Αναζητηση ενισχυτη για ηχεια KEF Q300

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.487
Αγαπητε φιλε VonKarayan, με τα chario 520R ανεβαινουμε και σε ποιότητα άραγε η μονο σε χρημα;
Ειδα και τον Advance και ειναι πληρης.
Θα ηθελα μια παραλληλη γνωμη ομως αν μπορεις για τον Harman kardon Hk 3770,τον cambridge audio sr20v2 και τα dali zensor 7,και Qacoustic 2050i.
Εβαλα πολλά αλλα θελω να ξεδιαλεγω..
Αν στην μέση μπαίνει η προσφορά, μιλάμε για άλλη κατηγορία ηχείου! Καλό θα είναι να περάσεις από τον Αντιπρόσωπο της Chario για μια εμπειρία!
Πριν την οποιαδήποτε αγορά, πιστεύω αξίζει τον κόπο να περάσεις από εκεί!

Reaction score
29.663
Σαφως φιλτατε Τζον και ποτε δεν επεδειξα το αντιθετο, ωστωσο εχω κατι αλλο ... τολμω να εκφρασω τα ερωτηματα του μεσου χρηστη ηχομηχανων χωρις ανησυχια για το συνακολουθο καζο ... ειναι μια βρωμοδουλεια, ωστωσο καποιος πρεπει να την κανει ...
:drinks:
Πλακίτσα έκανα, μην με παρεξηγείς.

VonKarayian

Επαγγελματίας
Reaction score
292
Αγαπητε φιλε VonKarayan, με τα chario 520R ανεβαινουμε και σε ποιότητα άραγε η μονο σε χρημα;
Ειδα και τον Advance και ειναι πληρης.
Θα ηθελα μια παραλληλη γνωμη ομως αν μπορεις για τον Harman kardon Hk 3770,τον cambridge audio sr20v2 και τα dali zensor 7,και Qacoustic 2050i.
Εβαλα πολλά αλλα θελω να ξεδιαλεγω..
Η σειρά R, έχει τριπλή επίστρωση ξύλου στην καμπίνα και στρογγυλεμένο vintage design με τα πηχάκια να είναι από μασίφ ξύλο.
Επιτυγχάνει καλύτερη απομόνωση των εσωτερικών αντηχήσεων της καμπίνας. Από τα προϊόντα που μου αναφέρετε, υπάρχει η δυνατότητα ακρόασης σε συνδυασμούς των εξής:
ADVANCE ACOUSTIC X-i105
HARMAN KARDON HK-3770
CHARIO SYNTAR 520
DALI ZENSOR 7
Q-ACOUSTICS 3050
Υπάρχουν και τα 520R αλλά είναι σφραγισμένα στα κουτιά τους σε χρώμα WENGE.

K

kinigos

Guest
Η σειρά R, έχει τριπλή επίστρωση ξύλου στην καμπίνα και στρογγυλεμένο vintage design με τα πηχάκια να είναι από μασίφ ξύλο.
Επιτυγχάνει καλύτερη απομόνωση των εσωτερικών αντηχήσεων της καμπίνας. Από τα προϊόντα που μου αναφέρετε, υπάρχει η δυνατότητα ακρόασης σε συνδυασμούς των εξής:
ADVANCE ACOUSTIC X-i105
HARMAN KARDON HK-3770
CHARIO SYNTAR 520
DALI ZENSOR 7
Q-ACOUSTICS 3050
Υπάρχουν και τα 520R αλλά είναι σφραγισμένα στα κουτιά τους σε χρώμα WENGE.
Θα ηθελα να ακουσω σιγουρα τα 3050 και τα Dali.
Αν μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του αν ξερει για τα Mordaunt Short Avant 906i, θα με βοηθησει πολυ.
Τα βρισκω καινουρια στα 550 ευρω.

K

kinigos

Guest
Αν μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του αν ξερει για τα Mordaunt Short Avant 906i, θα με βοηθησει πολυ.
Αποφασισα για ενισχυτη τον marantz 6006 γιατί μου φανηκε πιο μελωδικος από άλλους με περισσοτερα watt.
Τον άκουσα λοιπόν με τα Q Acoustic 3050i και μου αρεσαν, αλλά μου άρεσαν και τα Mordaunt Short Avant 906i που ανεφερα και πιο πανω.
Η διαφορα είναι 200 ευρω αλλά δεν τα ξερω τα ηχεια.
Μπορει κάποιος να βοηθησει στην επιλογη;

Reaction score
15.469
Αποφασισα για ενισχυτη τον marantz 6006 γιατί μου φανηκε πιο μελωδικος από άλλους με περισσοτερα watt.
Τον άκουσα λοιπόν με τα Q Acoustic 3050i και μου αρεσαν, αλλά μου άρεσαν και τα Mordaunt Short Avant 906i που ανεφερα και πιο πανω.
Η διαφορα είναι 200 ευρω αλλά δεν τα ξερω τα ηχεια.
Μπορει κάποιος να βοηθησει στην επιλογη;
Τα Mordaunt Short τα 'χει φιλος - δε ξερω αν ειναι τα 906i ή αν πιο πριν υπηρχαν τα 906 σκετα.Τα παιζει μ' εναν Marantz pm 7200.Ακουγονται σαν ντενεκεδακια - εχουν κι ενα φουσκωμα στα μεσοχαμηλα (δε βρισκω τα σχετικα πιντιεφ).Τους ελειπε (απο τη σφραγισμενη συσκευασια) και μια ακιδα και καναμε πατεντα για να 'ρθει στα ισια του το ηχειο.
Τα Q Acoustic 3050i δεν τα γνωριζω αλλα μου καλαρεσουν τα 2 6,5αρια.
Θα σου προτεινα ν' ακουσεις και πιο "μεγαλα" ηχεια.

K

kinigos

Guest
Τα Mordaunt Short τα 'χει φιλος - δε ξερω αν ειναι τα 906i ή αν πιο πριν υπηρχαν τα 906 σκετα.Τα παιζει μ' εναν Marantz pm 7200.Ακουγονται σαν ντενεκεδακια - εχουν κι ενα φουσκωμα στα μεσοχαμηλα (δε βρισκω τα σχετικα πιντιεφ).Τους ελειπε (απο τη σφραγισμενη συσκευασια) και μια ακιδα και καναμε πατεντα για να 'ρθει στα ισια του το ηχειο.
Τα Q Acoustic 3050i δεν τα γνωριζω αλλα μου καλαρεσουν τα 2 6,5αρια.
Θα σου προτεινα ν' ακουσεις και πιο "μεγαλα" ηχεια.
Ευχαριστώ φίλε oldy.
Γέλασα με τα "ντενεκεδακια".
Λεω να πάω στα σίγουρα σε κατι δοκιμασμενο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas