Απάντηση: Re: Απάντηση: Aξίζει δεν αξίζει εγώ θα τα γράψω και ας λογοκριθώ
:107::126: Γιατί να του απαντήσω εγώ αφού είσαι εσύ Βασίλη μου? Ευτυχώς?Μου επιτρεπεις να σου απαντησω;
Κατ' ερχην γιατι αλλαξες το αβαταρ και τρομαξα να σε αναγνωρισω;
Αν διαβαεις το αρθρο που παραθετει η Fedra θα καταλαβεις για ποιο λογο στο cd δεν αναπαραγονται οι αρμονικες, οι οποιες φυσικα σε ενα τελικο κομματι το οποιο ακους απο το μεσον αναπαραγωγης σου, μπορει και να μην ειναι ακουστες, το σιγουρο ομως ειναι οτι τις αισθανεσαι. Αν φυσικα ακουσεις καθε οργανο χωριστα, φυσικα θα καταλαβεις για ποιο πραγμα μιλαμε.
Ναι, η ψηφιακη ποιοτητα ειναι οτι καλιτερο για ηλεκτρονικη μουσικη. Εκει που δεν υπαρχουν φυσικα οργανα και τα παντα αναπαραγονται μεσω δειγματων. Τα δειγματα των οργανων δεν περιεχουν αρμονικες συχνοτητες. Αρα ειναι οτι καλλιτερο για την καταγραφη τους.
Το flack δεν ειναι κατι ιδαιτερο. Μια μορφη συμπιεσης ειναι, οπου χρησιμοποιουνται πολυ καλοι αλγοριθμοι και ειναι πολυ φιλικο στις μετακινησεις του.
Ο ασυμπιεστο ηχος ειναι παντα η μορφη .wav. Εκει εχεις ολες τισ πληροφοριες που υπαρχουν στον πρωτογεννη σου ηχο αλλα και στο τελικο μιξαρισμενο αποτελεσμα.
Μπορεις να ακυρωσεις τωρα την παραγγελια σου.
(Πλακα κανω)