Ανακοινώθηκε η νέα EOS 5D Mark II

Reaction score
14
Preve, η δυνατότητα να τραβάς με αυτό το θόρυβο στα 1600 είναι που σε έκανε να σκεφτείς να τραβήξεις αυτή τη φωτογραφία.
Σαφώς.
Αυτή η φωτογραφία με compact δεν έβγαινε.
Ίσως μόνο με μια Fuji f40...αλλά και πάλι...
Βέβαια αυτή η φωτογραφία έβγαινε-βγαίνει με μια οποιαδήποτε SLR που έχει παραχθεί εντός τελευταίας 2ετίας.
(Είναι σίγουρο ότι θα εκτιμούσα την συγκεκριμένη στιγμή την δυνατότητα ενός επιπλέον ''αθόρυβου'' stop. Αυτό βέβαια θα μπορούσα να το έχω με έναν φωτεινότερο και καλύτερο φακό.)

Reaction score
3
Αν χρειαστείς 6400 iso με 1.4 στο φακό, δεν ξέρω πως είσαι σίγουρος ότι κάτι υπάρχει εκεί που τραβάς :107:

Το AF θα δούλευε με αυτές της συνθήκες?

Reaction score
4.935
Αν χρειαστείς 6400 iso με 1.4 στο φακό, δεν ξέρω πως είσαι σίγουρος ότι κάτι υπάρχει εκεί που τραβάς :107:

Το AF θα δούλευε με αυτές της συνθήκες?
Αν χρειαστείς υψηλές ταχύτητες σε εσωτερικό χώρο-φωτισμό τότε μπορώ να φανταστώ πολλές περιπτώσεις.
Το AF πρέπει να δουλέψει αλλιώς δεν βλέπω ουσία στην εξέλιξη του θορύβου. Αν είναι να χρησιμοποιώ f/4 και πάνω για να εστιάσει καήκαμε.

Reaction score
3
Αν χρειαστείς υψηλές ταχύτητες σε εσωτερικό χώρο-φωτισμό τότε μπορώ να φανταστώ πολλές περιπτώσεις.
Το AF πρέπει να δουλέψει αλλιώς δεν βλέπω ουσία στην εξέλιξη του θορύβου. Αν είναι να χρησιμοποιώ f/4 και πάνω για να εστιάσει καήκαμε.
Αστειεύομαι για να τονίσω ακριβώς αυτό που είπαμε και παραπάνω
Οτι εντάξει με το θόρυβο με τα υπόλοιπα τι γίνεται ?

Reaction score
3
...
Βέβαια αυτή η φωτογραφία έβγαινε-βγαίνει με μια οποιαδήποτε SLR που έχει παραχθεί εντός τελευταίας 2ετίας.
...
Δεν έχω δει άλλες, εκτός Canon/Nikon, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο αυτό που λες.

Reaction score
5
Από το dpreview:
"Renowned (Pulitzer Prize-winning) photographer Vincent Laforet managed to get his hands on a Canon EOS 5D Mark II and seems to be pretty impressed with the results, "...what you can see with your eye in the worst light (such as sodium-vapor street lights at 3 a.m. in Brooklyn) - this camera can capture it with ease." However he seems even more impressed with the Mark II's video capture, "It produces the best video in low light that I’ve ever seen - at 1080p". There are a few downsampled images on his site but perhaps of more interest to many is the fact that Vincent is planning to publish a video produced using the 5D Mark II, we'll update this article once it's live."

Δεν ξέρω κατά πόσον πληρώθηκε ο εν λόγω από την Canon, αλλά πάντως τα δείγματα είναι πολύ καλά.

Τά'λεγα (τα υπέθεσα δηλαδής), δεν τά'λεγα;
αλλά ιδιαίτερα το FullHD video, μέσω κορυφαίων φακών..., είναι ενδιαφέρον.

Reaction score
4.935
Mου θυμίζουν τα review από ταινίες που όλες είναι φοβερές με γραπτά από κριτικούς κτλ και όταν την δείς απορείς αν είδες την σωστή ταινία.
Δεν νομίζω βέβαια να συμβεί αυτό στην 5d ii αλλά τα "άψε σβήσε" review μου δίνουν απλώς μια ιδέα και όχι ολοκληρωμένη γνώμη.

Reaction score
2
πιστεύω η Canon καλύφθηκε για τα επόμενα 2-3 χρόνια σε αυτή την κατηγορία, η 5D markII θα αφήσει εποχή πάλι.
δεν αποκλείετε καθόλου να είναι sold-out τους πρώτους μήνες ή και χρόνο, κυρίως από ερασιτέχνες videographers, η ποιότητα εικόνας είναι πραγματικά φανταστική...

απλά :622:

Reaction score
3
Οταν κάποιος Pulitzer prize winning? το λέει, θέλω να πιστεύω ότι και λεφτά να πήρε δεν θα έγραφε κάτι που να μην είναι κοντά στην αλήθεια

GTX

Reaction score
39
Μήπως τελικά δεν πληρώθηκε από την Canon και απλά η μηχανή τραβάει απίστευτα βίντεο???

Εγώ πάντως όταν είδα το βίντεο μάζευα το σαγόνι μου.

ΚΛΙΚ ΜΕ!!!!!!!

Reaction score
4
Πουλάω εγώ 5D, με battery grip και extra μπαταρία, ενδιαφέρεται κανείς
Νίκο στα 'λεγα δεν στα 'λεγα :)
Ο unfo πρόσφατα ξεσκάρταρε - τι περίμενε άραγε? :)
ak1s τώρα είναι ευκαιρεία να πάρεις τη 5D σε καλή τιμή !!! :)
http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=31985.0

Reaction score
2
Μήπως τελικά δεν πληρώθηκε από την Canon και απλά η μηχανή τραβάει απίστευτα βίντεο???

Εγώ πάντως όταν είδα το βίντεο μάζευα το σαγόνι μου.

ΚΛΙΚ ΜΕ!!!!!!!

όλα τα λεφτά το 1080p με L φακούς...! :624:
ότι και να πει κανείς λίγο είναι

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.695
Members
38.735
Νεότερο μέλος