Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

εσύ ασχολήσου με το ψάρεμα καλύτερα, γιατί οι χαρές της θάλασσας είναι πολλές, και ιδιαίτερα σημαντικές στην ηλικία σου :136:

το παρακάτω κομβίο είναι ΜΟΝΟ για τον incognito, οι υπόλοιποι απλά, προσπεράστε το!

Ωραίο κομβίο...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

NAI TON ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ !!!!!!!!!!

Reaction score
1.845
Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

2 κομβια δεν εχει??????:111: η δεν βλεπω καλα...:127:
Και δύο κομβία και ούλα τα μπερικέτια! :119:

Ούπς, σόρρυ, στη παρούσα θεματική ενότητα τα μπερικέτια ονομάζονται συνοδά ... :612:

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

αν τα μηχανηματα ειναι μεσα στο σαλονι, αυτο σημαινει οτι ο ιδιοκτητης επιβαλλεται στη γυναικα του!!!

αν τα μηχανηματα ειναι κρυμμενα μεσα σε συνθετα....ο ανδρας χαιφιντελιστας δεν επιβαλλεται και φοβαται τη γκρινια.

αν τα ηχεια ειναι στο σαλονι και ειναι και μεγαλα, τοτε ο ανδρας ειναι ''σερνικος''!! ,τσαμπουκας και τον φοβαται η γυναικα του!!!!!!!!!!!!!!!

αν τα ηχεια ειναι μικρα και κρυμμενα πισω απο τα επιπλα, ο ανδρας τρωει ....ξυλο απο τη γυναικα του.
Απόλυτα ΣΩΣΤΟΣ!!!!

Reaction score
1.187

αν τα ηχεια ειναι στο σαλονι και ειναι και μεγαλα, τοτε ο ανδρας ειναι ''σερνικος''!! ,τσαμπουκας και τον φοβαται η γυναικα του!!!!!!!!!!!!!!!
1.10 μ. τα 'χω και μέσα στο σαλόνι. Καλός είμαι; :128:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

1.10 μ. τα 'χω και μέσα στο σαλόνι. Καλός είμαι; :128:
Καλός είσαι, αλλά έρχεσαι δεύτερος. Τα δικά μου είναι 2,25 μ. στο ύψος και 1 μ. στο πλάτος. Λ.Σ.

Reaction score
59
αν τα μηχανηματα ειναι μεσα στο σαλονι, αυτο σημαινει οτι ο ιδιοκτητης επιβαλλεται στη γυναικα του!!!

Αν οι δισκοι ειναι πεταμενοι στο σαλονι μαζι με καλωδια,

3) η αν ειναι παντρεμενος τον φοβαται πολυ η γυναικα του.
Έχοντας ηχεία 2,25 μ. ύψος θα είμαι τελικά πολύ αρσενικός!!!
Τώρα το κατάλαβα, όπως πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας 825 ευρώ, ξαφνικά ένοιωσα άλλος άνθρωπος, ότι ήμουν κλάσεις ανώτερος, κάτι που δεν πέρασε ποτέ πριν από το μυαλό μου!! Έτσι ευγνωμονώ την κυβέρνησή μας και θλίβομαι που δεν την ψήφισα!!
Είδες τι μου κάνεις κι εσύ τώρα μ' αυτά που γράφεις!! Σε ιδέες με βάζεις. Λ.Σ.

Reaction score
1.187

Έχοντας ηχεία 2,25 μ. ύψος θα είμαι τελικά πολύ αρσενικός!!!
Μάς έβαλες σ' όλους τα γυαλιά!!! :144:

Τώρα το κατάλαβα, όπως πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας 825 ευρώ,
Αντε και του χρόνου να τα χιλιάσεις!!! :142: :143:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

Μάς έβαλες σ' όλους τα γυαλιά!!! :144:

Αντε και του χρόνου να τα χιλιάσεις!!! :142: :143:
Όχι τέτοιες ευχές! Πολύ πιάσιμο κώλου χωρίς σταματημό. Βέβαια είναι διαφορετικό το πώς σου τον πιάνουν, λένε μερικοί αφελείς. Το πιάσημο είναι πιάσημο. Λ.Σ.

Reaction score
4

...πωπω αντρίλα !!! :111:

Reaction score
0

Πες τα γιατί ονειρεύονται τα αγόρια....:103:

Reaction score
0

Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους αγόρια:
σημαίνει φυσικά πως η σύντροφος δεν έχει πρόβλημα και απολαμβάνει την μουσική...
αν τα μηχανηματα ειναι κρυμμενα μεσα σε συνθετα....ο ανδρας χαιφιντελιστας δεν επιβαλλεται και φοβαται τη γκρινια.
σημαίνει πως δεν έχουν ιδιαίτερα άνετο σαλόνι και μεγάλο χώρο!!!
Χα Χα Χα!!!! Σημαίνει πως ο καθένας κάνει ότι θέλει σε αυτό το σπίτι!
αν τα ηχεια ειναι μικρα και κρυμμενα πισω απο τα επιπλα, ο ανδρας τρωει ....ξυλο απο τη γυναικα του.
Σημαίνει πως ντρέπεται για τις αγορές του!!!!!!

Αν οι δισκοι ειναι πεταμενοι στο σαλονι μαζι με καλωδια,

1) η..... ο ανδρας μενει μονος, -σημαίνει πως είναι ακατάστατος
2) η εχει χωρισει - είναι καρμίροβιτς και δεν πληρώνει ένα άτομο για τις δουλειές!!!! Καλά έκανε η σύντροφος και τον άφησε!!!!!
3) η αν ειναι παντρεμενος τον φοβαται πολυ η γυναικα του - κι έχει βρει άλλον στα σίγουρα!!!!!
4) η εχει πολλα λεφτα και δεν του φωναζει η γυναικα του - η γυναίκα είναι αλλού... τον έχει ξεχασμένο....
5) η η γυναικα εχει Αλτσχαιμερ... - ο άντρας ονειρεύεται!!!!!

αν ειχε συστημα πριν παντρευτει και οταν παντρευτηκε το πουλησε.... ο τυπος ειναι δραμα και τρωει και ξυλο....
τι τον ήθελε τον γάμο? Πούλησε το ηχοσύστημα για να αγοράσει κρεββάτι! !!!
οταν βρει την βελονα κομμενη και πατημενο το τουιτερ,και της φωναζει για 5 μερες τουλαχιστον τοτε ειναι ειληκρινης, εαν δεν πει τιποτα ...εχει μεγαλο προβλημα και φοβαται τη γυναικα του....
η εχει αλλην...., η δεν ειναι καλα στα μυαλα του και θελει γιατρο - το ότι θέλει γιατρό είναι βέβαιο.... όπως οι περισσότεροι!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt