Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συ

1on Tο χάλια με το φτηνιάρικα δεν πάνε πάντα μαζί. Έχω ακούσει πανάκριβα που είναι χάλια και αρκετά φτηνά που παίζουν παπάδες.
2ον Η λέξη "φτηνιάρικα" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου.
3ον Δεν υπάρχει σύστημα χωρίς προσδιορίσιμο ηχητικό χαρακτήρα
4ον Τι εννοείς κάποιος "έχει ανάγκη τα ακριβά". Δεν σε πιάνω sorry, εγώ έχω ανάγκη να ακούω καλά τη μουσική μου....
Δεν συνεχίζω άλλο τη συζήτηση γιατί για άλλο λόγο άνοιξε το θέμα το σκίσατε πάλι αλλά δεν πειράζει, καλή καρδιά...:126:
Το έσωσες με αυτό που έγραψες.Αυτό περίμενα ν'ακούσω...Να ξέρεις πάντως πως όταν θέλεις να κάνεις τη Λίτσα Πατέρα,οφείλεις να έχεις και την κατάλληλη απάντηση...Καλό τριήμερο(χαχαχα)

Reaction score
1.845
Απάντηση: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

Εξαρτάται την εμπειρία του χρήστη. Παράδειγμα: αν είναι πρωτάρης ο ήχος του συστήματός του αντιπροσωπεύει περισσότερο τον χαρακτήρα του εμπόρου που του τα πούλησε! :116:

Reaction score
877
Για μένα σίγουρα ναι. Και το έχω διαπιστώσει πολλές φορές.

bla...bla...bla...

- Το δικό μου σύστημα είναι απίστευτα συναισθηματικό, ταυτόχρονα όμως έχει φοβερή ισορροπία, με κάποιες αλλοπρόσαλλες επιλογές.

- Ο Βλάσης έχει ένα σύστημα πολύ δυναμικό αλλά αναζητά απεγνωσμένα και τον ήχο της λάμπας - όντας πολύ αισθηματίας.

- Ο τεχνοκράτης Κώστας βάζω στοίχημα ότι και στην προσωπική του ζωή ελάχιστα παρασύρεται από το συναίσθημα και ακολουθεί τη φωνή της λογικής, όπως επίσης και ο Κόγιας.

- Ο Ιncognito το ίδιο, αν και ένα κομμάτι του (βαθιά μέσα του όμως :142:) πλημμυρίζεται από συναισθήματα.

bla...bla...bla...:107:)
Ρε απαράδεκτε ψηφιακέ δεν ανέφερες τον Σουνδόκου στα παραδείγματα...@#$%^&*...Θα σε περιποιηθώ δεόντως το επόμενο Σάββατο...

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

....................
Αφου δεν εχει να κανει με το κοστος θα σου κανω μια ερωτηση.

Τι χαρακτηρα εχει καποιος που ακουει απο ενα συστημα pc ηχειων ας πουμε των ..30 Ε ? :137:
Φίλε Μελέτοβ ''τι χαρακτήρα έχει καποιος που ακουει απο ενα συστημα pc ηχειων ας πουμε των ..30 Ε'' δεν ξέρω...

Αυτό που ξέρω είναι πως το παραπάνω 'πράμα' ΔΕΝ θεωρείται σύστημα και αυτό που αναπαράγει το 'πράμα' ΔΕΝ είναι μουσική...

Reaction score
4

Ας πουμε οτι δεν εχει αναλυτικοτητα , και υπαρχουν εντονες παραμορφωσεις οταν αυξανεις την..ενταση .Επισης ο ιδιοκτητης δεν προτιθεται να αλλαξει το συστημα .Τι χαρακτηρας ειναι ?
...
Γαύρος ? :414:

Αριστερή ...
..:143:..

Πάντως είναι κάτι δεν θέλουμε να είμαστε, έτσι δεν είναι ?
"Εμείς" θέλουμε το "καλό".... για να την "ακούμε αλλιώς"..."Τοοbustee τι ακούει".., εμένα θέλει άλλαγμα... !!!! :417:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

Φίλε Μελέτοβ ''τι χαρακτήρα έχει καποιος που ακουει απο ενα συστημα pc ηχειων ας πουμε των ..30 Ε'' δεν ξέρω...

Αυτό που ξέρω είναι πως το παραπάνω 'πράμα' ΔΕΝ θεωρείται σύστημα και αυτό που αναπαράγει το 'πράμα' ΔΕΝ είναι μουσική...
Υ?

Αυτό παρεμπιπτόντως δεν μπορεί να παίξει μουσική;

Κι όμως κατά λάθος έπαιξε όταν ο στριμωγμένος κιθαρίστας ακούμπησε την κιθάρα στο φύλο της πόρτας.
Προφανώς οι χροιές ήσαν μεταξένιες λόγω συγκεκριμένου αριθμού μεταξωτών ρούχων στο εσωτερικό. :616:

Η δε χρησιμοποίηση σκωροκτόνου έριχνε λίγο τη ζωντάνια αλλά το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό. :612:

Όλα είναι συστήματα. Άλλα καλά και άλλα καλύτερα. Μουσική όμως παίζουν όλα.

Reaction score
877

Υ?

Αυτό παρεμπιπτόντως δεν μπορεί να παίξει μουσική;
.....................................................................
Όλα είναι συστήματα. Άλλα καλά και άλλα καλύτερα. Μουσική όμως παίζουν όλα.
Και τα αυτοκίνητα σε πηγαίνουν όλα εκεί που θες...Όλα έχουν 4 ρόδες καθίσματα και τιμόνι...

Για να μας πούνε όμως πόσοι από δω μέσα έχουν zastava...

Reaction score
6

Και τα αυτοκίνητα σε πηγαίνουν όλα εκεί που θες...Όλα έχουν 4 ρόδες καθίσματα και τιμόνι...

Για να μας πούνε όμως πόσοι από δω μέσα έχουν zastava...
Τότε πρέπει να ανοιχτεί νέο θέμα με τίτλο: Τι θεωρείται αλλά και -τε σύστημα.

Πως λέμε τι θεωρείται -τε high end;

Χμμμμ... .

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Για μένα σίγουρα ναι. Και το έχω διαπιστώσει πολλές φορές.

Όσοι έχουμε κατασταλάξει σε ένα σύστημα μετά από πολύ ψάξιμο και σκέψη (απαραίτητες αυτές οι συνθήκες) πιστεύω ότι ένα κομμάτι του εαυτού μας και της ψυχολογίας μας υπάρχει και στο σύστημα που στήσαμε.

Παραδείγματα:

- Το δικό μου σύστημα είναι απίστευτα συναισθηματικό, ταυτόχρονα όμως έχει φοβερή ισορροπία, με κάποιες αλλοπρόσαλλες επιλογές.

- Ο Βλάσης έχει ένα σύστημα πολύ δυναμικό αλλά αναζητά απεγνωσμένα και τον ήχο της λάμπας - όντας πολύ αισθηματίας.

- Ο τεχνοκράτης Κώστας βάζω στοίχημα ότι και στην προσωπική του ζωή ελάχιστα παρασύρεται από το συναίσθημα και ακολουθεί τη φωνή της λογικής, όπως επίσης και ο Κόγιας.

- Ο Ιncognito το ίδιο, αν και ένα κομμάτι του (βαθιά μέσα του όμως :142:) πλημμυρίζεται από συναισθήματα.

Μάλιστα πιστεύω ότι όταν έρθει αυτή η ισορροπία ανάμεσα σε ψυχολογία ιδιοκτήτη με τον ήχο του συστήματος μπορούμε πλέον να απολαύσουμε μουσική ευχαριστημένοι από αυτό που ακούμε.

Συμπέρασμα των παραπάνω: Δείξε μου το σύστημά σου να σου πω ποιος είσαι, αλλά και το αντίθετο...;)

(Ένα χαλαρό θεματάκι για το τριήμερο - Καλά να περάσουμε :107:)
Moυ αρεσουν και οι γκομενες επισης ειτε εχουν συναισθηματα ειτε οχι!!!!!!!!!!
ειμαι κωλοπαιδο?????

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκτήτη?

ειμαι κωλοπαιδο?????
Για τις "συναισθηματικές" ναι θα είσαι. Εσύ δε θα τους πεις τίποτα όμως οπότε όλα μέλι γάλα. :116:

Reaction score
1.213

ειμαι κωλοπαιδο?????

