Απιστία..Ένα θέμα που πονάει..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Giota said:
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
katerinaki said:
Αλήθεια συγχωρείτε την απιστία.......Και αν τη συγχωρείτε μπορείτε να είστε ήρεμοι ότι δεν θα σας ξανααπατήσει?

Μπορούμε να ζήσουμε με έναν άνθρωπο σβήνοντας όλα τα άσχημα? Σβήνονται ποτέ?
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΒΟΥΝΟ!!Το θεμα ειναι να μην το μαθεις,γι αυτο και ο απατημενος το μαθαινει τελευταιος :shock:

Η απατημένη,όμως, το μυρίζεται... :twisted: :twisted: :twisted:
Μερικες δεν το μυριζουν ακομα και αν ....ψοφησει :lol:

Reaction score
0
Aggelos said:
Δεν θα το συγχωρουσα ποτε.

Τωρα αν θα απατουσα ποτε την γυναικα μου... Ποτε μην λες Ποτε!!! :lol: :lol:
Πολυ δυσκολα πάντως...
Αν το έκανες θα ήθελες να σε συγχωρήσει??

Reaction score
50
Εδώ πραγματικά ταιριάζει το "ποτέ μη λες ποτέ" (για συγχώρεση της απιστίας). Επειδή σ' αυτή τη ζωή πραγματικά δεν ξέρεις πώς μπορεί να συμπεριφερθείς υπό διαφορετικές καταστάσεις, (προσωπικά) νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας ότι δε θα συγχωρούσε μια απιστία. Και ο λόγος είναι απλός - γιατί δε γνωρίζεις υπό ποιες συνθήκες μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ή σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεται ο καθένας. Κι εγώ εκ πρώτης όψεως νομίζω ότι μια απιστία δε θα τη συγχωρούσα με τίποτα. Επειδή όμως έχω αναθεωρήσει αρκετά πράγματα που πίστευα ακράδαντα, έχω μάθει να κρατάω παντού μια πισινή. Άρα θα έλεγα ότι μια απιστία δε θα τη συχγωρούσα στο 99.9% των περιπτώσεων. Όμως... υπάρχει και αυτό το 0.1% άρα ποτέ δεν ξέρεις.

Πάντως άλλο να συγχωρείς μια απιστία και άλλο να σβήνεις τα γεγονότα. Τα γεγονότα δε σβήνονται και η απιστία είναι απιστία. Αν είναι όμως να τη συγχωρέσεις πρέπει να προχωρήσεις μπροστά, αλλιώς δε γίνεται. Δε θα μπορείς να ζήσεις με τον άλλο και αυτό τελικά θα φανεί. Τώρα το αν θα τον ξαναεμπιστευτείς, ε αυτό είναι αλληλένδετο με τη συγχώρεση. Αν τον συγχωρείς υποτίθεται ότι τον ξαναεμπιστεύεσαι ή μάλλον του δίνεις μια ευκαιρία να τον ξαναεμπιστευτείς σταδιακά. Φυσικά όλ' αυτά θέλουν το χρόνο τους, δε σημαίνει ότι με το που αποδέχεσαι το συγγνώμη όλα είναι πάλι μέλι γάλα. Απλά υποθέτω ότι μπορεί και να γίνουν :)

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Δεν υπαρχει περιπτωση να συγχωρησει κανεις κανενα. Ακομα και αν το κανει, παντα θα υπαρχει ενα αγκαθι και θα τρυπα συνεχεια την σχεση. Με την πρωτη ευκαιρια θα βγαινει στην επιφανεια... Ο χωρισμος, ειναι η μονη λυση. Εκτος και αν μιλαμε για ατομα εντελως αναισθητα ή κυνικα...

Reaction score
14
Απιστία..Ένα θέμα που πονάει.. αυτός είναι ο τίτλος, τελικά ποιόν πονάει???

Αυτόν που κάνει την απιστία,
η κυρία που απίστευτηκε απο τον κύριο της
η κυρία που ο απιστος αφησε σύξηλη όταν ξαναγύρισε πίσω στην απιστευμένη,

Ποιός τελικά? :p :p :p :p :p :p :p

Reaction score
0
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Δεν υπαρχει περιπτωση να συγχωρησει κανεις κανενα. Ακομα και αν το κανει, παντα θα υπαρχει ενα αγκαθι και θα τρυπα συνεχεια την σχεση. Με την πρωτη ευκαιρια θα βγαινει στην επιφανεια... Ο χωρισμος, ειναι η μονη λυση. Εκτος και αν μιλαμε για ατομα εντελως αναισθητα ή κυνικα...
Φυσικά αυτό είναι η μία περίπτωση αλλά απο την άλλη δεν είναι στο χέρι του καθενός να μην έρθει ξανά στην επιφάνεια αυτό το θέμα..?Όχι να κάνεις τον άλλον/η να το ξεχάσει αλλα τουλάχιστον να μην το σκέφτεται.. :roll:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Να μη σκεφτεται οτι της τα φορεσα? Ειναι δυνατον? Θα βγω καποιο βραδυ με φιλους και δεν θα της περασει απο το μυαλο οτι μπορει να βρισκομαι με καποιοα αλλη?? Και δεν θα εχει αυτο επιπτωσεις στην ψυχολογια της και κατ'επεκταση στην ιδια την σχεση?

Δεν θα σκεφτομαι εγω οτι της τα φορεσα? Ειναι δυνατον? Μα ακομα και μια ταινια να δεις με παρομοιο θεμα, θα σκεφτομαι, "πως να νοιωθει αραγε τωρα?" "θα κανει κατι παρομοιο ποτε να με εκδικηθει?" " ποσο κακο της εχω κανει?" και αλλα πολλα, που θα εχουν επιπτωση στην δικη μου ψυχολογια...

Ειναι χαμενο το παιχνιδι...

Reaction score
0
aporw... said:
Aggelos said:

Πολυ δυσκολα πάντως...
Θα ήθελα, θα το θαυμαζα αλλά εγω δεν θα μπορουσα να το κανω. Ειμαι σιγουρος!

Reaction score
0
Aggelos said:
aporw... said:
Aggelos said:

Πολυ δυσκολα πάντως...
Θα ήθελα, θα το θαυμαζα αλλά εγω δεν θα μπορουσα να το κανω. Ειμαι σιγουρος!
Είναι λίγο άδικο..Αλλα τουλάχιστον ακούγεται ειλικρινές..

Reaction score
7
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Giota said:
Θα συμφωνησω.... (γενικα...)
Το καλυτερο ειναι να πεις οτι το εκανες παντως. Ακριβως, επειδη το ειπες, θα σε περασει για τρελο ή οτι θες να τσεκαρεις, οπότε δε θα σε πιστεψει.
Εσυ ομως θα εισαι ΟΚ....

Reaction score
0
Γιώργος Ανδρεάδης said:
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Giota said:
Θα συμφωνησω.... (γενικα...)
Το καλυτερο ειναι να πεις οτι το εκανες παντως. Ακριβως, επειδη το ειπες, θα σε περασει για τρελο ή οτι θες να τσεκαρεις, οπότε δε θα σε πιστεψει.
Εσυ ομως θα εισαι ΟΚ....
Κ αν σε πιστέψει??Τοτε θα υπάρχει πρόβλημα! :D

Reaction score
7
Αν σε πιστεψει... σε πιστεψε... αλλα σιγα μην σε πιστεψει.. Εκτος και αν δωσεις λεπτομεριες....

Ρε σεις ολα καλα αυτα που λεμε και λετε, αλλα αν καποια στιγμη σας/μας κατσει ΤΟ (υποκειμενικα ή αντικειμενικα) ΥΠΕΡΤΑΤΟ πλασμα.
Τι θα κανετε;
Δε μιλαμε για κατι που θα ειναι απλα καλο ή πολυ καλο, αλλα για κατι που καλυπτει ή αγγιζει το τελειο που εχει καποιος πλασει στο μυαλο του ισως και απο μικροτερη ηλικια. Δε μιλαμε για ενα ωραιο ξεκωλο που μας τριφτηκε σε ενα μπαρ...

Reaction score
0
Για να απιστήσεις, συνήθως πρέπει να το κηνυγήσεις... να φλερτάρεις, γενικά να παίξεις... αν όμως είσαι σε τέτοια διάθεση, για μένα κάτι δεν πάει καλά...

Αλλά γενικα ότι γίνεται, εξ ορισμού γίνεται κι απο τους 2... Δηλαδή αν εγώ θέλω να παίζω, δεν μπορώ να απαιτήσω από τη γυναίκα μου να μήν παίζει...

Reaction score
50
Μπροστά στη θέα μερικών... πλασμάτων οι άνδρες είναι ικανοί να τα ξεχάσουν όλα. Και το κακό είναι ότι οι καταστάσεις αυτές δεν είναι πάντα προγραμματισμένες. Προφανώς αν το θέτεις λογικά ότι "έχω μια πολύ καλή σχέση, γιατί να τη χαλάσω για κάτι εφήμερο" ακούγεται εύκολο ν' ακολουθήσεις το σωστό δρόμο. Τι γίνεται όμως αν το εφήμερο είναι και... υπέρτατο πλάσμα (κατά τα λεγόμενα του Γιώργου) και σου έρθει από'κει που δεν το περιμένεις; Νομίζεις ότι είναι εύκολο να σκεφτείς λογικά τότε; Μα αν σκεφτόμασταν (μόνο) λογικά δε θα'μασταν άνθρωποι αλλά ρομπότ (ωραία δικαιολογία ε;). Τέλοσπάντων, αυτό που πάω να πω είναι το ότι πολλές φορές δεν υπολογίζουμε τίποτα μπροστά σε μερικά πράγματα (ειδικά αν η πιθανότητα να μας πιάσουν είναι μικρή). Αυτό δε σημαίνει ότι δεν αγαπάμε τις συντρόφους μας. Απλά υπάρχουν και οι... εξάρσεις. Είναι καλή ώρα όπως αυτά που λέγαμε για το τσιγάρο σε πρόσφατα θέματα: πόσοι δεν το ξεκινούν ή και το συνεχίζουν παρόλο που ξέρουν ότι βλάπτει την υγεία; Το απόλυτα λογικό δεν είναι να το κόψουν; Γιατί δεν το κάνουν λοιπόν; Γιατί είναι ένα πάθος. Και το πάθος δεν κοιτάει λογική. Εγώ πιστεύω ότι μπροστά σε ειδικές καταστάσεις ένας άνδρας θα μπορούσε να απιστήσει και παρόλαυτά να νοιάζεται για τη σύντροφό του και σε καμία περίπτωση να μη θέλει να τη στεναχωρήσει. Αλλά είναι αυτή η άτιμη η φύση μας που μας σπρώχνει μερικές φορές σε τέτοιες καταστάσεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε εκεί που μια γυναίκα δε θα προχωρούσε.

Προσοχή: δεν πάω σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσω την απιστία και ούτε είμαι υπέρ της! Επίσης δεν πιστεύω ότι η ανδρική απιστία είναι λιγότερο σημαντική απ' τη γυναικεία. Απλά προσπαθώ να εξηγήσω αφενώς γιατί οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία, αφετέρου πώς γίνεται κάποιοι άνδρες ν' αγαπάνε μεν τις συντρόφους τους, να έχει όμως τύχει να τις απατήσουν.

Reaction score
14
υπάρχει λέτε απιστία σωματική και απιστία πνευματική?

Υπάρχει διαφορά μεταξύ πήγα με μια πληρωμένη και πήγα με μια που την κατάφερα?

Αν π.χ. πάς με κάποια άλλη και απατήσεις την γυνάικα σου με την οποία είσαι perfectly happy, και το κάνεις απλά για την εμπειρία, για το αλατοπίπερο στην ζωή σου, ή όπως μου είπε ενας φίλος βαρέθηκα το φιλέτο κάθε μέρα θέλω και μια σταυλίσια να την ξεκοκαλίσω..., τι λέτε?

Ρωτάω για την πνευματική απιστία, λέγοντας ότι δεν είσαι ευτυχής με την οικογενειακή σου κατάσταση, η γυναίκα σου δεν σε εξιτάρει πλεον, η ζωή σου σου φαίνεται ανιαρή, τι κάνεις? Την τραβάς μέχρι να την ξεχειλώσεις (την υπομονή σου και την ανοχή σου... βρωμιάρηδες!!!) και όπου σε πάει ή αρχίζεις το ψάξιμο?

Αν αρχίσεις το ψάξιμο που καταλήγεις? Προφανώς σε κάποιο νέο ερωτα ή σε κάποια νέα σχέση? Αυτό θα οδηγήσει σε νεες καταστάσεις, ή θα διαλύσεις την οικογένεια σου, ή θα γυρίσεις πίσω στα μουλωχτά σαν αποτυχημένος εξερευνητής και θα αρκεστείς με ότι σου εχουν στο πιάτο σου, μέχρι την επόμενη εξερευνηση.

Αυτό που έιναι σίγουρο είναι ότι αυτός που την ψάχνει συνήθως εχει λόγο να την ψάχνει, ετσι δεν έιναι?

Ενας απόλυτα ευτυχής, οπου ή σκέφτεται ή πράττει την απιστία του τι κάνει? Απλά εξερευνά την βιολογική του ανάγκη του για επιβεβαιωση ότι δεν ξόφλησε, δεν γέρασε, δεν πήρε σύνταξη, δεν τελέιωσε απο την ζωή.

Νομίζω ότι όλοι μας εχουμε σκεφτεί λίγο πολύ την απιστία, άλλοι την πράξαμε, άλλοι απλά μείναμε στην σκέψη.

Τελικά τι εχει σημασία να το κάνεις, να το σκεφτείς, να το σκεφτείς και να το κάνεις?

Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι η απιστία είναι και θέμα σεβασμού πρός το άτομο σου, πρός την σύζυγο σου και αν εχεις και παιδάκια, σεβασμός και πρός την νέα μελλοντική ζωούλα των παιδιών σου.

Reaction score
0
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν απιστήσει έχοντας ήδη την τέλεια σχέση.Γιατί??Γιατί απλά το απαγορευμένο είναι και πιο γλυκό!Βέβαια η πνευματική απιστία(Βλέπω αλλα δεν αγγίζω) ίσως να είναι και λιγότερο σημαντική..Το θέμα είναι να μπορείς να κρατάς το ενδιαφέρον του συντρόφου σου και να μην χρειαστεί να απιστήσει τουλάχιστον στην πράξη..

Reaction score
50
Ε καλά ρε παιδιά για μένα είναι προφανές ότι η απιστία στο μυαλό είναι σαφώς λιγότερο σημαντική απ' την πράξη. Το ίδιο θα σας πείραζε να ξέρατε ότι ο σύντροφός σας είχε επιθυμήσει κάποιον άλλο στη διάρκεια της σχέσης σας (το οποίο το βρίσκω αρκετά φυσιολογικό, ειδικά σε μακροχρόνιες σχέσεις δε νομίζω ότι είναι παράλογο να δημιουργηθεί μια τέτοια επιθυμία, στο μυαλό έστω) και το ίδιο να σας πει ότι... πέρασε και στην πράξη; Καμία σχέση! Όχι ότι δεν ενοχλεί και η απλή επιθυμία, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι αλλιώς.

Reaction score
7
* Και τους 9 μηνες τι γινεται?

** ΔΕΝ υπαρχει πνευματικη απιστια....

*** Η απιστια=σεξ ? Και μονο ετσι? Αν πχ φτασεις τυχαια ή ατυχα σε πολυ κοντινο σημειο απιστιας (θέτε λεπτομεριες ή τα καταφερνετε μονοι σας; ) αλλα "τελευταια" στιγμη... τραβηχτεις (σχημα λογου), εξακολουθει να θεωρειται αυτο απιστια?

Reaction score
14
Γιώργος Ανδρεάδης said:
εκεί στο λέω εκ πέιρας, για 9 μήνες φόρτιζε τις μπαταρίες σου κοιμήσου όσο μπορείς γιατί μετά τον dream_GR θα θυμηθείς!!!!!!

Reaction score
0
Γιώργος Ανδρεάδης said:

** ΔΕΝ υπαρχει πνευματικη απιστια....

*** Η απιστια=σεξ ? Και μονο ετσι? Αν πχ φτασεις τυχαια ή ατυχα σε πολυ κοντινο σημειο απιστιας (θέτε λεπτομεριες ή τα καταφερνετε μονοι σας; ) αλλα "τελευταια" στιγμη... τραβηχτεις (σχημα λογου), εξακολουθει να θεωρειται αυτο απιστια?
*Απ'οτι έχω ακούσει δεν απαγορεύεται και του 9 μήνες..αλλα και έτσι να είναι ένα παιδί χρειάζεται θυσίες..
**Εάν φτάσεις πολυ κοντά και ''τραβηχτείς'' κατα τη γνώμη μου το εάν θεωρηθεί απιστία εξαρτάται απο το πόσο έντάξει είσαι με τον εαυτό σου..
Εάν για παράδειγμα νιώθεις τύψεις που έφτασες έστω και σε αυτό το σημείο τοτε ναι θεωρείται απιστία..

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497