Αντίο

Status
Not open for further replies.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Βλάση μου, ούτε κακούς βλέπουμε, ούτε κατατρεγμένοι είμαστε...(εκτός και αν κάποιοι βλέπουν κάποιους έτσι...)
Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω...προς τι η αντιπαράθεση μεταξύ μας και το χώρισμα? Έχουμε κάτι να χωρίσουμε και δεν το ξέρω?
Εγώ μέχρι τώρα ήμουν πολύ χαλαρός, μέχρι που κλειδώθηκε το συγκεκριμένο θέμα.
Αλλά δεν μου απάντησες στην προηγούμενη ερώτησή μου... Το θεωρείς δημοκρατικό να κλειδώνει ένα θέμα έτσι γιατί σε κάποιον δεν άρεσε???
και να συνεχισεις να εισαι χαλαρος αγορι.......ειμαστε εδω για ενημερωση,εκθεση αποψεων,ερωτησεις γνωμες και απαντησεις ......

τωρα για το αν ηταν σωστο που κλειδωθηκε....ΦΥΣΙΚΑ.....γιατι αρχισε να γινεται αστειο το θεμα και ουσια δεν εβγαινε .....ειπαμε ..BAN δεν επεσε ...μονος του επελεξε ο Σταματης να φυγει ρε φιλε,δεν τον εδιωξε κανεις!
Δηλαδη οποτε καποιος αποφασισει να φυγει για τους δικους του λογους θα πρεπει να ξεκιναει ενα νεο thread απο τους κολλητους για υποστηριξη στην οποια αποφαση του?

Και στο κατω κατω αν καποιοι εγιναν φιλοι ας τηλεφωνηθουν μεταξυ τους να τα πουν.....

Ημαρτον ρε παιδια......

Reaction score
1.659
και δε συμμετέχουμε στα έξοδά του.
Θα έπρεπε Δημήτρη να συμμετέχουμε για να έχουμε άποψη και λόγο?
Μπορεί να μην συμμετέχουμε στα έξοδα, αλλά συμμετέχουμε στην αύξηση των εσόδων αυξάνοντας την δημοτικότητά του με τα γραφόμενά μας...γι'αυτό μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα...
Απο εσένα περιμένω να βγείς και να εκθέσεις χωρίς μισόλογα τι έχει γίνει και τι πιέσεις ασκήθηκαν γιατί πραγματικά δεν έχω καταλάβει και με στεναχωρεί γιατί αναγκάστηκε να φύγει ένα άτομο που εκτιμώ ιδιαίτερα.
Φώς λοιπόν, άπλετο φώς και μετά κλειδώστε το και αυτό!!

Reaction score
1.788
Θα ειχε παντως πολυ ενδιαφερον να ξεκλειδωθει το θεμα. Ο ενας απο τους δυο εμπλεκομενους θα ελεγε πολλα.! Αυτο το γνωριζω! Ειναι ετοιμος αρκει να μιλησει και ο αλλος που ισως τον βολευει να παραμεινει κλειδωμενο.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.707
Γιατί δε μιλάει εδώ τότε;

Ή δε στέλνει στο Νίκο μήνυμα να το ανοίξει;

Συνεχίζεις τη δημιουργία εντυπώσεων...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Θα έπρεπε Δημήτρη να συμμετέχουμε για να έχουμε άποψη και λόγο?
Μπορεί να μην συμμετέχουμε στα έξοδα, αλλά συμμετέχουμε στην αύξηση των εσόδων αυξάνοντας την δημοτικότητά του με τα γραφόμενά μας...γι'αυτό μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα...
Απο εσένα περιμένω να βγείς και να εκθέσεις χωρίς μισόλογα τι έχει γίνει και τι πιέσεις ασκήθηκαν γιατί πραγματικά δεν έχω καταλάβει και με στεναχωρεί γιατί αναγκάστηκε να φύγει ένα άτομο που εκτιμώ ιδιαίτερα.
Βρε Δημητρη που τον ειδες τον εξαναγκασμο και τα γραφεις αυτα?
μονος του δεν εφυγε?
εγραψε ο ιδιος οτι πιεστηκε για να το κανει?

ειδες τελικα γιατι χρειαζονται και τα κλειδωματα?
ειδες????

Reaction score
1.788
αν δεν κανω λαθος σου εχει δοθει [πασα] να μιλησεις πριν κλειδωσει το θεμα! Μπορεις να ξεκινησεις ! εκτος αν το τσικεν ειναι γενικοτερα σταση ζωης!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Πάντως μπορεί να ανοιχτεί άλλο θέμα αν υπάρχει τόση ανάγκη να λεχθούν "μυστικά" προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού .
Η να υπάρχει λινκ για τα μεσημεριανάδικα που έχουν μπόλικο αίμα και σπέρμα .:p
Θυμίζει εποχές αποχώρησης Δημητρόπουλου ;)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
αν δεν κανω λαθος σου εχει δοθει [πασα] να μιλησεις πριν κλειδωσει το θεμα! Μπορεις να ξεκινησεις ! εκτος αν το τσικεν ειναι γενικοτερα σταση ζωης!
Τακη ...το γ@μησες τωρα .....ειλικρινα σου μιλαω!
ειναι ντροπη να γραφεις τετοια πραγματα για ανθρωπους που ουσιαστικα περαν του Forum δεν γνωριζεις .....
το ποιο ευκολο πραγμα για ολους μας ειναι να γραφουμε μαλακιες και να το παιζουμε κοκκορια....

Reaction score
677
Τάκη,εδώ δεν έχεις δίκιο,ειδικά για τον Βλάση.
Είναι παλικάρι.και η στάση που κρατάει μερικές φορές να προσπαθεί να σβήσει φωτιές αντί να δειχτεί και να κάνει τον μάγκα,τον κάνει πιο παλικάρι.
Ξέρεις πως δεν είμαι ομάδα με κανέναν,οπότε έχει μια μικρή αξία αυτό που σου λέω...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Ούτε την σατυρίζει,ούτε την διακωμωδεί.....ο 'abcd' διαθέτει χιούμορ(ευτυχώς),παίζανε και στην ίδια groupάρα:D

πω πω πω......ενα σωρο εχθρους βλεπω σε αυτο το βιντεο που γυριστηκε σπιτι μου........

Reaction score
1.002
+1

Reaction score
1.788
Βλαση δεν μιλαω για σενα! Ξερεις πολυ καλα οτι ουτε για σενα , αλλα ουτε για καποια αλλα ατομα που εκτιμω αφανταστα γινεται ο λογος!

Reaction score
1.788
Τάκη,εδώ δεν έχεις δίκιο,ειδικά για τον Βλάση.
Είναι παλικάρι.και η στάση που κρατάει μερικές φορές να προσπαθεί να σβήσει φωτιές αντί να δειχτεί και να κάνει τον μάγκα,τον κάνει πιο παλικάρι.
Ξέρεις πως δεν είμαι ομάδα με κανέναν,οπότε έχει μια μικρή αξία αυτό που σου λέω...
Σωκρατη δεν μιλησα για τον Βλαση!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Βρε Τακη ξερω οτι δεν μιλας για μενα .....μιλας ομως για τον Ζιζικ και δεν θεωρω πρεπουσα αυτην σου την τοποθετηση με τον τροπο που εκφραστηκες.....ετσι αισθανομαι ,ετσι σου γραφω ρε φιλε....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Η υπόθεση μοιάζει με Μπαλτάκος -gate .
Σου'πα μού'πες....αλλά εγω σουξου μούξου....ναι αλλά δεν ....οταν......
Ωρα για πακέτο

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.211
βρε παληκαρια, αντε χαλαρωστε λιγο, δεν ειναι κλιμα αυτο τωρα..

Εδω παμε να περασουμε ομορφα, να ασχολουμαστε με οτι μας ενωνει..

Ας αφησουμε τις μικροπρεπειες ..!

Αντε γιατι θα βαλω καμια ωραια φωτο τωρα....

:D:oops:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
βρε παληκαρια, αντε χαλαρωστε λιγο, δεν ειναι κλιμα αυτο τωρα..

Εδω παμε να περασουμε ομορφα, να ασχολουμαστε με οτι μας ενωνει..

Ας αφησουμε τις μικροπρεπειες ..!

Αντε γιατι θα βαλω καμια ωραια φωτο τωρα....

:D:oops:
Μην λες χαλαρώστε:punish:...... να λες relax ...........ακούγεται πιό εξευγενισμένο και αθώο :smile:

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos