Αναλογικάριοι χαρείτε

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.186
καλο φαινεται...

ανεκαθεν βεβαια οι 2L ειχε κορυφαιο ηχο.

Δηλαδη με λιγα λογια εδω , κοπηκε βυνιλιο αμεσα απο το ψηφιακο αρχειο?

Αυτο θα θελα να το ακουσω σε μια καλη κοντρα!

Reaction score
238
Απάντηση: Αναλογικάριοι χαρείτε

υπάρχουν και άλλα τέτοια sites όπου μπορούμε να προμηθευτούμε δίσκους/cd/sacd?

Reaction score
29.568

Ναι να διευκρινήσω οτι βινύλια κομμένα απο ψηφιακές κόπιες , δεν είναι βινύλια.
Δεν νομίζω οτι χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. ε?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Δηλαδή εσύ, και οχι μόνο εσύ,αν ακούσεις ενα καλογραμμένο βινύλιο από ψηφιακή μήτρα θα το καταλάβεις ?
Θα του λείπει το "analog warmth " να υποθέσω ....η οι πληροφορίες άνω των 50 κHz :121:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Ναι να διευκρινήσω οτι βινύλια κομμένα απο ψηφιακές κόπιες , δεν είναι βινύλια.
Δεν νομίζω οτι χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. ε?
Δε φτάνει που οι άνθρωποι κόβουν βινύλια από εξαιρετικής τεχνολογίας και ηχητικής ποιότητας μάστερ, να τα ακούς στα μπουρουχοσανσουί σου, διαμαρτύρεσαι κι από πάνω... μπουρουχοφρίκουλα... :114:

Reaction score
29.568

Δηλαδή εσύ, και οχι μόνο εσύ,αν ακούσεις ενα καλογραμμένο βινύλιο από ψηφιακή μήτρα θα το καταλάβεις ?
Θα του λείπει το "analog warmth " να υποθέσω ....η οι πληροφορίες άνω των 50 κHz :121:
Ναι ρε χαμένε θα το καταλάβω , όπως κατάλαβα και της krall, οτι το βινύλιο είναι γραμμένο απο ψηφιακή μήτρα.
Οταν μιλάμε για ψηφιακές μήτρες δεν υπάρχει λόγος να αγοράσουμε βινύλιο. Δεν το καταλαβαίνεις?
Αγοράζουμε cd, flac wav , η οτι άλλο τέλος πάντων. Το βινύλιο το θέλω -ουμε, για την αναλογική ηχογράφηση -επεξεργασία με οτι κι αν συνεπάγεται αυτό. Απο την στιγμή που το session εχει γραφτεί ψηφιακά , δεν υπάρχει λόγος κοπεί βινύλιο.

Reaction score
29.568

Δε φτάνει που οι άνθρωποι κόβουν βινύλια από εξαιρετικής τεχνολογίας και ηχητικής ποιότητας μάστερ, να τα ακούς στα μπουρουχοσανσουί σου, διαμαρτύρεσαι κι από πάνω... μπουρουχοφρίκουλα... :114:
Αστα ημίθεε , δεν το μπαλώνεις οτι και να γράψεις.

ΕΑΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΜΠΟΥΡΟΥΧΟSANSUI θα έρθω εκεί και θα σου βάλω ΦΩΤΙΑ στις δικές σου μπουρούχες.
Μπουρουχοφρίκουλα.:116:
Και δεν είναι σανσουί , άχρηστε, είναι sansui.:116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.074

Οταν μιλάμε για ψηφιακές μήτρες δεν υπάρχει λόγος να αγοράσουμε βινύλιο. Δεν το καταλαβαίνεις?
πολύ ωραία τα λες! αν μάλιστα συνεχίσεις λίγο ακόμα το σκεπτικό σου, καταλήγεις αβίαστα στο συμπέρασμα ότι γενικά δεν υπάρχει λόγος να αγοράζει κανείς βινύλιο πλέον, καθώς όλα προέρχονται από ψηφιακά αρχεία κι είναι σα να θες να ακούς τα φλακς σου μέσα από μια κεφαλή κι ένα phono stage, μιλάμε για παράνοια ολκής.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Ναι ρε χαμένε θα το καταλάβω , όπως κατάλαβα και της krall, οτι το βινύλιο είναι γραμμένο απο ψηφιακή μήτρα.
... ενώ άμα το βινύλιο ρε παιδί μου είναι από αναλογική μήτρα! Ε πώς! Άλλο πράμα. Εγώ προτιμώ φύσημα από Studer με ολίγη λαμπίλα από Telefunken. Εσύ τί φύσημα προτιμάς; Ampex ή Otari; :136:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Εδώ που τα λέμε τώρα, έχω βαρεθεί τη μαυρίλα του μπουρουχοσυστεμντέκ. Λες να στείλω την μπουρουχοκάσα στο Μάνο, να μου φτιάξει μια καινούργια από τριανταφυλλιά με κανα 400άρι - ξερωγωκιέτσι, και την παλιά να την καταθέσω στο τζάκι; Χμμμ... Α ρε Θέμη, πληγές π' ανοίγεις...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.074

Εδώ που τα λέμε τώρα, έχω βαρεθεί τη μαυρίλα του μπουρουχοσυστεμντέκ. Λες να στείλω την μπουρουχοκάσα στο Μάνο, να μου φτιάξει μια καινούργια από τριανταφυλλιά με κανα 400άρι - ξερωγωκιέτσι, και την παλιά να την καταθέσω στο τζάκι; Χμμμ... Α ρε Θέμη, πληγές π' ανοίγεις...
βρε χαμένε, πάλι σε "ξυλί" - "κομοδινί" θα πας? βάψτο κόκκινο! της φεράρι!

κοίτα τι καλό που είναι το άτιμο:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Έλα μωρέ, να το βάψω κόκκινο! Ένα καπλαμαρισμένο χαζογιασενίτ είναι - μη σου πω φορμάικα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.074

Έλα μωρέ, να το βάψω κόκκινο! Ένα καπλαμαρισμένο χαζογιασενίτ είναι - μη σου πω φορμάικα...
ξέρω βρε, και γω το ίδιο είχα. πάρε ένα σπρέι και σε 5 λεπτά το έχεις κάνει κουκλί!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αίσχως!
Αν δεν είνε "νταϊρέκτ κατ", όση ανάλειση και να 'χει το μάστερ δεν μπορεί να μεταφαίρη την μαγύα του αναλωγικού ήχου. Ο ήχος είνε κατακερματεισμαίνος σε χιλειάδες μικρά κωματάκια και γεμάτος τζίτερ αφού η ηχογράφυση έγεινε στην ευρώπη και το μάστερ φτιάχεικε στην αμερική κατόπειν ντάουλόαντ.

Αυτό δεν τον παιρείμενα ποτέ από εσένα Θέμη. Ένας άνθροπος του χόρου θα έπραιπε να αναγνωρείζει την καλή ποιοτηκή μουσική και την ανωτερώτητα του αναλογικού τρόπου αναπαραγογής από τα ψηφειακά σκουπίδεια.

p.s. :138:

...

Reaction score
29.568

πολύ ωραία τα λες! αν μάλιστα συνεχίσεις λίγο ακόμα το σκεπτικό σου, καταλήγεις αβίαστα στο συμπέρασμα ότι γενικά δεν υπάρχει λόγος να αγοράζει κανείς βινύλιο πλέον, καθώς όλα προέρχονται από ψηφιακά αρχεία κι είναι σα να θες να ακούς τα φλακς σου μέσα από μια κεφαλή κι ένα phono stage, μιλάμε για παράνοια ολκής.

Mα αυτό ακριβώς δεν είπα?
Ασε που δεν ακούω flacs αλλά wav, δε βαριέσαι.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster