Αν ειχα 1000 Ε ποιον AV?

Reaction score
6.599
παραθετω 3 μοντελα σε αυτα πειτε μου ποιον και γιατι?

denon avr-x4000

marantz sr 6008

yamaha rx-A1010

μην κολησουμε στην ισχυ, το βασικο να κανουν τα μεγιστα σε home cinema και να εχουν προενισχυση για πιθανη οδηγηση ενεργων και 2 σαμπ .

Reaction score
766
πολυ καλη επιλογη ο 7008...

επισης, δε ξερω αν φτανει τα επιπεδα "χεριασματος" του καθαροαιμου προενισχυτη της (cx-a5000), αλλα αν "χεριαζεται", τοτε δες και τον rx-a1030...λιγο παραπανω απ το 1000αρικο, εδω Ελλαδα

Reaction score
6.599
μια παρατηρηση , βλεπω πολλοι που πριν 2 ετων αγορασαν pioneer ή denon τους αντικατεστησαν με με yamaha ποιος ο ουσιαστικος λογος αυτης της αλλαγης? απλα να δω αν με περιλαμβανει και μενα , υποψην δεν προκειται να αγορασω απο εξωτερικο, επιμενων ελληνικα σε τετοιες συσκευες.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.599
Ο δικός μου ήταν πέντε ετών πάντως. Λόγος της αλλαγής η έλλειψη sub eq των Pioneer.

Reaction score
6.599
1)οι εχωντες audissey xt32 δεν εχουν sub eq?
2)απο τους yamaha to εισαγωγικο μοντελο ποιο εχει αυτη την λειτουργεια?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.599
1. Έχουν, αυτόματο μόνο και αξιοπρεπές.
2. Ο RX-A1030 έχει, αλλά η αυτόματη σε 'μένα ήταν ανέκδοτο. Η manual όμως σκίζει.

Reaction score
6.599
1)κοιτωντας πισω τις εισοδους σε denon και marantz παρατηρησα οτι ο marantz εχει διπλα στις pre out και 7in εισοδους!!! τι ειναι τουτο?
2) το σαμπρε στους yamaha κανουν τιποτε υλοποιουνται σωστα στην προενισχυση? σε μουσικη εχετε δει διαφορες?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.599
1. Για αποκωδικοποιημένο σήμα απο player.
2. Στον δικό μου ναι, για άλλους δεν γνωρίζω.

Reaction score
6.599
μαλιστα το ν1 οχι οτι το καταλαβα αλλα μαλλον αχρηστο ειναι:D:D

ουσιαστικα για εναν που δε γνωριζει απο μετρησεις-καλιμπραρισματα κτλ περνει εναν av με xt32 και καθαριζει , με τον marantz με λιγο καλυτερη προενισχυση λογω hdam...
οσο αναφορα το θεμα σαμπρε, ναι σαν αγορα πακετου εχει νοημα για την ωρα αλλα δεν ειναι ο βασικος παραγωντας αγορας για μενα..οσο η αυτονομιση στο θεμα των καλιμπραρισματων...

Reaction score
766
αν δεν ασχοληθεις περαιτερω με "χεριασμα", μια χαρα ειναι ο 7008 ή ο denon...

το xt32 κανει καλη δουλεια και "φερνει" ικανοποιητικα τις ρυθμισεις, στο θεμα "χαμηλο"...
απο κει και περα, οπως λενε και τα παιδια εδω που ειχαν μηχανακια απο διαφορες εταιριες και δοκιμασαν τα συστηματα ισοσταθμισης, μαλλον οι yamaha (δλδ μ αλλα λογια, τελευταια μοντελα απο 1030 και πανω) υπερτερουν στο χεριασμα...

δεν θα πηγαινα σε μηχανακι με απλο xt...

Reaction score
6.599
κατι αλλο τα dsp της yamaha εχουν χρησιμοτητα σε hc ? δεν αλοιωνουν την σκηνοθετικη πινελια?η ειναι μονο για μουσικα κλιπς ?
μπορειτε να φετερε καποια χρηστικα παραδειγματα με απλα ελληνικα?:D

Reaction score
1.988
Όσο είχα Yamaha δεν τα είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Ένιωθα ότι δεν μου πρόσφεραν κάτι.
Πάντα έπαιζα τις ταινείες με την επιλογή straight και την μουσική με pure direct......

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.599
Μα μια φορά για δοκιμή; Ούτε μια κι εγώ.

Reaction score
6.599
μαλιστα σε χωρο που οριακα ειμαι με 5 καναλο αμφιβαλω κατα ποσο θα εχουν νοημα αυτα τα κολπα , για την ωρα εχω ενα αρχαιο dsp της εταιριας και δεν ....(Αντιλαμβανομαι οτι δεν εχει σχεση με τους τελευταιους της γιαυτο ρωταω..) Παντως για συναυλιες με παραλληλη προβολη η σε καποια μουσικα κλιπς πρεπει να εχει νοημα...

Reaction score
6.599
υπαρχει καποιο dsp eq που να ειναι πληρως διαχειρισιμο για 2 σαμπ? να παιξει δηλ αν δεν μας καλυπτει καποιος av?

Reaction score
6.599
μια φορα γινεται η ρυθμιση και μετα μενει μονιμα στην αλυσιδα ενδοιαμεσα της συνδεσμολογιας των rca εξοδων του ενισχυτη και των σαμπ ενω η usb θυρα ειναι μονο για να γινει η αρχικη ρυθμιση με την παραλληλη χρηση του REW σωστα?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv