Αναζητηση Streamer που να κανει 5 απλα πραγματα

Reaction score
73
- Να εχει Spotify Connect
- Να εχει εισοδο Ethernet και Coax Out
- Να μπορει να κανει turn off Το Wifi και το Bluetooth (Αν δεν εχει, ακομα καλυτερα)
- Να εχει τηλεκοντρολ (Ir Remote), που να χειριζεται με presets το Internet Radio
- Να εχει Internet Radio που να παιρνει Custom Streaming Radio Stations.

Εχω κολλησει με το τελευταιο !

Ακουω τελευταια τον εν λογω σταθμο: https://bluesflac.com

Εχω βρει 2 διεθυνσεις που παιζει το Stream:

Το Bluesound 2i, διαβασα οτι χρησημοποιει το TuneIn. Το εβαλα στο κινητο αλλα δεν ανοιγει τα παραπανω Streams. (Στο desktop app, δεν βρηκα πως κανει add custom url. Ισως δεν κανει στο free version ?)

Τα streamer της Yamaha, απο οτι διαβασα, χρησημοποιουσαν το vTuner μεσω του MusicCast, αλλα πλεον σταματησε η συνεργασια ?

Μπορει καποιος να δει αν παιζουν τα παραπανω μεσω του BluOs και της πλατφορμας της Yamaha ?

Ευχαριστω !

ΥΓ 1. Με ταβανι το κοστος του Bluesound 2i, το μονο τρεχον μοντελο που εχω βρει να καλυπτει τα παραπανω ειναι το WXC-50. Υπαρχει καποιο αλλο που μου διεφυγε ?

ΥΓ 2. Να μην ειναι android box, βασισμενο στο Chromecast.

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.310
laptop/pc κατι τετοιο να στριμαρει τον σταθμο που θες 🐒
ή καποιο dac Με συνδεση ασυρματη με το Pc.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.310
Ετσι το εχω, αλλα το εταιρον ημισυ θελει την ευκολια του IR Remote.
edit, οπως λεω και πχιο πανω καποιο dac με συνδεση blue tooth απο Κινητο ή pc-laptop ισως.

Reaction score
73
edit, οπως λεω και πχιο πανω καποιο dac με συνδεση blue tooth απο Κινητο ή pc-laptop ισως.
Και εγω το σκεφτηκα το Bluetooth για το κινητο, αλλα δεν το θελει !
(Bluetooth με Laptop δεν εχει νοημα, γιατι το Laptop συνδεεται με USB στο DAC)
Επειδη θελω να της βαλω και το Spotify Connect, θα ηθελα ενα streamer που να τα συνδιαζει.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.310
μπορεις να συνδεσεις το κινητο με το λαπτοπ που ειναι συνδεμενο στο σποτιφαι ... 🐒

Reaction score
73
Σε αυτό https://intl.pioneer-audiovisual.com/products/2ch_components/n-70a/specification.php

δουλεύει μέσω vtuner (Καταχώρηση του url stream μέσω του bubbleupnp)
Ευχαριστω, αλλα εβαλα ταβανι την τιμη του Bluesound, γιατι ειναι υπερβολη 1000+ απλα για ενα σταθμο !
Oυσιαστικα, η μονη χρηστικη διαφορα για τις αναγκες μου, ειναι οτι εχει το vTuner σε σχεση με το TuneIn.

μπορεις να συνδεσεις το κινητο με το λαπτοπ που ειναι συνδεμενο στο σποτιφαι ... 🐒
Ετσι το εχω για την ωρα. Αλλα οπως ελεγα, θελω να συνδιασω τον εν λογω σταθμο + το Spotify, με ενα Streamer με IR Remote για ευκολια.

ifievadam

"Επαγγελματίας"
Reaction score
356
Το node έχει και "internet radio" με πληθώρα σταθμών, συν κι άλλες επιλογές (μάλλον συνδρομητικες)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.310
αστη να παιδευετε 🐒
Παντως, τα ιντερνετικα ραδιο σε σχεση με τις συσκευες streamer δε τα καταλαβα ποτε πως συνεργαζονται.
αλλο τα επιμερους απλικεισο πχ tune in ή κατι αλλο.
( δεν εχω ασχοληθει κιολας με κατι τετοιο.. )

Last edited:

Reaction score
73
Το node έχει και "internet radio" με πληθώρα σταθμών, συν κι άλλες επιλογές (μάλλον συνδρομητικες)
Οπως εγραφα στο 1ο post, το node εχει το TuneIn.
Αλλα δεν καταφερα να παιξω αυτον τον σταθμο με το app του TuneIn.

Αν καποιος μπορει να το δοκιμασει με το Bluenode ή με ενα Yamaha, θα του ημουν υποχρεος !

αστη να παιδευετε 🐒
Χιλια Like ! Aλλα οπως λεει και το τραγουδι: "Ολα τελικα ξαναγυρναν σε εμας" :wink:

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Εχω ενα streamer marantz NA 7004 το εχω μια πενταετια και κανει παπαδες εχει φανταστικο ηχο αυτο με εχει κερδισει πιο πολυ απο ολα συν οτι το χρησιμοποιεις σαν dac optical-coxial εισοδους, usb εισοδο πισω μπορεις να κουμπωσεις το pc και να το χρησιμοποιησεις σαν καρτα ηχου, και usb μπροστα που εχω τον σκληρο ειχε spotifay αλλα κοπηκε λογο update (το επαναφερεις αν του βαλεις το παλιο λογισμικο) τα καιν marantz streamer εχουν spotifay ολα.

Υποθεση Vtuner τα πιο πολλα streamer συνεργαζονται με το vtuner να ξερεις οτι αν το vtuner δεν εχει τον σταθμο που θες μπορεις να το εγκαταστησεις εσυ εχει στο μενου του (προτεινετε ενα σταθμο) βαζεις το url και το ονομα του σταθμου και μετα απο μερικες μερες τον βλεπεις στο μενου του vtuner/

Mην τρελαινεσαι το streamer σου να εχει ντε και καλα Spotify εχουν μικρες οθονες και θα σε παιδευουν εμενα με ξενερωνε καλυτερα στην οθονη του pc.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.310
δηλαδη με το vtuner ειναι συντονισμενα τα στριμερς, δεν το γνωριζα αυτο...και ειχα ρωτησει μαλιστα και καποιον αντιπροσωπο(πριν χρονια)...αλλα δεν ηξερε να μου πει.. 🐒

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis