''Απάτη'' μέσω αγγελίας ?

Status
Not open for further replies.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Η απάντηση του Tidal ήρθε στην διαχείριση με pm.

"Καλημέρα, Καλή Χρονιά.

Θα προσπεράσω προσωρινά τα τουλάχιστον προσβλητικά και σίγουρα μηνύσιμα περί απάτης, και θα απαντήσω με μερικά στοιχεία:

1) Είμαι μέλος του Forum 12 χρόνια
2) Έχω πουλήσει πάνω από 150 αντικείμενα συνολικής άρχικής αξίας που ξεπερνάει τα 100.000EUR από ηχεία των 35.000EUR μέχρι πανάκια καθαρισμού cd των 5EUR.
3) Ποτέ και κανένας δεν είχε το παραμικρό παράπονο από συναlλαγή μαζί μου

Πάνω στη συναλλαγη:

1) Το Mini disk επωλήθει στο 1/20 της αρχικής αξίας
2) Πουθενά δεν ανέφερα οτι είναι σε άριστη κατάσταση
3) Το σπάσιμο για μένα ειναι μικρό και η οθόνη πλήρως λειτουργική
4) Το Mini disk λειτουργεί κανονικότατα
5) Το Μini disk είναι σε αξιοπρεπέστατη κατάσταση κάτι που ο συνμφορουμίτης φρόντισε να μη δείξει με το είδος των φωτωγραφίων που έχει τραβήξει

Για την επιστροφή και την αποζημίωση:

1) Έδειξα όλη τη καλή διάθεση να επιστρέψω τα χρήματα παρόλο που δεν είχα καμία υποχρέωση
2) Ο συμφορουμίτης χωρίς τη συναίνεση μου έστειλε την ίδια μέρα το Mini disk πίσω χωρις να γνωρίζει κατά πόσο έχω τη δυνατότητα να πάω να το παραλάβω
3) Από την μέρα επιστροφής του Mini disk βρίσκομαι στο εξωτερικό εκτός από τις μέρες των γιορτών

Θα παρακαλούσα η λέξη απάτη όπως και τηλέφωνο-όνομα μου να αφαιρεθούν. Eπιφυλλάσομαι για όλες όλες τις νόμιμες ενέργειες ενάντια στο μέλος kyriakosmar.

Δεν θα επανέλθω γιατί ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος.

Καλή Χρόνια σε όλα τα αγαπητά μέλη του Forum. "

Reaction score
26.695
1) Το Mini disk επωλήθει στο 1/20 της αρχικής αξίας
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
ΠΧ ΤΑ VHS ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ 200,000 Η 300,000 ΔΡΧ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ.
2) Πουθενά δεν ανέφερα οτι είναι σε άριστη κατάσταση
3) Το σπάσιμο για μένα ειναι μικρό και η οθόνη πλήρως λειτουργική
ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ.
4) Το Mini disk λειτουργεί κανονικότατα
5) Το Μini disk είναι σε αξιοπρεπέστατη κατάσταση κάτι που ο συνμφορουμίτης φρόντισε να μη δείξει με το είδος των φωτωγραφίων που έχει τραβήξει
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.....

Η ΛΕΞΗ "ΑΠΑΤΗ" ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Ένα σπάσιμο που καλύπτει το 40% του πλάτους της οθόνης ,δεν είναι ένα "μικρό σπάσιμο".
Μία συσκευή γεμάτη γρατζουνιές ,δεν είναι σε "αξιοπρεπέστατη κατάσταση".
Αυτά..
Έχω την υποψία, πως ο Κυριάκος έκανε την καταγγελία επειδή δεν το παρέλαβε...

Reaction score
30.455
Έχω την υποψία, πως ο Κυριάκος έκανε την καταγγελία επειδή δεν το παρέλαβε...
Δεν μπορώ να μπω στην ουσία της όποιας διένεξης ,γιατί δεν ξέρω τι έχει συζητηθεί μεταξύ τους ,άλλωστε δεν με ενδιαφέρει ,ούτε θέλω να το παίξω "ρομπέν των αγγελιών".
Ενοχλούμαι όμως όταν δημόσια αμφισβητείται η νοημοσύνη η δική μου και όλων των μελών ,όταν αυτό:

χαρακτηρίζεται "μικρό σπάσιμο" και αυτό:

συσκευή σε "αξιοπρεπέστατη κατάσταση".
Από την άλλη ,με ενόχλησε εξ' ίσου η ευκολία με την οποία ο Κυριάκος υιοθέτησε τον χαρακτηρισμό "απάτη" ,καθώς και η δημόσια ανάρτηση του ονόματος και τηλεφώνου του πωλητή.
[DOUBLEPOST=1515659983][/DOUBLEPOST]Επίσης ,θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς σημαίνει
φρόντισε να μη δείξει με το είδος των φωτωγραφίων που έχει τραβήξει
Δηλαδή να μας πει ο πωλητής ,αν βέβαια βρει χρόνο ,τι είδους φωτογραφίες θα έπρεπε να έχουν ληφθεί προκειμένου να φανεί η πραγματική κατάσταση της συσκευής και πώς οι φωτογραφίες που τράβηξε ο αγοραστής παραποιούν την πραγματικότητα.

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.771
το μέγεθος της αρχικής αξίας δεν παίζει κανένα απολύτως λόγο στο μέγεθος της σημερινής...και αυτό το γνωρίζουμε όλοι πιστεύω...άσε που όταν αναφερόμαστε στην αρχική τιμή της συγκεκριμένης συσκευής πρέπει να αναφερόμαστε σε δραχμές

καλό είναι αξία του τότε... να αντικατοπτρίζεται και στη σημερινή κατάσταση της συσκευής;)

όπως και να χει...ο Tidal αναφέρει ότι υπάρχουν διαθέσιμες φωτό για όποιον θέλει
κακός ο φίλος αγοραστής δεν ζήτησε

ενδεχομένως και εγώ να την ''πατούσα''(όπως και την έχω)...επηρεαζόμενος από το ιστορικό συναλλαγών ενός μέλους και τη συμμετοχή του στο φορουμ
για την εμπειρία του πωλητή θα περίμενα τυπικά να αναφέρει και τις επιφανειακές χαραγματιές..
το ότι δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι σε άριστη κατάσταση τυπικά του δίνει άλλοθι
αλλά ας μη παίζουμε με τις λέξεις;)

αυτό δεν το κατάλαβα πως μπορεί να συμβεί..

υπάρχει δόλος από τον αγοραστή ώστε να μας δείξει την κατάσταση της συσκευής σε χειρότερη κατάσταση?

τα υπόλοιπα τα θεωρώ κακή συνεννόηση

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.492
Ας πω και εγω την γνωμη μου, αλλωστε ειναι ωσαν τις λωλωοτρυπιδες.

Για μενα φταιμε (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) οι αγοραστες.

Σορυ δλδς, αλλα γιατι αγοραζεις γουρουνι στο σακι βρε πουλακι μου;;;;;;;

Δε πα να' ναι ο αλλος Καρδιναλιος, το καλυτερο παιδι, Αγγλος ευγενής ή γουατεβα... πως πληρωνεις για ενα προϊον που δεν εχεις καν δει;

Αυτα τα περι εμπιστοσυνης στον πωλητη κλπ κλπ θα τα συνοψίσω σε ενα ερωτημα του Αρκα: "Αφελεια ή βλακεια;"

Οταν πληρωνουμε απο την τσεπη μας, ας μην ειμαστε αφελης. Γιατι θελω να πιστευω οτι δεν ειμεθα βλαξ... :whistling:

