Αντίο

Status
Not open for further replies.

Reaction score
1.844
Προτείνω να μη συνεχίσουμε τη συζήτηση, δεν βρίσκω το λόγο. Κατ' αρχήν στο "ζουμί", αν υπάρχουν δηλαδή προσωπικές διαφορές μεταξύ Δημήτρη και Σταμάτη (που δεν έχουν αναφερθεί και τις γνωρίζουν κάποιοι "τρίτοι" όπως ειπώθηκε), είμαι κάθετα αντίθετος στο να συζητηθούν δημόσια. Ενήλικα παιδιά είναι, ας τα βρουν - η ας τα χωρίσουν - κατ' ιδίαν. Δεν είναι το φόρουμ λαϊκό δικαστήριο, έτσι θεωρώ.

Παράλληλα, αν το θεωρήσει απαραίτητο η συντονιστική ομάδα μπορεί να ανοίξει ένα φρέσκο νήμα στην κατάλληλη κατηγορία και να ζητήσει να γίνουν πρτάσεις. Γιατί το καλό ..μίσι θέλει καθαρά σεντονάκια και γιατί αν θέλουν προτάσεις πρέπει να ρίξουν τα μούτρα τους. :whistling: Μέχρι τότε, αν και όταν, δεν βρίσκω το λόγο να χαλάμε τα λόγια μας, αφού δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτοί που πληρώνουν το φόρουμ θέλουν να ακούσουν προτάσεις. Σακουλετζέμ;

Όχι μισόλογα ο Μήτσος, τσεκουράτα, Voridis version! :p

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.702
Και βέβαια δεν υπάρχουν προσωπικές διαφορές απο την πλευρά μου και δεν έχω τίποτα με τον Σταμάτη σαν άνθρωπο.
Το μόνο που συνέβη μεταξύ μας ήταν αυτό που όλοι διαβάσατε και μόνο.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.210
το καλό ..μίσι θέλει καθαρά σεντονάκια :p
Διαφωνω καθετα παρακαλω!

Κι εχω κ πολλα παραδειγματα κ τρανταχτα επιχειρηματα!

οπως κ πολλες θα διαφωνουσαν, αλλα δυστυχως ειναι ανδροκρατουμενο το φορουμ.....

Reaction score
1.844
Τίποτε δεν είπαμε και μας την είπε ο α-βου-γου-δου, ότι του το κάναμε ιερόδουλη το νήμα. Φαντάσου να σου απαντήσω κιόλας! :laugh:

nima

Banned
Reaction score
618
:offtopic: ερώτηση: γιατί σε ένα φόρουμ 26.123 μελών ποστάρουν το πολύ 50 άτομα; :eek: (δεν υπολογίζω τις αγγελίες)
εντάξει μπορεί οι μισοί να ντρέπονται ή να μην ξέρουν τι να γράψουν, οι άλλοι όμως; :biggrin:
νομίζω ότι οι διαχειριστές πρέπει να τους προτρέπουν προς αυτή την κατεύθυνση :wink: και όχι της σιγής! :O_o:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Να πω και εγω την μεσημεριανη μου, νομιζω οτι ειναι εκνευριστικο για τους υπολοιπους, αυτη η κουβεντα με τα λογια του αερα καθως και η εκτοξευση κατηγοριων γενικα. Εχεις προβλημα μαζι μου? Βγες και γραψε εχω προβλημα με τον Βλαση τον ψηλο. Εχεις προβλημα με τον Νι? Βγες και γραψε, ο λαλακας ο Νι εκανε αυτο και αυτο. Και δεν νομιζω οτι ο Σταματης, που ειναι πολυ αξιοπρεπης και δεν μασαει τα λογια του, να στηριζει την αναθερμανση του θεματος απο τριτους. Αν ηθελε να πει κατι, θα το ελεγε μονος του. Αυτα ....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.262
Τι θα "κερδίσετε" όσοι θέλετε να συνεχίσει η συζήτηση για ένα θέμα που θεωρείται λήξαν;

Εγώ δύο λόγους βλέπω:

1. Κουτσομπολιό
2. Προσπάθεια για να αποδειχτεί ότι κάποιος έχει περισσότερο δίκιο από τον άλλο.

Για το πρώτο υπάρχουν αμέτρητα άλλα θέματα. Και για το δεύτερο υπάρχουν τα φόρουμ των δημοτικών σχολείων.

