- Reaction score
- 7.089
μια χαρα ειναι τα ηχεια για τον χωρο σου,παρε εναν δικαναλο ενισχυτη με τα 300 και θα εισαι οκ.
Το ότι το παραδέχεσαι πως είναι ψυχολογικό είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο είναι να το ξεπεράσεις.Μεταχειρισμένο δεν θέλω γιατί εμείς οι χομπίστες συχνά τα σκαλίζουμε τα μηχανήματα. Καθαρά ψυχολογικό δηλαδή, το παραδέχομαι!
Έτσι, με ένα RCA.
Ναι, ναι, θαυμάσια παίζουν.
Τα έχω ακούσει. Σημαντικό.
Δεν έχω υπομονή δυστυχώς σε αυτή τη φάση...Λόγω τού οτι έχεις μικρό ποσο διαθέσιμο μήπως είναι καλύτερα να κάνεις λιγο υπομονή να το αυξήσεις και να έχεις περισσότερες και καλύτερες επιλογές?
Κοιτα, είναι σαν την αεροπλανοφοβία. Πρέπει να αξίζει παρά πολύ η διαδρομή για να υπερνικήσει κανεις τον φόβο, και αν. Την έχω πατήσει συχνα πάντως με μεταχειρισμένα εντός Ελλάδας.Κατ' αρχάς συμφωνώ με την πρόταση για προσθήκη υπογούφερ. Ωστόσο θέλω να προσθέσω κάτι ακόμη:
Το ότι το παραδέχεσαι πως είναι ψυχολογικό είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο είναι να το ξεπεράσεις.
Αδιάφορο, βάλε εσύ.Δεν υπάρχει χώρος για sub.
Πάντα υπάρχει χώρος για σαμπάκι (καλό θα ήταν να προτιμήσεις κάποιο που να έχει χάϊ λέβελ ίνπουτς και άουτπουτς για να κροσσάρει το ίδγιο το σήμα προς τους δορυφόρους, π.χ. κάτι σαν αφτό αφού δεν έχεις τρελές απαιτήσεις).Δεν υπάρχει χώρος για sub.
Ναι για τα ενεργα θελει pre out .Δεν εχει το δικο σου .Δεν έχω υπομονή δυστυχώς σε αυτή τη φάση...
Κοιτα, είναι σαν την αεροπλανοφοβία. Πρέπει να αξίζει παρά πολύ η διαδρομή για να υπερνικήσει κανεις τον φόβο, και αν. Την έχω πατήσει συχνα πάντως με μεταχειρισμένα εντός Ελλάδας.
Δεν υπάρχει χώρος για sub. Θα βγάλω φωτό τελικα για να διευκολύνω κι εσάς. Δεν είμαι σπίτι επι του παρόντος. Ίσως τελικα προκύψει κάποια ιδέα γι το που να στριμωξω το σαμπ, αν καταλήξω εκεί.
Θα ακούσω και το 225.
Για τα ενεργά: πως θα παίζουν μέσω του Yamaha ακόμα δεν κατάλαβα, αυτός δεν έχει pre out (βασικά μόνο για σαμπ). Πως θα χειρίζομαι τις στάθμες τους;
Ναι για τα ενεργα θελει pre out .Δεν εχει το δικο σου .
Να ξερεις με πολυκαναλο και χαμηλης τιμης δεν θα μπορεσεις να εκτιμησεις σωστα ενα ηχειο
Πες μας ποιους δικαναλους εχεις ακουσει μεχρι 450€ μας ενδιαφερει ολους πιστευω.Οκ.
Έχεις δίκιο, αυτό λέει η λογική, και φαντάζομαι η προσωπική σου εμπειρία επίσης, δεν έχω ωστόσο ακούσει δικάναλο της χαμηλής κατηγορίας, ας πούμε μέχρι τα 450, που να παίζει καλύτερα από τον συγκεκριμένο yamaha.
Κάνε έναν κόπο να "ακούσεις" αφτόν ... χαλλλλλλαρά τόνε πατάει τον άλλονε. Μη σου πως και αφτός....Οκ.
Έχεις δίκιο, αυτό λέει η λογική, και φαντάζομαι η προσωπική σου εμπειρία επίσης, δεν έχω ωστόσο ακούσει δικάναλο της χαμηλής κατηγορίας, ας πούμε μέχρι τα 450, που να παίζει καλύτερα από τον συγκεκριμένο yamaha.
Είχα στα χέρια μου ή άκουσα σε φίλους εκτενώς με δικά μου συνοδά τους
Η δική μου πρόταση αφορά τα Quad L21 , που πουλάω, έχω συγγενικο ήχο και καλύτερο μπάσο απο τα 11 που ειχες, το ίδιο σχεδόν αποτύπωμα στο έδαφος μαζί με βάσεις των 30 εκατοστών περίπου που λύνουν το πρόβλημα του ύψουςΕίχα στα χέρια μου ή άκουσα σε φίλους εκτενώς με δικά μου συνοδά τους
cambridge audio 650A
pioneer a30
Marantz pm 6005
Yamaha A S700
Atoll in30
Exposure 1010
Nad 316
Και σίγουρα καμπόσους ακόμα που δεν μπορώ να θυμηθώ.
Αν εξαιρέσω το θέμα οδήγησης, στο οποίο κάποιοι από τους παραπάνω μάλλον υπερτερούν, ο πολυκάναλος για τα αυτιά μου δεν υπολείπεται (απρόσμενα) σαφώς. Συνυπολογίζοντας τις ευκολίες και δυνατότητες είναι μια χαρά. Μιλάω άλλωστε για δεύτερο σύστημα που ακούω προσωρινά, οπότε δεν έχω σούπερ υψηλές απαιτήσεις.