[YOUTUBE]68a1nAfGAjE[/YOUTUBE]

.............οι Κορινθιοι :626:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ιδιοκ

Για τις "συναισθηματικές" ναι θα είσαι. Εσύ δε θα τους πεις τίποτα όμως οπότε όλα μέλι γάλα. :116:
Οχι-οχι...μουγκα εγω....να χασουμε τα κελεπουρια????????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

[YOUTUBE]68a1nAfGAjE[/YOUTUBE]

.............οι Κορινθιοι :626:
Αφτου σου εσυ που χαθηκες!!!!!!!!!

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ι

Πως λέμε τι θεωρείται -τε high end;

Χμμμμ... .
high end ηχοσύστημα είναι αυτό που όσα χρήματα και να του ρίξεις ποτέ δεν είναι αρκετό.....είναι πολύ high για να φτάσεις στο end του ... :116: :116: :116: :116:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Mike μου, είναι πολύ εύκολο να αποφασίζεις με βάση τη "λογική" και τη θεωρία σε ένα τεχνικό hobby όπως το HiFi.
Είναι, δε, ακόμα πιο εύκολο να λειτουργείς αποκλειστικά με βάση το τι σου αρέσει...

Δυστυχώς όμως, στους υπόλοιπους (σαφώς πιο σημαντικούς-σοβαρούς) τομείς της ζωής μας είναι συνήθως εξαιρετικά δύσκολο να κάνουμε το "σωστό" ή το "λογικό" (εκτός αν αποφασίζουμε για λογαριασμό τρίτων!) κι από επικίνδυνο εώς αδύνατο να κάνουμε (μόνο) ό,τι μας αρέσει. :126:

Reaction score
3.590

To παρόν θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον.
Κι εγώ πιστεύω ότι το τρέχον σύστημα που καταφέραμε να αποκτήσουμε αντιπροσωπεύει εν μέρει και τον χαρακτήρα μας. Αλλά πιστεύω ταυτόχρονα ότι όταν κάποιος έχει και την οικονομική άνεση τότε του δίνεται η δυνατότητα να αλλάζει πολύ πιο εύκολα χαρακτήρες και να προσαρμόζεται με μεγαλύτερη άνεση στο "χώρο" . Η απόρριψη όμως καραδοκεί,... και πάμε άλλη μια απ' την αρχή ...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιπροσωπεύει ο Ήχος ενός Συστήματος τον Χαρακτήρα του Ι

high end ηχοσύστημα είναι αυτό που όσα χρήματα και να του ρίξεις ποτέ δεν είναι αρκετό... είναι πολύ high για να φτάσεις στο end του... :116:
... και πιό εύκολα φτάνεις στο end σου...

Reaction score
777
Επροχτές είδα τον diabolical και μου είπε ώς άποψη το θέμα του παρών θρέντ.
Μετά απο μερική σκέψη έχω καταλήξει οτι πραγματικά αυτό ισχύει.Βέβαια θα πρεπει να ξεκαθαρίσουμε οτι μιλάμε για χρήστη ο οποίος είναι χομπίστας hi-fi ντελάς και όχι για τον μέσο τυπάκο που αγοράζει sony απο τον Κωτσόβολο.

Ας πάρουμε παράδειγμα.
O diabolical έχει macpro για πηγή.Ουσιαστικά αυτό υποδηλώνει οτι είναι τεχνοκράτης σε συνδυασμό με τη λογική της γρήγορης,φτηνής και καλής ακρόασης.
Ο diabolical έχει ενισχυτές με λάμπες.Χωρίς να σταθούμε αν είναι και γιατί καλύτερες ή χειρότερες ας σταθούμε στο ότι...άκουσε.Λειτούργησε με τη δύναμη του συναισθήματος.Δέν έψαξε να βρεί γιατί και πώς.Άκουσε του άρεσε και το συνδύασε με το ακραίο pc.

Οπότε αν κανείς το δεί έτσι θα καταλάβει οτι ο diabolical είναι τεχνοκράτης αλλα κρύβει μέσα του και το συναίσθημα.Και είμαι σίγουρος οτι έτσι θα κινείται και στη ζωή του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt