- Reaction score
- 1.269
-
-
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Απορία :
Που λέει μέσα στο εγχειρίδιο (σελίδα-παράγραφο) τον όρο "network assignment" ή "ορισμός δικτύου" ή κάτι σχετικό με τα μηνύματα του display,ώστε να πω οτι δεν διάβασα καλά το βιβλίο?
Γιατί διάβασα 10 λεπτά το μάνιουαλ και δεν είδα κάτι σχετικό,ΠΟΥΘΕΝΑ !
Εχω σαν κανόνα να βλέπω πρώτα το βιβλίο χρήσης και μετά να ρωτάω οτιδήποτε,έτσι ώστε να μαθαίνω να δουλεύω το εγχειρίδιο και να μην κρέμομαι στο πότε & ποιος θα απαντήσει στις απορίες μου.
Αλλά αν δεν βοηθάει το εγχειρίδιο,δύσκολα τα πράματα.
Ούτε καν στο "Ευρετήριο" δεν υπάρχει τέτοια φράση ή στα "συμπτώματα" ..
Μα θέλω δίκτυο,αφού ακούω ιντερνετικό ραδιόφωνο.Πήγαινε στο σετ απ μενού και πες του δεν θέλω δίκτυο
-
Αυτό πόσο χρήσιμο είναι?Δηλαδή τι θα αλλάξει με ένα update (παράδειγμα...)?Πάντως το δίκτυο το χρειάζεσαι.....και για firmware updates
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Απορία :
Που λέει μέσα στο εγχειρίδιο (σελίδα-παράγραφο) τον όρο "network assignment" ή "ορισμός δικτύου" ή κάτι σχετικό με τα μηνύματα του display,ώστε να πω οτι δεν διάβασα καλά το βιβλίο?
Γιατί διάβασα 10 λεπτά το μάνιουαλ και δεν είδα κάτι σχετικό,ΠΟΥΘΕΝΑ !
Εχω σαν κανόνα να βλέπω πρώτα το βιβλίο χρήσης και μετά να ρωτάω οτιδήποτε,έτσι ώστε να μαθαίνω να δουλεύω το εγχειρίδιο και να μην κρέμομαι στο πότε & ποιος θα απαντήσει στις απορίες μου.
Αλλά αν δεν βοηθάει το εγχειρίδιο,δύσκολα τα πράματα.
Ούτε καν στο "Ευρετήριο" δεν υπάρχει τέτοια φράση ή στα "συμπτώματα" ..