Απορία..?

Reaction score
3
Υπάρχει καμία κάρτα (Pci -Pci-e)για PC που να κάνει ότι και το DreamBox (ίσως και περισσότερα)....έφτιαξα το Pc για το γραφείο και τώρα που πάω για νέα σύνθεση για HTPC θέλω να του βάλω και δορυφορικά...

Reaction score
14
οσο ξέρω οι skystar της technotrends τα κάνουν όλα και συμφερουν παρέα με ενα vplug ή ενα s2emu

Reaction score
0
Επειδή παρήγγειλα και εγώ την Skystar HD μαζί με το CI της, μπορείς να μου πείς αν το δικό της software ειναι καλό, η μήπως χρειάζομαι κάτι άλλο. Έχω διαβάσει για PROGDVB και DVBViewer κλπ. Τι εννοείς με το vplug και το s2emu?

Reaction score
4
@akarakas Το software που έρχετε μαζί με την κάρτα δεν ξέρω αν είναι της προκοπής αφού ούτε το έχω δοκιμάσει ποτέ μου.

Τα προγράμματα που ανέφερες πάντως πρέπει να είναι μακράν καλύτερα. Εγώ χρησιμοποιώ το DVBViewer το οποίο παρόλο τα προβληματάκια του, είναι πάρα πολύ καλό.

Το vplug και s2emu είναι δύο plugins για τα προγράμματα που αναφέρεις (μεταξύ άλλων) τα οποία κάνουν "διάφορα".

Reaction score
0
Που μπορώ να τα βρώ αυτά τα προγράμματα (DVBViewer) και τα δύο plugins?

Αν θες στείλε κανένα pm ([email protected]) με λεπτομέρειες.
Για τον DM 800 HD τι γνώμη έχεις?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απορία..?

Η κάρτα εγκαταστάθηκε χθες. Καλή λήψη, αρκετά κανάλια (Astra & Hotbird), μερικά HD με ωραία εικόνα, αλλά δεν έχω καθόλου ήχο. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο προβλημα με την Skystar HD?

Reaction score
0
Ποια HD καναλια επιασες ?
Ελευθερα ή οχι ?
Με ποιο προγραμμα ?
Δεν τα θυμάμαι όλα (τώρα είμαι στο γραφείο), αλλά σίγουρα θυμάμαι το LuxeHD.
Χρησιμοποίησα το πρόγραμμα που δίνει η κάρτα. Υπήρχαν και πολλά με την ένδειξη κλειδωμένα.

Έχεις καμμία λύση για το πρόβλημα του ήχου?

Reaction score
2
Δες αν εχει τροπο το προγραμμα να οριζεις τι codecs θα χρησιμοποιησεις.
αν εχει , αλλαξε codecs ηχου.
Δοκιμασε και altdvb, dvbviewer.
Ειναι καλυτερα προγραμματα και παιρνουν και Plugin.
Επισης καλο θα ειναι να εχεις και το ac3fillter για digital ηχο.
Τι καρτα ηχου εχεις ?

Reaction score
0
Δες αν εχει τροπο το προγραμμα να οριζεις τι codecs θα χρησιμοποιησεις.
αν εχει , αλλαξε codecs ηχου.
Δοκιμασε και altdvb, dvbviewer.
Ειναι καλυτερα προγραμματα και παιρνουν και Plugin.
Επισης καλο θα ειναι να εχεις και το ac3fillter για digital ηχο.
Τι καρτα ηχου εχεις ?
Η κάρτα ήχου είναι της Realtek (on board) και στέλνω μέσω SPDIF optical στον ενισχυτή του Home Cinema. Θα δοκιμάσω και το dvbviewer (τι Plugin παίρνει?)
Η καρτούλα έχει και το CI της, καμμία καλή πρόταση για κάρτες, δεν ξέρω πολλά πράγματα.

Reaction score
0
Ποσο πηγε to Ci module ?
38 Ευρώ, Τι καρτούλες συμβουλεύεις?. Το πρόβλημα ήχου λύθηκε, αγόρασα και το DVBViewer και ετοιμάζομαι για χρήση. Εκτός το LUXE HD πιανει και το MELODY ZEN HD.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλό σούβλισμα!

Reaction score
0
Απάντηση: Απορία..?

ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΔΙΑΘΕΤΩ ΜΙΑ LG LF75 42'' KAI ΔΕΚΤΗ ΤΟΝ PANASAT 990 ΤΗΣ NOVA. KATA ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ NOVA NA THN BΑΛΩ ΣΕ ΑΛΛΩ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟ ΚΛΠ? ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, NEW BOY IN TOWN ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΑΡ..

Reaction score
1

μικρές διαφορές σε βελτίωση εικόνας , αρκεί ο δέκτης να διαβάζει irdeto2 ή να παίρνει μοντούλα irdeto2 ...

Από ότι διαβάζω όμως , οι νέοι HD δέκτες έχουν καλύτερους επεξεργαστές εικόνας και ανεβάζουν αρκετά την φτωχή ποιότητα της Nova ... στην τελική μόνο με δοκιμή θα δεις εαν σε ευχαριστεί και βέβαια σε παρόμοιες συνθήκες , κατά προτίμηση την ίδια στιγμή και παρατήρηση περί τα 5 λεπτά με διάλειμμα 1 λεπτού μεταξύ των 2 δεκτών ώστε να φανεί καλύτερα η διαφορά , εαν όντως υπάρξει διαφορά ( εξαρτάται και από τα μάτια μας )

Reaction score
2
Ρε παιδιά βοηθήστε και εμένα!Έκανα και ένα thread αλλά κανείς δεν απάντησε ακόμα.Είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ... Θέλω HD sat tv στο pc και δεν έχω ιδέα του τι χρειάζομαι κτλ!Αν βρει κάποιος χρόνο θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη βοήθεια του!Χρόνια πολλά κι όλας!

Reaction score
290

Σε Ευχαριστώ πολύ Νικόλα για το help. Θα δω τι μπορώ να κάνω. Πάντως άν έχει κάποιος μια καλή και συνάμα οικονομική ιδέα-προσφορά για decoder στην αγορά ας στείλει κάποιο link να με βοηθήσει με τη γνώμη του.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll