- Reaction score
- 78.672
Και να σ' τα ξαναχώσουμε:. Οπότε τι μένει τώρα ; τα ενεργά
Κότα. Σούζα σ' έχει.
Κι αν στραβώσεις:
Μα τι άντρακλας είσαι αγόρι μου! Κάτι @@ να!
Και να σ' τα ξαναχώσουμε:. Οπότε τι μένει τώρα ; τα ενεργά
Όχι και όλα... Προφανώς. Αλλά συ ειπαςΜη στραβώνεις καλέ, εδώ είμαστε όλα βλαμμένα.![]()
Μακριά απο το στρουμφακι τον zizik φίλε μου...μεγάλη λερα..Όχι και όλα... Προφανώς. Αλλά συ ειπας![]()
3-4 κατοστάρικα θέλει να δώσει ο άνθρωπος..Έδωσα ήδη την ιδανική λύση, αλλά δε το καταλάβατε.![]()
Ναι.3-4 κατοστάρικα θέλει να δώσει ο άνθρωπος..
Είσαι δημόσιος κίνδυνος...Ναι.
Το μήνα.
Σε 12 άτοκες.
![]()
Θα λεγα ..μπεσαμε μουτσο... λολ..
Καινούργια κατηγορία.
Για τον κόλο θα συμφωνήσω. Θέλει δύο ΟΟ για να είναι συμμετρικός και όρθιος.Θα λεγα ..μπεσαμε μουτσο... λολ..
Σπιτια ή κολο εχουν οι φοιτητριες ωραιο ?!
προσωπικα ..δεν θυμαμαι...ειχα πιει.. κ δεν φοραγα γυαλια...!! (το οποιο πιθανοτατα κ να ειναι αληθεια..)
..punk μαιμου ζηταει εμφανισιμη κοπελα.. με φροντισμενο χωρο.. pdf με μετρησεις με pm..κοκ..
Λοιπον εχω διαβασμα τωρα... bon nuit! A tout a leur!
Τελικά δε μας είπες, το πικάπ άλλαξε, ο ήχος έμεινε ίδιος;
Βεβαίως και ίδιος να έμεινε ο ήχος, η αισθητική βελτίωση άξιζε τα λεφτά.
Πάντως σοβαρή βελτίωση ήχου, με αλλαγή πικάπ μη περιμένεις. Σιγά τα ωα, ένα πικάπ είναι.. Με τα ηχεία όμως που σου λέω, ναι, εκεί ναι, ανάσταση.
Του το βάζει η ίδγια βρε!Ρώτα τη και τί λάδι να βάλεις στο αυτοκίνητό σου.
Ανοιξε αλλο νημα αν θελεις για αγορα πικαπΑνακαιφαλεωνοντας το thread (για όσους βαριούνται να διαβάσουν 4 σελίδες)
-"Παιδιά λεω να αντικαταστήσω το πικάπ"
-"ΤΙΙΙΙ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ.ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΗΧΕΙΑ Ή ΤΙ ΛΑΔΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ"
-"Ναι. Εντάξει. Αλλα αξίζει" ;
-"ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ. ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ"
Πολύ καλή περιγραφή του νήματος γίνεται επίσης και εδώ
(Α ναι. Κάπου ανάμεσα στις σελίδες γίνεται και μια αγορά ενός rega planar. Ετσι. Για να βγούμε λίγο off topic να χαλαρώσουμε)