Απιστία..Ένα θέμα που πονάει..

Reaction score
0
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Εξαρτάται απο την σχέση,πόσο δεμένη είναι και απο τον αυθορμητισμό.
Δεν είναι πάντος αυτό απο μόνο του,λόγος παρεξήγησης. :)
Δηλαδή εσυ πες οτι είχες μια κοπελιά και έκανε κοπλιμέντα σε κάποιον δεν θα σε πείραζε??θα έλεγες ''ελα μωρέ σιγα..''
Οσο και δεμένοι ή οχι να είσασταν είναι και θέμα εγωισμού!

Reaction score
3
Εδω είναι το κουμπί.Είπες την μαγική κακιά λέξη, εγωϊσμός.
Εαν καταφέρουμε κάποτε και αποβάλουμε τον εγωϊσμό μας πραγματικά,τότε οί σχέσεις μας,αλλά και η ζωή μας,θα αλλάξουν πρός το καλύτερο. :D

Reaction score
7
aporw... said:
Ε έλεος ρε παιδία!!Δλδ τι πρεπει να πείς στην άλλη για να θεωρηθεί πέσιμο!!

Δηλαδή θα σας άρεσε η κοπέλα σας να πάει σε κάποιον και να του πεί έχεις πολύ ωραία ματάκια και πολυ ωραίο σωματάκι!
Δέν θα σας πείραζε?δεν θα σας περνούσε απο το μυάλό οτι του την πέφτει??? :?
ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ....

Ε, τωρα αν ακουσεις ενα καλο λογο απο καποιον (για τα μαλλια σου, γι αυτο που φορας, ή αν σου πει ενα απλο "εισαι ωραια σημερα") και νομισεις οτι σου την πεφτει.... τοτε τι να πω; Μαλλον ψωνιο μου κανει!!!

Το θεμα εινα να του κανεις κλικ.... Υπαρχουν πολλες ωραιες (αντικειμενικα ή υποκειμενικα) γυναικες γυρω μας που για διαφορους λογους ΔΕΝ μας κανουν κλικ. Ακομα και σε αυτες ενας καλος λογος δεν ειναι κακο...

Πες μου τωρα οτι δε σας αρεσει κιολας!! Οχι οτι δεν το παιρνετε πανω σας....

Reaction score
0
Γιώργος Ανδρεάδης said:
aporw... said:
Ε έλεος ρε παιδία!!Δλδ τι πρεπει να πείς στην άλλη για να θεωρηθεί πέσιμο!!

Δηλαδή θα σας άρεσε η κοπέλα σας να πάει σε κάποιον και να του πεί έχεις πολύ ωραία ματάκια και πολυ ωραίο σωματάκι!
Δέν θα σας πείραζε?δεν θα σας περνούσε απο το μυάλό οτι του την πέφτει???  :?
ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ....

Ε, τωρα αν ακουσεις ενα καλο λογο απο καποιον (για τα μαλλια σου, γι αυτο που φορας, ή αν σου πει ενα απλο "εισαι ωραια σημερα") και νομισεις οτι σου την πεφτει.... τοτε τι να πω; Μαλλον ψωνιο μου κανει!!!

Το θεμα εινα να του κανεις κλικ.... Υπαρχουν πολλες ωραιες (αντικειμενικα ή υποκειμενικα) γυναικες γυρω μας που για διαφορους λογους ΔΕΝ μας κανουν κλικ. Ακομα και σε αυτες ενας καλος λογος δεν ειναι κακο...

Πες μου τωρα οτι δε σας αρεσει κιολας!! Οχι οτι δεν το παιρνετε πανω σας....
Kαμία σχέση!Δέν εννόύσα αυτό!Σημασία έχει ο τρόπος που το λέει ο άλλος!
Απλά θεωρώ καλύτερο να αποφευέυγονται τέτοιου είδους ''σχόλια'' όταν έχεις μία σχέση γιατι είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρέξηγήσεις ειδικα όταν το άλλο άτομο είναι ιδιαίτερο ζηλιάρικο! :)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ίσως στη σημερινή εποχή που η σύναψη σχέσεων, είτε μεταξύ ελεύθερων ατόμων είτε και ως απιστία, είναι ψωμοτύρι, τα πράγματα πάνε πιο εύκολα προς την παρεξήγηση.
Θυμάμαι το συχωρεμένο τον πατέρα μου να κάνει κοπλιμέντα σε κυρίες για την ελκυστική τους εμφάνιση, μπροστά στη μητέρα μου, στα παιδιά του, αλλά και στους συζύγους των κυριών. Κανείς δεν παρεξηγιόταν, γιατί αφ' ενός η μητέρα μου ήταν βέβαιη για τα αισθήματα του άντρα της για την ίδια, και αφ' ετέρου ο σύζυγος της κυρίας που δεχόταν το κοπλιμέντο ήταν κι αυτός βέβαιος ότι ένας φίλος του δεν υπάρχει περίπτωση να την πέφτει στη γυναίκα του και μάλιστα έτσι απροκάλυπτα.
Σήμερα όμως δεν είναι κανείς σίγουρος για τίποτα, γι' αυτό έχουμε καταντήσει να καταπνίγουμε όλοι τον αυθορμητισμό μας και να μη μπορούμε να εκφράσουμε το θαυμασμό μας προς το ωραίο. Έχει καταργηθεί το όριο ανάμεσα στο "μου αρέσει" και "την/τον θέλω".

VG

Reaction score
0
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Το στάδιο του φόβου της απιστίας δεν πρέπει κάποτε να το ξεπερνάμε;
Κανένας άνθρωπος δεν μας ανήκει. Ούτε ο σύντροφος, ούτε κανείς. Την αγάπη του και την αφοσίωσή του πρέπει να την κερδίζουμε κάθε μέρα. Μια μέρα να μην προσπαθήσουμε, εκείνη τη μέρα είναι ελεύθερος.
Αν πίσω από το φόβο της απιστίας είναι ο φόβος να μη φύγει το ταίρι μας, τότε κάποιο πρόβλημα έχει η σχέση.
Αν όμως δεν είναι αυτό και απλά θέλουμε αποκλειστικότητα, ας σκεφτούμε μήπως δεν αντέχουμε τη σύγκριση.

Ας πάει μ' όποια/όποιον θέλει. Κάθε φορά που θα επιστρέφει, ο μόνιμος / η μόνιμη σύντροφος θα κερδίζει μια μεγάλη νίκη: Ότι έπαιξε με αντίπαλο και κέρδισε.
Πρεπει να πεισω την αρραβωνιαστικια μου για ολα αυτα,ποτε μπορεις να ερθεις για σεμιναριο;Θα σε πληρωσω αδρά :lol:

Reaction score
0
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Ίσως στη σημερινή εποχή που η σύναψη σχέσεων, είτε μεταξύ ελεύθερων ατόμων  είτε και ως απιστία, είναι ψωμοτύρι, τα πράγματα πάνε πιο εύκολα προς την παρεξήγηση.
Θυμάμαι το συχωρεμένο τον πατέρα μου να κάνει κοπλιμέντα σε κυρίες για την ελκυστική τους εμφάνιση, μπροστά στη μητέρα μου, στα παιδιά του, αλλά και στους συζύγους των κυριών. Κανείς δεν παρεξηγιόταν, γιατί αφ' ενός η μητέρα μου ήταν βέβαιη για τα αισθήματα του άντρα της για την ίδια, και αφ' ετέρου ο σύζυγος της κυρίας που δεχόταν το κοπλιμέντο ήταν κι αυτός βέβαιος ότι ένας φίλος του δεν υπάρχει περίπτωση να την πέφτει στη γυναίκα του και μάλιστα έτσι απροκάλυπτα.
Σήμερα όμως δεν είναι κανείς σίγουρος για τίποτα, γι' αυτό έχουμε καταντήσει να καταπνίγουμε όλοι τον αυθορμητισμό μας και να μη μπορούμε να εκφράσουμε το θαυμασμό μας προς το ωραίο. Έχει καταργηθεί το όριο ανάμεσα στο "μου αρέσει" και "την/τον θέλω".
Έχεις πολύ δίκιο!Ετσι ακριβώς!Αυτή η αβεβαιώτητα είναι που τα έχει καταστρέψει όλα!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
VG said:
Πρεπει να πεισω την αρραβωνιαστικια μου για ολα αυτα,ποτε μπορεις να ερθεις για σεμιναριο;Θα σε πληρωσω αδρά :lol:
Κοίτα να δεις που μπορώ να βγάλω και μεροκάματο και δεν το φανταζόμουν... :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Που να κάνεις και κοπλιμέντα στο διαδύκτιο σε κάποια άλλη κοπέλα να δείς. Είσαι μέγας μοιχός. :roll: :shock:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.816
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos