- Reaction score
- 108.646
Συμφωνώ.
Πολύ καλό πακέτο για τα χρήματα που κάνει.
Πολύ καλό πακέτο για τα χρήματα που κάνει.
Και τα 12 είναι πολύ λίγα.το δωματιο μου εινε 12 τετραγονικα μετρα περα απο αυτο τι εννοεις Αν βάλεις αυτά σε 8 τμ , θα έχεις μπουμάρισμα που θα σε τρελλάνει.
αυτο μπορεις να το αναλυσεις;
δηλαδη αυτα που μου προτεινε ενα παιδι απο εδω μεσα δεν εινε καλᨴ σαν συνολο εννοω''
Oχι .αν ομως μου πειτε να αγορασω τα edifier s760d τοτε θα το κανω
Οχι δεν είναι .τα s760d δεν ειναι καλα;;;
Με έγραψες εκεί που δεν πιάνει ήλιος, κανονικότατα.jim2033, τέσσερις φιλικές συμβουλές για να γίνουν τα γραπτά σου πιο ευανάγνωστα και κατανοητά:
1) Δεν χρειάζεται να κάνεις νέο post κάθε φορά που θυμάσαι να συμπληρώσεις κάτι στο προηγούμενο post. Μπορείς απλά να πατάς το κουμπί "Επεξεργασία" και να προσθέτεις εκεί τη σκέψη σου. Το να κάνεις posts με "ρυθμό πολυβόλου" επειδή πριν να τελειώσεις τη μία σκέψη ("πρώτο" post), έρχεται μια άλλη ("δεύτερο" post), δεν βοηθάς κάποιον.
2) Πρόσεξε λίγο την ορθογραφία σου. Έχεις γράψει τόσα posts και το "είναι" το γράφεις "εινε", μεταξύ άλλων. Εάν χρησιμοποιείς Firefox ή Chrome, υπάρχει τρόπος να εφαρμόσεις ορθογραφικό έλεγχο, πριν να αναρτήσεις ένα post. Εάν χρησιμοποιείς IE, δεν γνωρίζω κάποιον τρόπο, αλλά στην περίπτωση αυτή, μπορείς να γράφεις το κείμενο σου στην Word, να στο διορθώνει και μετά να το αναρτάς.
3) Προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλάκις επαναλαμβανόμενα σημεία στίξης. Για παράδειγμα, το να ρωτήσεις "τι εννοείς σεισμός;;;;;;" δεν έχει καμία διαφορά από το να ρωτήσεις "τι εννοείς σεισμός;". Εάν θεωρείς ότι τα πολλά κι επαναλαμβανόμενα σημεία στίξης προσδίδουν στην ερώτησή σου χαρακτήρα "κατεπείγοντος", θεωρείς λάθος.
4) Μην περιμένεις από τον άλλο να σου δίνει "μασημένη τροφή" συνέχεια (= να ψάχουν όλοι οι άλλοι, εκτός από εσένα). Κάνε την έρευνά σου (όπως έκανες στο post #47) και ζήτα απόψεις.
Αυτά, από μένα. Καλή συνέχεια στην αναζήτησή σου.
και τον "γράφεις" κανονικότατα:Είναι και σταμάτα να το γράφεις με ''ε'', μας τύφλωσες.
Ειλικρινά, πες μου, για ποιο λόγο να σε βοηθήσει κάποιος; Όταν δεν σέβεσαι τους συνομιλητές σου, μην περιμένεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου.απλα πρεπει να κανω υπομονη και να παω στο καθε μαγαζι για να τα δω απο κοντα και να τα ακουσο γιατι μονο ετσι θα αγορασω σωστα΄;;;;; γιατι πρεπει να τα δω και απο κοντα και πως εινε εμφανισιακα και ολα τα σχετικα
εχο αδικο πειτε μου;;;