Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Reaction score
47
Ποιος ο λόγος άλλωστε να βρεις γκόμενα!!!

Ξοδεύεις χρήματα στο ντύσιμο, στα δώρα, στις βενζίνες και στα κεράσματα. Άσε που σε πρήζει με τη γκρίνια της και πέντε τουλάχιστον ημέρες το μήνα δεν...
Μια ωραία πρωία μπορεί να φας πόρτα ή κέρατο και πάνε όλα χαμένα

Οπότε κάθεσαι σπίτι σου, το ρίχνεις στο cyber τουρουρούρου και είσαι μια χαρά.

Άσχετο θα μου πείτε με το ποστ.
Μπορεί ναι μπορεί και όχι...
Συμφωνοι Πετρο, να βρει καποιος γκομενα, αλλα δε θα χρησιμοποιησει τετοιο http://www.avert.org/aids-picture.php?photo_id=832

θα παει σε πιο συγχρονη τεχνολογια:135::135:.

p.s ασχετο αλλα μπορει και οχι:102:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Συμφωνοι Πετρο, να βρει καποιος γκομενα, αλλα δε θα χρησιμοποιησει τετοιο http://www.avert.org/aids-picture.php?photo_id=832

θα παει σε πιο συγχρονη τεχνολογια.

p.s ασχετο αλλα μπορει και οχι
Μήπως να ερωτηθεί και η ενδιαφερόμενη τι τη συγκινεί και την εξιτάρει περισσότερο?:126::126::126:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Ποιος ο λόγος άλλωστε να βρεις γκόμενα!!!

.....
Οπότε φτάνουμε στο "τι σου προσφέρει"....., για να δούμε. :132:

Reaction score
587
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Καλά το πας.
Ψάξε για Nyquist Shannon στο δίκτυο και θα βρεις πολλές αναφορές, ειδικά σε σημειώσεις από μαθήματα Πανεπιστημίων (ελληνικών και μη).
Mα σε γενικες γραμμες αυτο λεει.
Δλδ το σημα μπορει να αναπαραχθει χωρις (στην ουσια) ΚΑΜΜΙΑ απωλεια...
Ε, ανακαλυψαμε το τελειο αποθηκευτικο μεσα.
Μετςυγειες μας.

Λοιπον,
ο λογος που πηρα πικαπ ηταν οι δισκοι που εχω και δεν ειχα καμμια ορεξη να τους ξανααγοραζω σε cd...Καποιοι σπανιοι.
Το πικαπ μου συγκριτικα με το υπολοιπο συστημα ειναι αρκετα πισω, γιατι πιστευα οτι θα το εχω μονο για να ακουω τα παλια βινυλια.
Τον τελευταιο καιρο ομως, απλα το cd το θεωρω μεσο αναπαραγωγης ενω το πικαπ μεσο ευχαριστησης.
Και μαλλον θα παρω πολυ καλυτερο συντομα.
Περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα.

Reaction score
59
Αυτο παλι ποιος το λεει; Διαφωνω καθετα.
Έχει σημασία το ποιος το λέει! Μπορεί πρώτη φορά να το ακούς. Κάνε μια δοκιμή αξίζει τον κόπο και επιπλέον θα έχεις και προσωπική άποψη που αξίζει περισσότερο από το να το λέει κάποιος άλλος. Λ.Σ.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Ε, ανακαλυψαμε το τελειο αποθηκευτικο μεσα.
Μετςυγειες μας.
Πήγαμε και στο φεγγάρι. :126:

Reaction score
47
Έχει σημασία το ποιος το λέει! Μπορεί πρώτη φορά να το ακούς. Κάνε μια δοκιμή αξίζει τον κόπο και επιπλέον θα έχεις και προσωπική άποψη που αξίζει περισσότερο από το να το λέει κάποιος άλλος. Λ.Σ.
Εχω κανει δοκιμες και δεν ισχυει. Οι κανουργιες εγγραφες ειναι πολυ καλυτερες απο τις "λαμπατες" παλιες. Καμμια σχεση. Τα remaster κατι προσπαθουν να κανουν, αλλα οταν το πρωτογενες υλικο ειναι "λαμπατο" δε μπορουν να κανουν και πολλα πραγματα.

Reaction score
47
Και βεβαια οταν χρησιμοποιουμε την αποψη μας ως αξιωμα, λογικο ειναι να βγαζουμε οτι συμπερασμα θελουμε βασισμενοι σε αυτο το αξιωμα.

