Αναζητηση 5.1 Ηοme cinema για τον υπολογιστή μου.

Reaction score
2
μεχρι 800 και 900 ευρο μπορω να διαθεσω καταλαβες για ολα δηλαδη ενα subwoofer , ενισχυτη και μια πενταδα ηχεια..

απλα ολα τα θελω σε μαυρο χρωμα και αν γινετε το subwoofer να εινε με led φωτισμο..
και να εινε το πολυ μεχρι 400 watt..

400 watt δεν εινε καλα;;;;
οπως και τα ηχεια να εχουνε ισχυ μεχρι 140 watt..

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.950
για αρχή σε συμβουλεύω να ρίξεις μία ματιά στις αγγελίες του site να πάρεις μία γεύση.σίγουρα ότι και να πάρεις να ξέρεις δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που έχεις τώρα και σίγουρα θα ενθουσιαστείς.υπομονή θα γίνω πιο συγκεκριμένος σε λίγο

Α στο καλό,συγκινήθηκα,μου θύμησες το φοιτητικό μου δωμάτιο με την πεταμένη κάλτσα στο πάτωμα :cry::D:D:D

Reaction score
2
μπορεις να με κατατοπισεις εσυ καλυτερα,.:;;; σε ολα επειδι εγω δεν εχω ιδεα τι να παρω

daharis666

Moderator
Reaction score
83.950
μεχρι 800 και 900 ευρο μπορω να διαθεσω καταλαβες για ολα δηλαδη ενα subwoofer , ενισχυτη και μια πενταδα ηχεια..

απλα ολα τα θελω σε μαυρο χρωμα και αν γινετε το subwoofer να εινε με led φωτισμο..
και να εινε το πολυ μεχρι 400 watt..

400 watt δεν εινε καλα;;;;
οπως και τα ηχεια να εχουνε ισχυ μεχρι 140 watt..
sub με led φωτισμό?!?!?!Τι είναι ? pimp my ride?:D:D

άντε να έχει κανένα ledάκι για ένδειξη on/off

αλλιώς πάρε μια 12voltη ledοταινία και ντύσε το:D:D

Reaction score
2
εγω θελώ να τα παρω γνησια και οχι μεταχειρισμενα απο αγγελιες καταλαβες

Reaction score
2
απο αυτα δεν εχω ιδεα γινετε να μου κανεις προτασεις αγορας απο κανονικα μαγαζια:;;

daharis666

Moderator
Reaction score
83.950
φιλαράκι μην ακούσεις μόνο εμένα,οι απόψεις πολλών κάνουν την διαφορά και στο τέλος θα αποφασίσεις εσύ!κάτσε να ακούσεις και τα ιερά τέρατα του site να σου φύγει το τσακάτ-τσερβέλο:p:p

Reaction score
2
πες μου και εσυ την γνωμη σου απλα θελω να τα παρω απο κανονικα μαγαζια ομως

Reaction score
2
μπορεις να μου προτεινεις ηχεια και subwoofer και ενισχυτη απλα τα θελω ολα σε μαυρο χρωμα

daharis666

Moderator
Reaction score
83.950
Οι αγγελίες απλά προσφέρουν τις περισσότερες φορές καλύτερο αποτέλεσμα σε καλύτερη τιμή από καινούρια.
Επειδή σε κόβω για ηχητικό ''ταλιμπάν'' με την καλή έννοια για ηχεία θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σε cerwin vega εμπρός και κεντρικό ηχείο,ενισχυτή κάτι σε onkyo ή sony(έχει wattάκια για τα λεφτά του) surround βρες κάτι φθηνό δεν σου χρειάζεται κάτι παραπάνω εκεί προς το παρόν.Sub άκου πρώτα σκέτα τα ηχεία σου και μετά κοιτάς αν θέλεις κάτι σε klipsch,velodyne που είναι τίμια και μπορείς να βρεις και φθηνά

daharis666

Moderator
Reaction score
83.950
καλά τα είδες,κάτσε και ψάξε λίγο και εσύ,δεν είμαι google να σου τα δώσω στο πιάτο.Μία χάραξη πορείας δίνω.βρες κάποια πράγματα και χάζεψε πάνω σε αυτά που σου είπα και θα σου πει και κάποιος άλλος και τα ξανασυζητάμε

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.611
Α στο καλό,συγκινήθηκα,μου θύμησες το φοιτητικό μου δωμάτιο με την πεταμένη κάλτσα στο πάτωμα :cry::D:D
Για σλιπάκι το πέρασα! :D

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.312
Members