Αντικραδασμικά

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Αντικραδασμικά

αφτοι (και καθε αφτοι ) μπορουν να λενε οτι θελουν .Προσωπικα δεν λαμβανω υποψην τι λενε αυτοι,και καθε αυτοι,
αλλα τα προιοντα τους.
Στο εν σημειο του συστηματος μου (audyssey) γεμισε απιστευτα τις μεσαιες.
Ως εκει, αλλα αυτο το εκει ειναι μεγαλο πραμα, αλλιως δεν μπορεσα να τις γεμισω.Και δεν εχει να κανει με ηχειο ή αλλο συνοδο, γιατι απο τοτε εχω αλλαξει 3 διαφορετικες μαρκες ηχειων , και αλλες τοσες σε τελικους , και προ, +τα αγαπημενα ,μου καλωδια.
Βεβαι το ιδιο προιον δεν συγκινει ισιαξια τους τελικους ή προ που παρελασαν ανα καιρους.

Reaction score
20
Vibrapod Isolators and Cones
http://www.vibrapod.com/

:106: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ :112:

Δυστυχώς, και από προσωπική εμπειρία, κάτω από το βάρος των ηχείων κ.λπ επάνω τους
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΝΤΑΙ και καταστρέφουν λάκα ηχείων, ξύλο, μεταλλικά μέρη βάσεων κ.λπ
και δυστυχώς δεν καθαρίζουν!!! Η προειδοποίηση της εταιρείας εδώ.
(όσα χρόνια τα ξέρω τα ίδια λέει και τίποτα δεν έχει κάνει για να αλλάξει κάτι...)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ολα τα πλαστικοτζελοιδη εχουν την ιδια συμπεριφορα*.Προσωπικα δεν μου αρεσαν

* χαλανε την επιφανεια που πατουν

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.961

Μια πρόχειρη σχετική αναζήτηση, ανέσυρε το εξής αποτέλεσμα: Clearlight Audio. Λίγο ακριβά δεν είναι;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

λευτα υπαρχουν

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ουτε τα αντικραδασμικα εχουμεσημασια εχει οτι υπαρχουν λεφτα, και μαλιστα πολλα

Reaction score
30.308

Φέρε μερικά απο δω ρε argi. Μου λείπουν τα ψιλά και μου τελειώσαν τα χοντρά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

tea θες να στηριξεις, ?:143:
γιατι απο λεφτα μονο σε φωτοκοπιες εχουμε πλεον .Και σε λιγο που δεν θα μας πληρωνουν για κανα διμηνο, εκει να δεις κραδασμους

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
10.046
Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να ασχολείται με τα "ποδαράκια" των klipsch μου.
Τώρα έχουν αυτήν την μορφή φωτογραφία 001 και θα μου άρεσε κάτι σε αυτήν την μορφή φωτογραφία 002.
Δηλαδή να βρω κάπου μεταλλικές μαύρες ράβδους καθώς και αντικραδασμικά ποδαράκια λίγο ποιοτικότερα από αυτά των Klipsch.

Έχει ασχοληθεί κανένας με το θέμα?

001.jpg 002.jpg

Attachments

wizzy

Reaction score
22.961
Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να ασχολείται με τα "ποδαράκια" των klipsch μου.
Τώρα έχουν αυτήν την μορφή φωτογραφία 001 και θα μου άρεσε κάτι σε αυτήν την μορφή φωτογραφία 002.
Δηλαδή να βρω κάπου μεταλλικές μαύρες ράβδους καθώς και αντικραδασμικά ποδαράκια λίγο ποιοτικότερα από αυτά των Klipsch.

Έχει ασχοληθεί κανένας με το θέμα?

View attachment 88264 View attachment 88265
Ναι. Ο @Μελίδης Μιχάλης. Κάνε μια επικοινωνία, δεν χάνεις κάτι.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
10.046
Γιατί ? Και έχω πρόβλημα και με αυτή!....

Πάντως θα τον παρακαλούσα να συμμετάσχει στην συζήτηση παρά ταύτα...

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.886
- πειραματίζομαι με diy αντικραδασμικά που να λειτουργούν σαν αναρτήσεις ( ελατήρια , πολύ ενδοτικά τύπου φελιζόλ από συσκευασίες συσκευών , μικρούς σε ύψος κυλίνδρους που περνάω χιαστί σπάγκους όπου τελικά πατάνε τα πιατάκια των κώνων κλπ ) . . . όπως πολλά άλλα παραφερνάλια δεν βελτιώνουν παγίως τον ήχο , απλά τον αλλάζουν αφήνοντάς μας ως τελικούς κριτές να αποφασίσουμε εάν ήταν καλύτερα ή όχι

- οι χαμηλές συχνότητες πχ ( όταν τα τοποθετώ κάτω από τα ηχεία ) και αναλόγως προγράμματος , άλλες φορές με ικανοποιούν και άλλες όχι

wizzy

Reaction score
22.961
Γιατί ? Και έχω πρόβλημα και με αυτή!....

Πάντως θα τον παρακαλούσα να συμμετάσχει στην συζήτηση παρά ταύτα...
Για να συμμετάσχει στη συζήτηση, θα πρέπει να δει το thread και να ενδιαφερθεί να συμμετάσχει. Δεν ξέρω εάν μπορεί ή/και θέλει να το κάνει. Προς το παρόν, εσύ μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το thread, για να πάρεις μία ιδέα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
10.046
έριξα μια ματιά στο Thread...
Πάντως κάτι τέτοιο θέλω να κατασκευάσω......
26850207_1700455403326594_2802411640898730945_o.jpg

Δηλαδή να βρω λάμες μεταλλικές, (σχετικά όχι δύσκολο) και ειδικά πατάκια. Το δύσκολο είναι να βρω πατάκια, είτε βιδωτά είτε όχι.Έψαξα, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.209
Members
38.669
Νεότερο μέλος
Andreas79