Reaction score
59
Εχω κανει δοκιμες και δεν ισχυει. Οι κανουργιες εγγραφες ειναι πολυ καλυτερες απο τις "λαμπατες" παλιες. Καμμια σχεση. Τα renaster κατι προσπαθουν να κανουν, αλλα οταν το πρωτογενες υλικο ειναι "λαμπατο" δε μπορουν να κανουν και πολλα πραγματα.
Για να συνεννοηθούμε καλύτερα πες μου συγκεκριμένα δισκάκια αναλογικής και λαμπάτης ηχογράφησης που έχεις συγκρίνει.

Και κάτι ακόμα: πώς τεκμηριώνεται ότι αν είναι λαμπατη η ηχογράφηση το ρεμάστερινγκ δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Λ.Σ.

Reaction score
59
Και βεβαια οταν χρησιμοποιουμε την αποψη μας ως αξιωμα, λογικο ειναι να βγαζουμε οτι συμπερασμα θελουμε βασισμενοι σε αυτο το αξιωμα.
Η άποψη είναι άποψη. Δεν είναι "αξίωμα".
Εξαρτάται το πώς έχει τεκμηριωθεί κατι. Η τεκμηρίωση είναι κάτι το διαφορετικό. Λ.Σ.

Reaction score
47
Τα τελευταια δυο remaster του carlos santana που εχω στην κατοχη μου απο την mobile fidelity αν και ειναι αξιολογη η δουλεια που εχει γινει δε μπορουν να σταθουν διπλα σε συγχρονες ψηφιακες εγγραφες. Και ολες βεβαια οι εγγραφες της περιοδου εκεινης remastered ή μή δε μπορουν να συγκριθουν με μια συγχρονη ψηφιακη ηχογραφηση της Αλεξιου π.χ ή των tool επισης παραδειγματος χαριν.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει να δώσω τα λεφτά αυτά από την στιγμή που δεν έχω δίσκους και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με βινύλιο...
Ρίξε μια ματιά και στην ανταπόκριση από τα μέλη μας που πήγαν στην έκθεση του Μονάχου. Όλο για πικάπ μιλάνε στο εξωτερικό. :137:

...

Reaction score
59
Τα τελευταια δυο remaster του carlos santana που εχω στην κατοχη μου απο την mobile fidelity αν και ειναι αξιολογη η δουλεια που εχει γινει δε μπορουν να σταθουν διπλα σε συγχρονες ψηφιακες εγγραφες. Και ολες βεβαια οι εγγραφες της περιοδου εκεινης remastered ή μή δε μπορουν να συγκριθουν με μια συγχρονη ψηφιακη ηχογραφηση της Αλεξιου π.χ ή των tool επισης παραδειγματος χαριν.
Μάλιστα κατάλαβα!! Σύγκρινες πορτοκάλια με μήλα. Έτσι έβγαλες συμπέρασμα, αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος.
Θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι τα ρεμαστερ των δύο χρυσών cd του Santana δεν είναι λαμπάτα.Λ.Σ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.891
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

το κλουβί με τις τρελλλλές.....

φίλε άσε το πικάπ και το CD, άσε τη μουσική, ασχολήσου με το ψάρεμα.

Βλέπεις τι παθαίνουν αυτοί που ασχολούνται με τα πικάπ?

τουλάχιστον στο ψάρεμα θα φας και κανά ψιλό στη σχάρα, εδώ δεν έχει χαϊρι...

Reaction score
47
Μάλιστα κατάλαβα!! Σύγκρινες πορτοκάλια με μήλα. Έτσι έβγαλες συμπέρασμα, αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος.
Θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι τα ρεμαστερ των δύο χρυσών cd του Santana δεν είναι λαμπάτα.Λ.Σ.
Μα αναφερομαι στις αρχικες ηχογραφησεις που ακομα και με το Remaster δε μπορουν να φτασουν τις ψηφιακες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.891

ούτε αν πηδάνε ψηλά?

Reaction score
4

ούτε αν πηδάνε ψηλά?
:618:...να ρε, που τολμάς και ειρωνεύεσαι ! ....:204:....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.891

ααααχχχχ, τη δροσιά της νά'χεις παλικάρι μου! (της ντομάτας)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef