Αναζητηση 5.1 Ηοme cinema για τον υπολογιστή μου.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.646
Συμφωνώ.

Πολύ καλό πακέτο για τα χρήματα που κάνει.

Reaction score
2
το δωματιο μου εινε 12 τετραγονικα μετρα περα απο αυτο τι εννοεις Αν βάλεις αυτά σε 8 τμ , θα έχεις μπουμάρισμα που θα σε τρελλάνει.
αυτο μπορεις να το αναλυσεις;
δηλαδη αυτα που μου προτεινε ενα παιδι απο εδω μεσα δεν εινε καλᨴ σαν συνολο εννοω''

Attachments

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
το δωματιο μου εινε 12 τετραγονικα μετρα περα απο αυτο τι εννοεις Αν βάλεις αυτά σε 8 τμ , θα έχεις μπουμάρισμα που θα σε τρελλάνει.
αυτο μπορεις να το αναλυσεις;
δηλαδη αυτα που μου προτεινε ενα παιδι απο εδω μεσα δεν εινε καλᨴ σαν συνολο εννοω''
Και τα 12 είναι πολύ λίγα.
Θα έχεις ουρές στο μπάσο και θα τρίζουν πόρτες παράθυρα και αντικείμενα.

Reaction score
2
οποτε δεν πρεπει να κανω αυτην την κινηση για να τα αγορασω ετσι''';;

θελω να μου [πειτε την γνωμη σας γι αυτα

http://www.edifier-international.com/products/edifier-multimedia/s760d

http://www.edifier-international.com/products/edifier-multimedia/s760d

πριν καπιο καιρο ειθελα να περνα αυτα απλα δεν εχω ιδεα αν συμφερει να τα αγορασω
και απ[λα σκεφτομουνα να πηγαινα σε κατι διαφορετικο

κομματι κομματι subwoofer ηχεια ενισχυτη και μια πενταδα ηχειον

δηλαδη θελω να κανω ενα 5.1 συστημα κομματι κομματι οπως εινε αυτα τα edifier

αν ομως μου πειτε να αγορασω τα edifier s760d τοτε θα το κανω

Last edited:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
αν ομως μου πειτε να αγορασω τα edifier s760d τοτε θα το κανω
Oχι .

Στη γειτονιά σου έχει Μedia Markt , πήγαινε να ρίξεις μια ματιά και αγοράζεις απ όπου θέλεις.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.972
Να συμπληρώσω ότι έχει σκοπό να μεταφερθεί σε πιο μεγάλο χώρο..Α!!!Θέλει και να ακούνε και οι γειτόνοι!!!:D:D:D:D:o

Reaction score
2
τα s760d δεν εινε καλα;;;

και απο τα media market τι να αγορασω;l;;

δεν πρεπει να μου προτεινετε τι να αγορασω΄;;;

Reaction score
2
να ακουσο ολα τα ηχεια και τα subwoofer αυτο λετε:;;

μα δεν εχω την εμπειρια σε αυτο

Last edited:

Reaction score
2
θα παω αυριο και θα σας πω οꨴ¨¨;;;

αν ομως δεν μου αρεσουνε αυτα τι θα γινει σε αυτην τιν περιπτωση;;

Reaction score
2
ακουστε τι θα κανω και πειτε μου αν εχω αδικο απλα πρεπει να εχω υπομονη

ας πουμε οτι οι καλυτερες μαρκες εινε
πχ

εινε αυτες

απλα θα πηγαινο σε καθε μαγαζι μερα με την μερα για να παρω μια γευση

Attachments

Reaction score
2
απλα πρεπει να κανω υπομονη και να παω στο καθε μαγαζι για να τα δω απο κοντα και να τα ακουσο γιατι μονο ετσι θα αγορασω σωστα΄;;;;; γιατι πρεπει να τα δω και απο κοντα και πως εινε εμφανισιακα και ολα τα σχετικα
εχο αδικο πειτε μου;;;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.735
Ρε συ, jim2033, μπήκα στον κόπο και έγραψα το πιο κάτω post, για το δικό σου καλό (σαν μέλος του site, για να μην παρεξηγηθώ):

jim2033, τέσσερις φιλικές συμβουλές για να γίνουν τα γραπτά σου πιο ευανάγνωστα και κατανοητά:

1) Δεν χρειάζεται να κάνεις νέο post κάθε φορά που θυμάσαι να συμπληρώσεις κάτι στο προηγούμενο post. Μπορείς απλά να πατάς το κουμπί "Επεξεργασία" και να προσθέτεις εκεί τη σκέψη σου. Το να κάνεις posts με "ρυθμό πολυβόλου" επειδή πριν να τελειώσεις τη μία σκέψη ("πρώτο" post), έρχεται μια άλλη ("δεύτερο" post), δεν βοηθάς κάποιον.

2) Πρόσεξε λίγο την ορθογραφία σου. Έχεις γράψει τόσα posts και το "είναι" το γράφεις "εινε", μεταξύ άλλων. Εάν χρησιμοποιείς Firefox ή Chrome, υπάρχει τρόπος να εφαρμόσεις ορθογραφικό έλεγχο, πριν να αναρτήσεις ένα post. Εάν χρησιμοποιείς IE, δεν γνωρίζω κάποιον τρόπο, αλλά στην περίπτωση αυτή, μπορείς να γράφεις το κείμενο σου στην Word, να στο διορθώνει και μετά να το αναρτάς.

3) Προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλάκις επαναλαμβανόμενα σημεία στίξης. Για παράδειγμα, το να ρωτήσεις "τι εννοείς σεισμός;;;;;;" δεν έχει καμία διαφορά από το να ρωτήσεις "τι εννοείς σεισμός;". Εάν θεωρείς ότι τα πολλά κι επαναλαμβανόμενα σημεία στίξης προσδίδουν στην ερώτησή σου χαρακτήρα "κατεπείγοντος", θεωρείς λάθος.

4) Μην περιμένεις από τον άλλο να σου δίνει "μασημένη τροφή" συνέχεια (= να ψάχουν όλοι οι άλλοι, εκτός από εσένα). Κάνε την έρευνά σου (όπως έκανες στο post #47) και ζήτα απόψεις.

Αυτά, από μένα. Καλή συνέχεια στην αναζήτησή σου.
Με έγραψες εκεί που δεν πιάνει ήλιος, κανονικότατα.

Προσπαθεί να σε βοηθήσει ο Νίκος και σου γράφει (μεταξύ άλλων):

Είναι και σταμάτα να το γράφεις με ''ε'', μας τύφλωσες.
και τον "γράφεις" κανονικότατα:

απλα πρεπει να κανω υπομονη και να παω στο καθε μαγαζι για να τα δω απο κοντα και να τα ακουσο γιατι μονο ετσι θα αγορασω σωστα΄;;;;; γιατι πρεπει να τα δω και απο κοντα και πως εινε εμφανισιακα και ολα τα σχετικα
εχο αδικο πειτε μου;;;
Ειλικρινά, πες μου, για ποιο λόγο να σε βοηθήσει κάποιος; Όταν δεν σέβεσαι τους συνομιλητές σου, μην περιμένεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου.

Αυτά, δεν θα επανέλθω, καλή συνέχεια στο thread σου.

Reaction score
2
πηγα αλλα δεν μου αρεσε κατι..Περα απο αυτο απο κτες ειμε σε μια παρα πολύ μεγαλη σκεψη... δεν μπορω να δωσω 900 και 1000 ευρο για ενα 5.1 multimedia ειδικα για το δωματιο μου και τον υπολογιστη μου...Αν και μου ειπανε οπως επισης ειδα και σε reviews οτι τα http://www.edifier.com/int/en/speakers/s760d-5.1-gaming-speakers εινε καλα για εναν υπολόγιστη .. απλα αν δωσω ομως 560 ευρο θα εινε κριμα γιατι αν δωσω μεχρι 700 ευρο πιστευο οτι θα παρω κατι καλυτερο.Απλα πηγα στο scroutz.gr απλα δεν μπορω να βρω κομματια μεχρι 700 ευρο αυτο εινε το προβλημα...Ειδα κατι gamaha ,,,,,οπως και cerwin αλλα το κοστος θα [παει στα 1000 ευρο και εγω μεχρι 700 μπορω να διαθεσω το θεμα εινε μπορω να βρω κομματια μεχρι 700 ευρο;;;;

Απλα μπορειτε να μου προτεινετε ενα subwoofer ΄΄ και ενα κεντρικο ηχειο οπως και 2 ηχεια δαπεδου,,,και 2 ηχεια βάσης και ενα ενισχυτι μεχρι 700 ευρο;;;απλα θελω να εινε καλυτερα και απο τα εdifier αλλα και απο τα logitek z906

Δεν ζηταω τρελα πραγματα απλα να κανω ενα 5.1 custom που να εινε καλυτερο και απο τα εdifier αλλα και απο τα logitek z906 μεχρι 700 ευρο...............Πηγα στα media market αλλα δεν εντυποσιαστικα ουτε με τον ηχο αλλα ουτε με τον σχεδιασμο../

Παντος οι καλυτερες μαρκες εινε gamaxa,,,,,,,,cerwin ,,,,,,,,,,,,,kef αλλα τα kef εινε πανακριβα ,,,

τα jamo εινε ετσι και ετσι,,,,,,,,,,μετα τα focal εινε πανακριβα αλλα ειδα και τα warfdale εινε παρα πολυ ομορφα μετα τα boss etsi και ετσι και τελος τα tanoy,,,harman και magnat ετσι και ετσι ...

To θεμα εινε με 700 ευρο μπορειτε να μου κανετε προτασεις αγορας;;;;παραπανω δεν μπορω να διαθεσω και 1000 δεν λεει ειδικα για ενα δωματιο και για εναν υπολόγιστη...

Last edited:

Reaction score
2
απλα θελω να κανω ενα custom 5.1 που να εινε καλυτερο και απο τα http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_LOGITECH-Z906-980-000468-,99452,484255,595059.html?langId=-18 αλλα και απο τα http://www.edifier.com/int/en/speakers/s760d-5.1-gaming-speakers

μεχρι 700 ευρο....
απλα εγω παιζω παιχνιδια και βλεπω και ταινιες και μουσικι στον υπολογιστη μου....

δεν ζηταο τρελα πραγματα απλα να κανω ενα custom 5.1 που να εινε καλυτερο απο αυτα τα 2 και στο θεμα σχεδιασμου και ποιοτητας ηχου αλλα και εντασης απλα μεχρι 700 ευρο...

γιατι το να δωσω 560 ευρο προτιμοτερο να κανω ενα μεχρι 700 το οποιο θα εινε καλυτερο σε ολα

απλα δεν εχω ιδεα τι κομματια να παρω μεχρι 700 ευρο και να εινε και καλυτερα απο αυτα τα 2

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007