Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Τελικά έναν (1) σοβαρό λόγο γιατί πρέπει κάποιος να ασχοληθεί με το βινύλιο, ειδικά αν δεν έχει δίσκους, θα δούμε;

...
Αν πούμε για να κοντράρεται με τους ψηφιακούς που συνεχώς το απορρίπτουν το βινύλιο και όλο με αυτό ασχολούνται πιάνεται?:137::137::137:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Πιάνεται, αλλά τί να κάνω. Θέλω να τα δώσω 100 ευρώ το ένα και δε τα παίρνει κανένας! Να τα πετάξω; :114:

Reaction score
4

Σοβαρά τώρα....., πόσες απαντήσεις έχουν δοθεί από τους "βινύλιους" (Vinilius) στην την αρχική ερώτηση ;

Reaction score
8

Πιάνεται, αλλά τί να κάνω. Θέλω να τα δώσω 100 ευρώ το ένα και δε τα παίρνει κανένας! Να τα πετάξω;
καποια βινυλια πωλουντε και πολυ περισσοτερο. Το ακριβοτερο σιντι που εχει βγει στην παραγωγη - ποσο πιανει;

Reaction score
4

καποια βινυλια πωλουντε και πολυ περισσοτερο. Το ακριβοτερο σιντι που εχει βγει στην παραγωγη - ποσο πιανει;
Να ένας καλός λόγος για να ασχοληθεί κάποιος με το βινύλιο.....:138:

Reaction score
8

να κουω Αμαλια Ροντριγκεζ σε ψηφιακα γρατσουνισμενο σιντι και κλας ντε αις παουερ και τι στον κοσμο

Reaction score
8
Κάτι που μου κάνει φοβερή εντύπωση είναι το ότι γίνονται συνέχεια αναφορές στα δυο είδη αναπαραγωγής με βαρύγδουπα videos και ονόματα του χώρου (ως συνήθως), αλλά δεν έχω διαβάσει κάποια τεκμηριωμένη προσωπική γνώμη. :136:

Από αυτό βγαίνει το συμπέρασμα ότι διαβάζουμε πολλά reviews.

Μου θυμίζετε την συγχωρεμένη τη Μαλβινα την Κάραλη, όπου σε κάθε της πρόταση υπήρχε το..........."όπως είπε ο τάδε, όπως είπε ο δείνα"

Ναι, καλά τα λένε αυτοί, ή και όχι, αλλά αν δεν έχουμε δική μας γνώμη, όλα είναι απάτες, ή .......... αυταπάτες.

Βρε καθάρματα, θα με βάλετε πάλι καλοκαιριάτικα να αρχίσω να γράφω για τις αρχές του αποτελέσματος για το οποίο γίνονται όλες οι κονταρομαχίες ............ και κάνει πολύ ζέστη.............:142::142::142:

Reaction score
11
Φίλε noizmaker ίσως η απάντηση είναι στην ανάλυση του αναλογικού, που τα ψηφιακά, ακόμη και το SACD, την έχουν σαν το ιδανικό τους για όταν θα... μεγαλώσουν!

Νομίζω;

:107:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015

Νομίζεις...

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Kαι καποια γραμματοσημα πωλουνται πολυ ακριβοτερα απο το ακριβοτερο βινυλιο. Λες τα γραμματοσημα να ειναι το κορυφαιο format?

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Φίλε noizmaker ίσως η απάντηση είναι στην ανάλυση του αναλογικού, ...
Τι είναι η 'ανάλυση' ?

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Νομίζεις...
Το κακό είναι πως νομίζουν και άλλοι που εγώ τουλάχιστον, και επειδή δεν μου είχε δοθεί σωστή ευκαιρία ελέγχου, αλλά και επειδή είχα πεισθεί από ... ημίθεους του hobby, (και βάλε), τους θεωρούσα ελαφρώς... βλαμμένους! Τώρα ψάχνω για βλάβες προς όλες τις κατευθύνσεις... (μηδέ εμού εξαιρουμένου!).

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Post # 42

Μάλιστα !

Δηλαδή ακούγοντας και μόνο καταλαβαίνει κάποιος αν έχει "ανάλυση καλή" ή όχι.
Αν ακούς από βινύλιο, ακούς σωστά τις "κυμματομορφές", ενώ αν ακούς από ψηφιακό ακούς τα "σκαλοπάτια".
Καλά το κατάλαβα ;

Αν λοιπόν υπάρχει τέτοιος ακροατής (έστω και ένας) βάζω στοίχημα όλη την δισκοθήκη μου. Και για να μην νομίζετε ότι είναι τελείως άχρηστη περιέχει και βινύλια....

Reaction score
140
Ερώτηση 20-20,000Hz (+_1db) δεν είναι η ανάλυση όλων των κεφαλών?
Και ξαναρωτάω αν εξαιρέσουμε μερικά βινυλια τα περισσότερα έχουν ηχογραφηθεί έτσι και έχουν τυπωθεί για να μπορούν να αποδώσουν αυτές τις συχνότητες
Και το cd ως συσκευή 20-20,000Hz (+_1db) δεν είναι?

Reaction score
11
Ερώτηση 20-20,000Hz (+_1db) δεν είναι η ανάλυση όλων των κεφαλών?
Και ξαναρωτάω αν εξαιρέσουμε μερικά βινυλια τα περισσότερα έχουν ηχογραφηθεί έτσι και έχουν τυπωθεί για να μπορούν να αποδώσουν αυτές τις συχνότητες
Και το cd ως συσκευή 20-20,000Hz (+_1db) δεν είναι?
Kαμμία σχέση! Δες το post # 42 !!!

Reaction score
10
Aνάλυση είναι η ικανότητα της πηγής να κάνει extract όλη την πληροφορία από το δίσκο, χωρίς βέβαια το σύστημα να τονίζει ορισμένες συχνότητες ώστε αυτό να επιτευχθεί.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Raw analog 10hz και η κεφαλή ξεκινάει από 20hz τι χρειάζομαι για να αναπαράγω το 10hz?
φαντασία.:142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis