinhto piato gia ton hum 2000??
thaymasio neo to neo firmware.

Reaction score
0
Μπήκα απο την Παρασκευή στο site της Humax http://www.humaxdigital.com/hcsa/default.asp , έκανα registration και...........περιμένωωωωωωω 8) 8)

Ένα πράμα μου έκανε εντύπωση : στο drop down menu που διαλέγεις ποιόν receiver θέλεις να αναβαθμίσεις ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ AKOMH ο Humax 2000 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ήθελα ναξερα τι περιμένουμε ???? :( :( :(

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
"corrige le probleme d'image floue en liaison HDMI lors des emissions en SD "

Που σημαίνει ότι λύθηκε το πρόβλημα της "φλου" εικόνας στο upconverting των SD καναλιών!!!!!!!!

Reaction score
0
Το Σάββατο δεν κρατήθηκα και έβαλα το firmware από το site του Euro1080. Χρειάζεται απλώς ένα σειριακό cross cable για τη σύνδεση pc με δέκτη.

Επιβεβαιώνω ότι το upconversion φαίνεται να λύθηκε (τώρα έχω μονίμως και τα hd και τα sd κανάλια σε 1080i και είδα αλλαγές στην εικόνα από 576p σε 720p και 1080i) αλλά σίγουρα δεν έχουν λυθεί όλα τα προβληματάκια του δέκτη. Επίσης άκουσα ότι τώρα μπορεί να δει και το BBC HD αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

Ανυπομονώ να περάσω το επίσημο firmware πάντως...

Ν.

Reaction score
0
Επιβεβαιώνω ότι το upconversion φαίνεται να λύθηκε (τώρα έχω μονίμως και τα hd και τα sd κανάλια σε 1080i και είδα αλλαγές στην εικόνα από 576p σε 720p και 1080i)

ayto einai ena vhma..menoun polla akomh :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe