Αποριες Περι HTPC

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αποριες Περι HTPC

sfinas μάλλον παιδευεσαι χωρίς πολυ ουσία....
Eλεγα ρε ντρεαμ μπας και γλυτωνα προσωρινα κανα φραγκο, μιας και αυτο που θελω να παρω εγω στην καλυτερη περιπτωση κανει 1200...
Αλλα δεν το γλυτωνω ουτε προσωρινα τελικα....
Καλυτερα να το παρω να ξεμπερδευω....

Reaction score
6
Απάντηση: Αποριες Περι HTPC

Μπερδευουν τα πραγματα...
Δεν μπορω να επεμβω στην καρτα ηχου και να ρυθμισω ουτε treble & bass!!! Βγαζει δυνατο ηχο, και ποιοτικο, αλλα δεν μπορω να αλλαξω καποια πραγματα που θελω...
Αυτό πάντως που συμβαινει στον Sfinas συμβαίνει και σε μενα χωρις όμως να ειμαι σίγουρος οτι φταίει ο τροπος σύνδεσης καθως σε άλλη μητρική η ιδια κάρτα ηχου με τους ίδιους drivers σε αφήνει να επέμβεις σε ρυθμίσεις…
Τι παιζει …ιδεα δεν εχω

Reaction score
14
αν εχετε Vista και εχουν μπεί οι drivers απο αυτά για την κάρτα ήχου π.χ., μην βασίζεστε οτι ναι δουλευει και ολα είναι καλά... γιατί πολλές φορές τα default drivers των windows δεν είναι και τα τελειότερα για κάποιο περιφερειακό.

Στην περιπτωση μου με τον υπολογιστή μου, δεν είχα προνοήσει και είχα αφήσει της κάρτας ήχου τα drivers που βρήκε με την εγκατάσταση... και ετσι δεν δουλευε το volume control στο Imon. Επρεπε να βάλω αυτά που έδινε η Asus για το συγκεκριμένο μου motherboard Και όλα μια χαρά.

Οπότε κάτι τέτοιο ψυλιάζομαι και στην περίπτωση του sfinas

Reaction score
0

Και εγω τους drivers παρολο που εχω βιστα τους εχω περασει.
Το μονο που μπορω να αλλαξω ειναι το περιβαλλον του ηχου στην καρτα γραφικων και κατι αλλες σαχλαμαρες. Δεν μπορω να ρυθμισω το πλεον απλο και σημαντικο:
treble & bass..... ελεος....

Reaction score
0

Μηπως ξερει κανεις το σημα που βγαζουν οι καρτες ηχου ποσο προενισχυση εχει??
Ρωταω κατι εξειδικευμένο το ξερω, αλλα πρεπει οπωσδηποτε να μαθω!!!
Αν ξερει κανεις θα το εκτιμουσα..!

Reaction score
152
the bottom line is....
μπορεις να ριξεις την συνθεση και ποσο κοστισε???

.....φοβερο brainstorming!!!!!!!!

Reaction score
0

Ποια συνθεση αδερφε? Το HTPC ή του Home Theater γενικοτερα?

Reaction score
0
Να ρωτησω και κατι αλλο??
Το τροφοδοτικο μου εχει εναν 12αρι ανεμιστηρα απο κατω. Αυτος ο ανεμιστηρας πρεπει να κοιταει την motherboard ή την πλάγια πλευρά του κουτιού??
Εγω το εχω βαλει να κοιταει την motherboard. Ετσι ομως δεν ρουφαει ζεστο αέρα??

GTX

Reaction score
39
Σωστά το έβαλες, το σκεπτικό είναι ότι τραβάει ζεστό μέσα από τον κουτί και το πετάει πίσω.

Reaction score
14
sfinas ετσι είναι το σωστό θα δείς και στην φωτό που εβαλα οτι ετσι είναι και το corsair να βλέπει ο ανεμιστήρας του PSU το cooler fan της CPU

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αποριες Περι HTPC

Σωστά το έβαλες, το σκεπτικό είναι ότι τραβάει ζεστό μέσα από τον κουτί και το πετάει πίσω.
Και ετσι ψυχεται το τροφοδοτικο??
Ειδα σε ενα manual ενος κουτiου ζαλμαν οτι πρεπει λεει να μπει αναποδα. Ο ανεμιστηρας απο την μερια του κουτιου και οχι της cpu..:111:

dream are you sure?? Στο πλάι εμας δεν εχει τρυπες το κουτι?? Εχει απο οσο θυμαμαι γιατι δεν ειμαι ευκαιρος να το δω τωρα...

Reaction score
14
το χαιδευω τώρα που γράφω... (το κουτί "βρωμιαρηδες"!!!) και ναι εχει τρύπες!!!!

Νομίζω και εγώ οτι το σωστό είναι όπως το βάλαμε facing CPU

Reaction score
0

ΘΑ βρω την πηγη οπου βρηκα αυτο που λεω και θα σας πω ρε παιδες. Μπας και κανουμε καμια λαλακια... Τι να πω. Μακαρι να εχετε δικιο γιατι βαριεμαι παλι τα ξηλωματα....

Reaction score
0
Εγώ που το πήρα στημένο από το e-shop το βλέπω κατά τον ίδιο τρόπο (ο ανεμιστήρας εσωτερικά).

Reaction score
2
το χαιδευω τώρα που γράφω... (το κουτί "βρωμιαρηδες"!!!) και ναι εχει τρύπες!!!!

Νομίζω και εγώ οτι το σωστό είναι όπως το βάλαμε facing CPU
Και στα όρθια κουτιά έτσι κοιτάει προς την cpu .Κι εγώ έτσι το έχω βάλει.

Reaction score
0
Ναι αυτή είναι η σωστή θέση, μην προβληματίζεστε τσάμπτα παιδιά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos