Απαραδεκτη η SONY στο Service!!!

Reaction score
1.128
Ευχαριστουμε για την ενημερωση μιας και σκοπευω να παρω κινητο τηλεφωνο.Εχω ακουσει οτι αξιοπιστη εταιρια με καλο σερβις ειναι η samsung.Ειχε κανεις εμπειρια να μου πει;

Διαβαζοντας κατι τετοια θεματα σκεφτομαι οτι αυτοι που παιρνουν το πιο low end προιον σε τιμη χαμηλη,κανουν τη δουλεια τους και αμα χαλασει το πετανε ισως ειναι οι κσλυτεροι...

Reaction score
5.911
TS SOLUTIONS ( ΠΡΩΗΝ ARVATO ) τα πιασες τα λεφτα σου!
http://www.samsung.com/gr/support/servicelocation/

Πανω απο 100 ευρω smartphone δεν αγοραζω εδω και πολυ καιρο.Κανω την δουλεια μου με φθηνες συσκευες,και οταν βγαλουν προβλημα,πανε στον καδο ανακυκλωσης.Αυτη την στιγμη εχω ενα lenovo vibe σχεδον δυο χρονια. Πριν ενα μηνα τα παιξε το φλας,και καπακι φουσκωσε η μπαταρια. Κοστος επιοσκευης πανω απο 60 ευρα. Θα φαει σουτ.[/QUOTE]

Reaction score
763
Είναι η χειρότερη εταιρία στο service ever.Τους πήγα μια κάμερα 2 ετών που την είχα χρησοπληρωσει και μου είπαν ότι δεν γίνεται γιατι σταμάτησε η εταιρία να βγάζει το ανταλλακτικό για τη συγκεκριμένη βλάβη που ήταν η ίριδα σε μόλις 2 χρόνια.Εκτος απο αυτο μου έκαψαν και την πλακέτα τροφοδοσίας κ δεν το παραδέχονταν.Το κατάστημα ήταν το service Χαλανδρίου που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.Ποτε ποια Καsony όπως είπε κ ο φίλος παραπάνω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos