Απομόνωση Προσθήκης σε σύνθετο ! Χρειάζεται ?

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
Απάντηση: Απομόνωση Προσθήκης σε σύνθετο ! Χρειάζεται ?

Δεν νομιζω καποιος να ειναι σε θεση να σου προτεινει κατι με σιγουρια.
Ειχα ποδαρακια σορμποθανης απο το 03 (της κουεστ)
φολα θα ελεγα χαλασανε με γελοιο βαρος, also τα μαυρα πιατακαι που πατανε καταστρεφονται για πλακα.
Αγορασα βιομηχανικη σομποθανη απο την αμερικη.
Θα σου ελεγα για αρχη να δοκιμασεις οτι δινεται προς δοκιμη ωστε να εχεις μια ιδεα.Παντως γενικα το μοντερνο μοντελο αποσβεσης ειναι κατι με μπιλια σε κυλη επιφανεια .
Καλη περιπτωση αν μπορεις να ανεβεις ειναι και τα synergistic που ειναι μια αντιγραφη των παλιων μαντριγκαλ.Αλλα βελτιωμενα.Εχω και καρντας ayre ξυλινα πλακακια , αλλα και αυτα τα εχω για αλλες χρησεις.
Αυτα
 

Μηνύματα
12.863
Reaction score
10.076
Κάπου είχε πει ο KostasEAR σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται να απομονώσουμε και σε ποιες να μην απομονώσουμε τα ηχεία από το πάτωμα. Ψάξ' το, μπορεί και εδώ στο παρών νήμα.
 

vet

Audio, Δημοσιογράφος
Μηνύματα
8.259
Reaction score
8.154
Re: Απάντηση: Απομόνωση Προσθήκης σε σύνθετο ! Χρειάζεται ?

Καλη περιπτωση αν μπορεις να ανεβεις ειναι και τα synergistic που ειναι μια αντιγραφη των παλιων μαντριγκαλ.Αλλα βελτιωμενα.
τα mig?
κανουν τα ρολογια να παιζουν καλυτερα? πρεπει να ειναι παγκοσμια πρωτη...και ευκολο να μετρηθει...
MiG’s are especially beneficial when improving the performance of digital components such as transports, D to A converters, CD players, and even digital clocks. MiG’s are a must audition for anyone seeking organic natural sound.
 

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
Απάντηση: Απομόνωση Προσθήκης σε σύνθετο ! Χρειάζεται ?

Εχω σπιτι το πρωτο σετ που κατασκευασε ο τεντ.Ειναι αγυαλιστο, σαν αντικραδασμικο ειναι παρα πολυ καλο, οχι μονο για τα λεφτα του αλλα και για πολυ παραπανω.
 

Μηνύματα
518
Reaction score
77
Απάντηση: Απομόνωση Προσθήκης σε σύνθετο ! Χρειάζεται ?

......ωστόσο δεν πρόκειται να σταματησω εδώ μιας κα αναζητώ τη τελειότητα στον αναλογικό ήχο απο μεράκι κ αποφευγοντας καποια αστρονιμικά ποσά ποθ είδα παραπάνω.
Εχω ηδη παραγγείλει ποδαρακια σορμποθάνης για το πικ απ αξιας 25 ευρώ.....
Δεν γνωρίζω για ποιό πικάπ της Stanton συζητάμε, αλλά, εάν είναι απο τα πολύ απλά, μήν επενδύεις χρήματα στην όλη ιστορία. Προτείνω να διερευνήσεις την αγορά ενός "φθηνού πλήν τίμιου" πικάπ όπως το Rega P1.

..... θέλω να ρωτησω αν χρειάζεται να παραγγείλω κ φύλλα σορμποθανης για τις κολώνες που εδραζονται σε ξύλινο πάτωμα κ η μια δυστυχως αρκετα κοντά στο πικ απ.
Οπως σωστά ειπώθηκε, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την ιδανική λύση για την έδραση των ηχείων.

Εάν τα ηχεία σου έχουν ακίδες προτείνω να τοποθετήσεις δύο κομμάτια κόντρa πλακέ θαλάσσης όσο το δυνατόν μεγαλύτερου πάχους κάτω απο ηχεία. Πίεσε τα ηχεία ώστε οι ακίδες να καρφωθούν μέσα στο κόντρα πλακέ. Βάλε αυτοκόλλητες τσόχες ( αυτές που χρησιμοποιούν για τις καρέκλες ) στο κάτω μέρος του κόντρα πλακέ και έχεις ένα πρωτόγονο αλλά αρκετα αποτελεσματικό μέσο έδρασης με κόστος κάτω των 10 ευρώ.

Η λύση αυτή δεν είναι πανάκεια, αλλά ένα απλός και φθηνός τρόπος για να αρχίσεις τους πειραματισμούς. Το αποτέλεσμα ίσως να σε εκπλήξει ευχάριστα.

Για εξειδικευμένα προϊόντα καλό είναι να δανεισθείς κάποια για δοκιμές.
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.667
Μηνύματα
2.869.505
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top