Είχα γράψει και αυτό:

Και τέλος, υπάρχουν κάποιοι που σε κάθε "θέμα" που εμφανίζεται, προτείνουν ανασχηματισμούς, αλλαγές, παραιτήσεις κλπ. Βαρετό.
Οι απαντήσεις ήταν αρνητικές. Τελικά όμως βλέπω ότι πάλι προς τα κει πηγαίνει.

Reaction score
27
"VLASSIS-S, post: 1807290, member: 7417"]Ο δρομος ειναι ανοικτος στα νεα μελη να γραψουν οτι θελουν, η παλαια γενια ειναι προς αποσυρση.[/QUOTE]
Αγαπητε Βλάσση. Όταν άνοιξα το θέμα , για το ηχείο αναφοράς,(τρομάρα μου ) και κατόπιν Ρώτησα για κάποιο
πρόγραμμα , ειπώθηκε οτι , δεν πήρα αυτό που ήθελα
και γι αυτό κ.λ.π , κ.λ.π.
Μετα απο τέτοια αντιμέτωπηση ,πως να ξανατολμησω
να γράψω, ή να ρώτησω οτιδήποτε ;
Φιλικά

Reaction score
9.867
Πάλι π0υτ@ν@ μου το κάνατε το θέμα μου, αgλήτες! :)
ε αφου δεν το ξεκινησες καλα το θεμα. θα επρεπε να γνωριζεις οτι μια αποχωρηση θα πρεπει να συνοδευεται απο εναν απολογισμο δακρυβρεχτο με καποιες αμπελοφιλοσοφιες οπου θα αναλυεις ποσο μα ποσο γαματος εισουνα ,τι αγωνες εκανες και πως σπαραζει η καρδια σου που φευγεις. οτι μαλακιες εχεις πει κατα καιρους δεν θα τις αναφερεις γιατι οταν φευγει καποιος πρεπει να λεει μονον τα καλα, ποσα τουβλα ας πουμε εβαλε στο τεραστιο αυτο οικοδομημα κτλπ κτλπ.

μετα θα ακολουθησουν οι μοιρολογητρες, που χασαν τον ουρανο κατω απ τα ποδια τους και θα τελειωσουν ολα ομαλα.

ΣΤΑΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ.... ΜΥΓΔΑΛΑ:D

Reaction score
1.788
Tεσπα καλη καρδια. Το κουλο ομως ειναι οτι οταν βρισκομαστε σε κεινο τραπεζι περναμε καλα. Ειναι αληθεια οτι οταν βρισκομαι σε αποστολη ειτε σε Μαξιμου , ειτε με ολους τους μαργιονοπαιχτες [Σοιμπλερ και ολη την παρεα του] ξεφευγω ασχημα! Κραταω μονο ενα! Ας ειναι μια νεα αρχη, και οι συντονιστες να εχουν τον ρολο που τους πρεπει.
Παω στο phono μου .Μην ερθετε εκει και μου τα κανετε τατανα!!!!!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Το πρόβλημα του συγκεκριμενου φόρουμ ήταν, είναι και θα είναι η υπερβολική δημοκρατία που επέτρεψε "παρεμβατικες" συμπεριφορές να περνάνε με χάδια ώστε να μην στεναχωρεθει κανένας.
Το έχω συζητήσει ως πρώην συντονιστής αρκετά, έχοντας εντελώς διαφορετική άποψη.
Πάντως συμμετεχοντας και διαβάζοντας εδώ και πολλά χρόνια, φόρουμ του εξωτερικού δεν έχω πέσει σε θέματα τύπου "σταματάω να γράφω", "γιατί δεν γράφει ο τάδε". Φόρουμ είναι όποιος θέλει να γράψει, γράφει και όποιος δεν θέλει είτε αποσύρεται είτε διαβάζει μόνο και δεν συμμετέχει.
Η δικαιολογία των φιλικών σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί είναι μια απλή δικαιολογία για να γίνεται τζερτζελες... Και εγώ για διάφορους λόγους δεν συμμετέχω πλέον ενεργά αλλά με τα παιδιά που έχουμε γνωριστεί και κάνουμε παρέα, έχουμε καθημερινή επικοινωνία και επαφή.
Γνώμη μου είναι πως θα πρέπει από εδώ και πέρα η διαχείριση και ο συντονισμός να είναι λιγότερο δημοκρατικος καθώς η προηγούμενη κατάσταση πλεον δεν εκτιμάται.
Η προσαρμογή όλων θα είναι δύσκολη αλλά απαραίτητη.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Ναι.........
η πολλή δημοκρατία βλάπτει ιδίως οταν δεν υπάρχει υπόβαθρο .

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos