Αντιστασεις......ultra hi η εν μερει ...μυθος..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Αντιστασεις......ultra hi η εν μερει ...μυθος..

To πάνω ράφι πάντως υπό το βάρος του κεντρικού ηχείου το βλέπω να έχει πετσικάρει λίγο... :111:
εχει πραγματι και θελει μαστοριλικι για να ερθει στα ισια του........

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167

Δε με λες καλέ; Πόση ώρα θες για να τα ανάψεις ή να τα σβήσεις όλα αυτά; Κανά δεκάλεπτο; :136:

Reaction score
1.188

Δεν τα σβήνει, αναμμένα τα αφήνει!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Απάντηση: Re: Αντιστασεις......ultra hi η εν μερει ...μυθος..

Μεγάλη επιτυχία λοιπόν αυτή η ιδιοκατασκευή!!! :142:
Επρόκειτο προφανώς γιά ιδιοκατασκευή εγνωσμένης...(ατ)αξίας:612:

Reaction score
1.188

Οι κακοί χαϊεντάδες σχεδιαστές υπήρχαν πάντα .
Γιατί σε SONY, σε ROTEL , ΥΑΜΑΗΑ και σε Marantz δεν έχει καεί ποτέ αντίσταση ?
Αυτό ξαναπές το!

Έχω άπειρα παραδείγματα από Yamaha, marantz, Kenwood, Sansui, Rotel, Luxman πού δουλεύουν ανελλιπώς 4 τουλάχιστον 10ετίες χωρίς ούτε ένα καθαρισμό στα ποτενσιόμετρα...

Reaction score
1.181

Αυτό ξαναπές το!

Έχω άπειρα παραδείγματα από Yamaha, marantz, Kenwood, Sansui, Rotel, Luxman πού δουλεύουν ανελλιπώς 4 τουλάχιστον 10ετίες χωρίς ούτε ένα καθαρισμό στα ποτενσιόμετρα...
τωρα εγω γιατι έχω rotel, sansui που θέλουν ποτενσιόμετρα και luxman που θέλουν πυκνωτές; Μήπως οι μάρκες έχουν οπαδούς; ... κάτι σαν τα κόμματα ή τις ομάδες...

Πάντως κάποιοι κατασκευαστές άκουσαν ότι ζεστά δουλεύουν καλύτερα και είπαν δεν βάζουμε και καμιά φωτίτσα να κρατήσουμε το Temp ψηλά;

Reaction score
4.334

Δε με λες καλέ; Πόση ώρα θες για να τα ανάψεις ή να τα σβήσεις όλα αυτά; Κανά δεκάλεπτο; :136:
Αστο Κωστα, εγω πρεπει να πατησω 10 κουμπια μεχρι ν αρχισουν να παιζουν τα ηχεια (οθονη, e-great, dac, 2 στον προενισχυτη , 2 μονομπλοκ απο 2 κουμπια στον καθενα, σαμπ ). Πικρα :141:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167

Αστο Κωστα, εγω πρεπει να πατησω 10 κουμπια μεχρι ν αρχισουν να παιζουν τα ηχεια (οθονη, e-great, dac, 2 στον προενισχυτη , 2 μονομπλοκ απο 2 κουμπια στον καθενα, σαμπ ). Πικρα :141:
Μμμμ, δε μου λες; Γιατί δύο κουμπιά στον προενισχυτή; Νήματα και τάση;

Reaction score
1.188

Να πάρεις ένα προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο και να προγραμματίσεις macroεντολή (από αυτές πού δεν δουλεύουν ποτέ!) :142:

Reaction score
4

[ΟΝ]
1. Πηγή (Laptop)
2. Πολύπριζο Α
3. Πολύπριζο Β
4. Ηχείο.

[OFF]
Αντίστροφα.

:610:

Reaction score
3.619

τωρα εγω γιατι έχω rotel, sansui που θέλουν ποτενσιόμετρα και luxman που θέλουν πυκνωτές; Μήπως οι μάρκες έχουν οπαδούς; ... κάτι σαν τα κόμματα ή τις ομάδες...

Πάντως κάποιοι κατασκευαστές άκουσαν ότι ζεστά δουλεύουν καλύτερα και είπαν δεν βάζουμε και καμιά φωτίτσα να κρατήσουμε το Temp ψηλά;
Αντιστάσεις όμως δεν θέλουν :126:

Τα κοινά ποτενσιόμετρα πλαστικού φιλμ ή άνθαρακος δεν υλοποιούνται με διακριτές αντιστάσεις.

Reaction score
3.619

Αυτό ξαναπές το!

Ούτε πρόκειται να πάθουν κάτι στο μέλλον. Απλως να τα ανάβεις συχνά για να μην χαλάσουν ποτέ.

Reaction score
1.188

τωρα εγω γιατι έχω rotel, sansui που θέλουν ποτενσιόμετρα και luxman που θέλουν πυκνωτές;
Γιατί πήρες τα φθηνά μοντέλα τους που κατασκευάζονται σε Κίνα, Μαλαισία, Χόνγκ Κόνγκ και όχι τα καλά τους μοντέλα που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία! :410:

Reaction score
3.619

Γιατί πήρες τα φθηνά μοντέλα τους που κατασκευάζονται σε Κίνα, Μαλαισία, Χόνγκ Κόνγκ και όχι τα καλά τους μοντέλα που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία! :410:
Σωστός :109:

Reaction score
1.188

Ούτε πρόκειται να πάθουν κάτι στο μέλλον. Απλως να τα ανάβεις συχνά για να μην χαλάσουν ποτέ.
Το ξέρω! Ο πατέρας μου έχει ραδιοενισχυτή Kenwood eleven III από το 1976, τον χρησιμοποιεί καθημερινά και δεν κάνει ούτε ένα τσικ το ποτενσιόμετρο!

Reaction score
1.181

Λάθος υποθέτεις. Άλλη σκέψη;

Reaction score
1.181

Αντιστάσεις όμως δεν θέλουν :126:

Τα κοινά ποτενσιόμετρα πλαστικού φιλμ ή άνθαρακος δεν υλοποιούνται με διακριτές αντιστάσεις.
Πράγματι, αλλά αντιστάσεις είναι και αυτά:105:

Reaction score
3.619

Τα ποτενσιόμετρα δυσλειτουργούν λόγω φυσικής φθοράς.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.196
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe