Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.745
Η απάντηση του Tidal ήρθε στην διαχείριση με pm.

"Καλημέρα, Καλή Χρονιά.
Θα προσπεράσω προσωρινά τα τουλάχιστον προσβλητικά και σίγουρα μηνύσιμα περί απάτης, και θα απαντήσω με μερικά στοιχεία:
1) Είμαι μέλος του Forum 12 χρόνια
2) Έχω πουλήσει πάνω από 150 αντικείμενα συνολικής άρχικής αξίας που ξεπερνάει τα 100.000EUR από ηχεία των 35.000EUR μέχρι πανάκια καθαρισμού cd των 5EUR.
3) Ποτέ και κανένας δεν είχε το παραμικρό παράπονο από συναlλαγή μαζί μου
Πάνω στη συναλλαγη:
1) Το Mini disk επωλήθει στο 1/20 της αρχικής αξίας
2) Πουθενά δεν ανέφερα οτι είναι σε άριστη κατάσταση
3) Το σπάσιμο για μένα ειναι μικρό και η οθόνη πλήρως λειτουργική
4) Το Mini disk λειτουργεί κανονικότατα
5) Το Μini disk είναι σε αξιοπρεπέστατη κατάσταση κάτι που ο συνμφορουμίτης φρόντισε να μη δείξει με το είδος των φωτωγραφίων που έχει τραβήξει
Για την επιστροφή και την αποζημίωση:
1) Έδειξα όλη τη καλή διάθεση να επιστρέψω τα χρήματα παρόλο που δεν είχα καμία υποχρέωση
2) Ο συμφορουμίτης χωρίς τη συναίνεση μου έστειλε την ίδια μέρα το Mini disk πίσω χωρις να γνωρίζει κατά πόσο έχω τη δυνατότητα να πάω να το παραλάβω
3) Από την μέρα επιστροφής του Mini disk βρίσκομαι στο εξωτερικό εκτός από τις μέρες των γιορτών
Θα παρακαλούσα η λέξη απάτη όπως και τηλέφωνο-όνομα μου να αφαιρεθούν. Eπιφυλλάσομαι για όλες όλες τις νόμιμες ενέργειες ενάντια στο μέλος kyriakosmar.
Δεν θα επανέλθω γιατί ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος.
Καλή Χρόνια σε όλα τα αγαπητά μέλη του Forum. "

"Καλημέρα, Καλή Χρονιά.
Θα προσπεράσω προσωρινά τα τουλάχιστον προσβλητικά και σίγουρα μηνύσιμα περί απάτης, και θα απαντήσω με μερικά στοιχεία:
1) Είμαι μέλος του Forum 12 χρόνια
2) Έχω πουλήσει πάνω από 150 αντικείμενα συνολικής άρχικής αξίας που ξεπερνάει τα 100.000EUR από ηχεία των 35.000EUR μέχρι πανάκια καθαρισμού cd των 5EUR.
3) Ποτέ και κανένας δεν είχε το παραμικρό παράπονο από συναlλαγή μαζί μου
Πάνω στη συναλλαγη:
1) Το Mini disk επωλήθει στο 1/20 της αρχικής αξίας
2) Πουθενά δεν ανέφερα οτι είναι σε άριστη κατάσταση
3) Το σπάσιμο για μένα ειναι μικρό και η οθόνη πλήρως λειτουργική
4) Το Mini disk λειτουργεί κανονικότατα
5) Το Μini disk είναι σε αξιοπρεπέστατη κατάσταση κάτι που ο συνμφορουμίτης φρόντισε να μη δείξει με το είδος των φωτωγραφίων που έχει τραβήξει
Για την επιστροφή και την αποζημίωση:
1) Έδειξα όλη τη καλή διάθεση να επιστρέψω τα χρήματα παρόλο που δεν είχα καμία υποχρέωση
2) Ο συμφορουμίτης χωρίς τη συναίνεση μου έστειλε την ίδια μέρα το Mini disk πίσω χωρις να γνωρίζει κατά πόσο έχω τη δυνατότητα να πάω να το παραλάβω
3) Από την μέρα επιστροφής του Mini disk βρίσκομαι στο εξωτερικό εκτός από τις μέρες των γιορτών
Θα παρακαλούσα η λέξη απάτη όπως και τηλέφωνο-όνομα μου να αφαιρεθούν. Eπιφυλλάσομαι για όλες όλες τις νόμιμες ενέργειες ενάντια στο μέλος kyriakosmar.
Δεν θα επανέλθω γιατί ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος.
Καλή Χρόνια σε όλα τα αγαπητά μέλη του Forum. "