Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Εισαγγελική έρευνα για την τοξική ουσία σε αναψυκτικά της Coca-Cola!![]()
EΦΕΤ: Απαγορευμένες ουσίες σε 815.000 φιάλες coca-cola και sprite!
Σε περισσότερα από 815.000 τεμάχια coca cola και sprite παρατηρήθηκαν οι χημικές ουσίες 2,4 διχλωροφαινόλης και 2,6 διχλωροφαινόλης...
Αν είναι να το κάνω αυτό,πάω τώρα κάτω στα σκουπίδια να μαζέψω τα λουκάνικα και να τα φάω…ωμά,θα είμαι πιο καθαρός από ιούς!Δίκιο έχεις αλλά που να το βρεις!
Κι επειδή σε έσωσα σήμερα, αύριο θα πας να αγοράσεις ένα pc με windows για το ευχαριστώ...:142:
Υπάρχει και η πιθανότητα να εμφανίστηκε σε μια παρτίδα μόνο ο ιός.Το οποίο έχω στο ψυγείο μου και το αγοράζω πάνω από 1 χρόνο!Ευτυχώς το τελευταίο κομμάτι που πήρα δεν το έχω ανοίξει ακόμη.Πάω πάνω να το πετάξω!
Δεν θα πρέπει να τους κλέισουν αυτούς που το παράγουν και το πλασάρουν στην ελληνική αγορά?
Δηλαδή απλά μας καλούνε να μην το φάμε?:203:
Ασφαλώς Μιχάλη!Στα προγενέστερα μπορεί να ήταν και χειρότερα.Υπάρχει και η πιθανότητα να εμφανίστηκε σε μια παρτίδα μόνο ο ιός.
Και ανακαλούν όλη την παρτίδα καλού κακού.
Δεν σημαίνει ότι όλα τα λουκάνικα που αγόρασες εδώ κι ένα χρόνο είχαν όλα τον ιό.
Μα κι αυτοί οι ιοί ρε παιδί μου.
Μια στα λουκάνικα, μια στα σαλάμια, στα τυριά, στα κοτόπουλα, στα windows, μας έχουν σπάσει τα νεύρα.
με αυτό το πλευρό να κοιmacε:105:...
Κι αυτοί οι ιοί!Μας έχουν σπασει τα νεύρα αλλά ευτυχώς δεν πάνε σε mac!:116:
Αυτά είναι rumors από εταιρίες που παράγουν τους ιούς και προσπαθούν να πιουν το αίμα του τίμιου εργάτη που έχει mac!Δεν θα ασχολήθω!:116:με αυτό το πλευρό να κοιmacε:105:
Μην το πετάξεις, επέστρεψέ το και πάρε κάτι άλλοΠάω πάνω να το πετάξω!