themiloc
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 257
Δε φτάνει που οι άνθρωποι κόβουν βινύλια από εξαιρετικής τεχνολογίας και ηχητικής ποιότητας μάστερ, να τα ακούς στα μπουρουχοσανσουί σου, διαμαρτύρεσαι κι από πάνω... μπουρουχοφρίκουλα... :114:Ναι να διευκρινήσω οτι βινύλια κομμένα απο ψηφιακές κόπιες , δεν είναι βινύλια.
Δεν νομίζω οτι χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. ε?
Θέμη, συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου και προσυπογράφω. :444:
Ναι ρε χαμένε θα το καταλάβω , όπως κατάλαβα και της krall, οτι το βινύλιο είναι γραμμένο απο ψηφιακή μήτρα.Δηλαδή εσύ, και οχι μόνο εσύ,αν ακούσεις ενα καλογραμμένο βινύλιο από ψηφιακή μήτρα θα το καταλάβεις ?
Θα του λείπει το "analog warmth " να υποθέσω ....η οι πληροφορίες άνω των 50 κHz :121:
Αστα ημίθεε , δεν το μπαλώνεις οτι και να γράψεις.Δε φτάνει που οι άνθρωποι κόβουν βινύλια από εξαιρετικής τεχνολογίας και ηχητικής ποιότητας μάστερ, να τα ακούς στα μπουρουχοσανσουί σου, διαμαρτύρεσαι κι από πάνω... μπουρουχοφρίκουλα... :114:
πολύ ωραία τα λες! αν μάλιστα συνεχίσεις λίγο ακόμα το σκεπτικό σου, καταλήγεις αβίαστα στο συμπέρασμα ότι γενικά δεν υπάρχει λόγος να αγοράζει κανείς βινύλιο πλέον, καθώς όλα προέρχονται από ψηφιακά αρχεία κι είναι σα να θες να ακούς τα φλακς σου μέσα από μια κεφαλή κι ένα phono stage, μιλάμε για παράνοια ολκής.Οταν μιλάμε για ψηφιακές μήτρες δεν υπάρχει λόγος να αγοράσουμε βινύλιο. Δεν το καταλαβαίνεις?
... ενώ άμα το βινύλιο ρε παιδί μου είναι από αναλογική μήτρα! Ε πώς! Άλλο πράμα. Εγώ προτιμώ φύσημα από Studer με ολίγη λαμπίλα από Telefunken. Εσύ τί φύσημα προτιμάς; Ampex ή Otari; :136:Ναι ρε χαμένε θα το καταλάβω , όπως κατάλαβα και της krall, οτι το βινύλιο είναι γραμμένο απο ψηφιακή μήτρα.
Οταν μιλάμε για ψηφιακές μήτρες δεν υπάρχει λόγος να αγοράσουμε βινύλιο. Δεν το καταλαβαίνεις?
βρε χαμένε, πάλι σε "ξυλί" - "κομοδινί" θα πας? βάψτο κόκκινο! της φεράρι!Εδώ που τα λέμε τώρα, έχω βαρεθεί τη μαυρίλα του μπουρουχοσυστεμντέκ. Λες να στείλω την μπουρουχοκάσα στο Μάνο, να μου φτιάξει μια καινούργια από τριανταφυλλιά με κανα 400άρι - ξερωγωκιέτσι, και την παλιά να την καταθέσω στο τζάκι; Χμμμ... Α ρε Θέμη, πληγές π' ανοίγεις...
ξέρω βρε, και γω το ίδιο είχα. πάρε ένα σπρέι και σε 5 λεπτά το έχεις κάνει κουκλί!Έλα μωρέ, να το βάψω κόκκινο! Ένα καπλαμαρισμένο χαζογιασενίτ είναι - μη σου πω φορμάικα...
πολύ ωραία τα λες! αν μάλιστα συνεχίσεις λίγο ακόμα το σκεπτικό σου, καταλήγεις αβίαστα στο συμπέρασμα ότι γενικά δεν υπάρχει λόγος να αγοράζει κανείς βινύλιο πλέον, καθώς όλα προέρχονται από ψηφιακά αρχεία κι είναι σα να θες να ακούς τα φλακς σου μέσα από μια κεφαλή κι ένα phono stage, μιλάμε για παράνοια ολκής.