- Reaction score
- 715
Να και κάτι αντίστοιχο που έτυχε να δω σε Systemdek IIX.

Μπορεις να το πεις κι ετσι.Καμια ιδεα/γνωμη πες μας.Ασε που θα ειναι και μετρησιμες οι διαφορες.Δεν μπορώ να κρατηθώ και να μη πω ότι όλο το σενάριο αυτό έχει πολύ πλάκα!![]()
Δηλαδή;Εχω ενα ματ sorbothane αλλα αυτα που κανει δεν
Αγαπητέ Κώστα Καλημέρα ,
Το ιδιο δεν ισχυει για ολα τα ματ? χαχαχαΔε μου ακούστηκε απαραιτήτως "κακό" αυτό που περιέγραψες, μάλλον το αντίθετο!
Ιδίως όταν είναι δεδομένο ότι δε γνωρίζουμε επακριβώς το περιεχόμενο του μάστερ, τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις τα κατατάσσω στα θετικά στοιχεία στον ήχο.
Η αίσθηση αυξημένης λεπτομέρειας συνήθως συνοδεύει την ελάττωση όγκου στα χαμηλομεσαια, όπου βρίσκεται η ουσία της μουσικής, οι φωνές και τα όργανα.
Αν προσθέσεις την σαφέστατη παρουσία χαρακτήρα σε κεφαλές και βελόνες, σε καλώδια και φόνο στειτζ, σε προ και τελικούς, σε ηχεία και χώρους, σε ηχογραφήσεις και ηχογραφήσεις, τι μένει με βεβαιότητα; η λεπτομέρεια; Χαχαχαχαχα
Νομίζω ότι θα πρέπει να επιμείνεις περισσότερο στην ασφαλή από πλευράς κραδασμοαπορρόφησης επιλογή της σορμποθανης, σε ένα μηχανισμό που εκ των πραγμάτων βλάπτεται αντικειμενικά από τους κραδασμούς, και να αναζητήσεις αλλού τις ευθύνες για ότι προκύψει (μετρημένα) χειρότερο. Αυτό βέβαια, είναι ένας ασφαλής γενικός κανόνας.![]()
Ναι βρε, φυσικά υποκειμενική είναι η γνώμη σου από την περιγραφή που έδωσες, αυτό ήταν το ευκόλως εννοούμενο!συγκριτικα με αλλα ματ και αυτο βεβαια ειναι υποκειμενικο.
Ναι, δε κλείνω μάτι!Μου φαίνεται ότι οι τύψεις του αναλογικου δε σε αφήνουν να ησυχασεις.
Δεν ειμαι σιγουρος αν εχω τον τροπο να το μετρησω αυτο.Ναι βρε, φυσικά υποκειμενική είναι η γνώμη σου από την περιγραφή που έδωσες, αυτό ήταν το ευκόλως εννοούμενο!
Το δυσκόλως εννοούμενο είναι το γιατί λοιπόν δε το κάνεις αντικειμενικό, με μία μέτρηση;
[D
Γνωμη μου ναι !!!...το καλητερο καλωδιο λεει μια ψυχη...ειναι το καθολου καλωδιο..
Λες να ισχυει κατι τετοιο κ για τα mat!?
Γιατρέ, ακούω φωνές, και είμαι μόνος στη βάρκα.
Γατάκια με τα 16 bits....τσ,τσ,τσ.
"Remember: we are talking about analog recordings which may have up to 700 bits (so to speak, not 16), and maybe more."
...καναμε τα bits στραγαλια λολ..
Γιατρέ, ακούω φωνές, και είμαι μόνος στη βάρκα.
Γατάκια με τα 16 bits....τσ,τσ,τσ.
"Remember: we are talking about analog recordings which may have up to 700 bits (so to speak, not 16), and maybe more."