melina

Cargo 200
Reaction score
44.627
Εγώ πάλι το βλεπω ως μικρό το σπάσιμο στην οθόνη, που δεν είναι σπάσιμο αλλά ράγισμα και εφοσον δεν επηρεάζει τη λειτουργία της συσκευής δεν βλεπω το πρόβλημα και οι μικρές γρατζουνιές στα άκρα του πάνω μέρους του κουτιού (πιστεύω οι περισσότεροι που έχουμε δει μηχανήματα που έχουν κάτσει το ένα πάνω στο άλλο θα έχουν δει τέτοια σημάδια και πολύ πιθανόν επειδή μου φαίνονται πολύ μικρού βάθους, επιφανειακές, θα πρέπει να μπει το μάτι ή ο φακός υπό συγκεκριμένη γωνία για να φανούν) δεν αποτελούν σημάδια κακοποίησης. Επίσης έγινε πολύ κουβέντα στο αρχικό ποστ για βρώμικα...δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη από τις φωτογραφίες, από το ύφος όμως των λεγόμενων μπορώ να καταλάβω οτι υπήρχε παρανόηση στο τι έδινε ο ένας και τι έψαχνε ο άλλος.
Εγώ καταλαβαίνω οτι ο πωλητής έδινε μια αξιοπρεπέστατη λειτουργική συσκευή 20ετιας χωρίς να κρύψει στην πώληση το ράγισμα της οθόνης στην πρόσοψη και ο αγοραστής έψαχνε μια συσκευή σε μουσειακή κατάσταση έτοιμη για έκθεση.
Επιπλέον ο πωλητης δέχτηκε την αντίστροφη της συναλλαγής αλλά σε αυτό το σημείο δεν υπήρξε σωστή επικοινωνία για σωστό χρονισμό της επιστροφής εκτός και αν νόμιζε ο αγοραστής οτι το έστελνε πίσω σε μαγαζί.
Η κατηγορία για απάτη είναι από άστοχη ως επιλήψιμη και συκοφαντική.
My2cents.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.645
Μικρά ή μεγάλα, παραμένουν παιδιά.
Αυτό είναι καλό βέβαια.
Χρειάζεται όμως κι ο γονιός να ρίχνει ένα τράβηγμα στο αυτί που και που.
Κι αυτό καλό είναι, λένε το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο..

Χθές είχε έγχρωμο Ζίκο. Καλή φάση, ε;

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.803
Φιλικά θά γράψω .

Βαριέs κουβέντεs γιά 50 e ( Στο σύνολο 74 ) !
Δέν τα υποτιμώ καθόλου !
Κάθε άλλό μάλιστα .
Αλλά σκέφτομαι αν ήταν 200-300 τά e , Τί θά έγραφεs ? Tί θά έλεγεs ?
Tώρα θά μου πείs εδώ στην Αθήνα σε σκοτώνουν και γιά 20 e .
Ένα δίκιο τό έχειs όσον αφορά τα χρήματα .
Αλλά τό φταίξιμο είναι δικό σου όλο .
Δεν ζήτησεs fhoto φίλε μαs !
Δέν έστειλεs κάποιον δικό σου από την Αθήνα να στο παραλάβει καί να σου πεί , ξέρειs έχει αυτό και αυτό τό μηχάνημα πάνω του !
Αν δεν είχεs δικό σου άνθρωπο να τό δεί καί να στο παραλάβει , γιατί να κάνειs την αγορά ?
Δέν συμφωνώ μαζί σου !
Άποψη μου σαν μέλοs του avsite .
Φίλε ......Sorry , .....αλλά φταίs ό ίδιοs .
Άs είμαστε πιό προσεκτικοί .

* ( Μέ 50 και 100e κανείs δεν πήρε " Mercedes " πού κάνει 1000e ! )
Άγραφοs νόμοs :hi:.

-

Reaction score
30.455
Κυριάκο ,το πόρισμα βγήκε αγόρι μου!
Αυτομαστιγώσου για την αμέλεια και την αφέλειά σου!
Και μάζευε λεφτά για δικηγόρο..έρχονται μηνύσεις!
Αααα και πού είσαι....θυμήσου την επόμενη φορά που θα παραλάβεις μια συσκευή σε "αξιοπρεπέστατη" κατάσταση ,να βάλεις φίλτρα στην κάμερα για να μην φαίνονται οι αμυχές...δεν μπορείς να εκθέτεις έτσι ευυπόληπτα μέλη της χάι εντ κοινότητας.....

:headbang::headbang::headbang:

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.803
Κυριάκο ,το πόρισμα βγήκε αγόρι μου!
Αυτομαστιγώσου για την αμέλεια και την αφέλειά σου!
Και μάζευε λεφτά για δικηγόρο..έρχονται μηνύσεις!
Αααα και πού είσαι....θυμήσου την επόμενη φορά που θα παραλάβεις μια συσκευή σε "αξιοπρεπέστατη" κατάσταση ,να βάλεις φίλτρα στην κάμερα για να μην φαίνονται οι αμυχές...δεν μπορείς να εκθέτεις έτσι ευυπόληπτα μέλη της χάι εντ κοινότητας.....

:headbang::headbang::headbang:
-

-

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.518
Members
38.456
Νεότερο μέλος