Αποριες Περι HTPC

Reaction score
0
Απάντηση: Αποριες Περι HTPC

Εχει Κανεις ιδεα αν παρω κομματια τον Υπολογιστη πως κανουμε εγκατασταση στο Bios και στα συναφη??

HV

Reaction score
0
Βαλε την 1η ψυκτρα. Ειναι μια πολυ αθορυβη ψυκτρα με την οποια ομως δεν θα μπορεσεις να κανεις Overclock...Οχι οτι θα εκανες ουτως η αλλιως.
Οσο για το BIOS ειναι εγκατεστημενο σε Chip πανω στις μητρικες, εσυ απλα θα πρεπει να αλλαξεις καποιες ρυθμισεις.

Reaction score
0

Overclock δεν υπαρχει ουτε περιπτωση ουτε λογος να κανω.
Οποτε βαζω την πρωτη.

Οσο για τις ρυθμίσεις εννοεις για το boot priority κτλ...?
Μετα απο αυτο κανω φορματ και περναω windows??

Reaction score
6

Συναρμολόγησε το pc σου, φτασε στο σημείο να βαλεις λειτουργικό και τοτε τα ξανάλεμε.
Μην αγχώνεσαι με αυτό από τωρα…:145:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.805
Ρε παιδιά να εκφράσω κι εγώ την απορία μου;Ίσχυει ότι βολεύουν περισσότερο οι κάρτες της ATI γιατί αναλαμβάνουν αποκλειστικά να κάνουν μόνες τους την επεξεργασία και δεν επιβαρύνουν τον επεξεργαστή σε αντίθεση με τις Nvidia;
Το ότι κάποιες κάρτες δίνουν έξοδο Hdmi σημαίνει ότι βγάζουν και ήχο μαζί, ενώ αυτές που δίνουν dvi βγάζουν μόνο εικόνα;

GTX

Reaction score
39
Ίσχυει ότι βολεύουν περισσότερο οι κάρτες της ATI γιατί αναλαμβάνουν αποκλειστικά να κάνουν μόνες τους την επεξεργασία και δεν επιβαρύνουν τον επεξεργαστή σε αντίθεση με τις Nvidia;
Καμία σχέση, και από τις 2 εταιρείες οι κάρτες τελευταίας γενιάς αναλαμβάνουν την επεξεργασία του video δε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Το ότι κάποιες κάρτες δίνουν έξοδο Hdmi σημαίνει ότι βγάζουν και ήχο μαζί, ενώ αυτές που δίνουν dvi βγάζουν μόνο εικόνα;

Όχι, ήχο δίνουν μόνο κάποιες κάρτες της Ati και μάλιστα από το DVI με αντάπτορα σε HDMI.

HV

Reaction score
0
Ο ηχος αυτων των καρτων ειναι κατωτερος ακομα και απο τον ηχο Onboard λυσεων...Απλα βολευει οσους θελουν αναγκαστικα HDMI με ηχο.

GTX

Reaction score
39
Ο ηχος αυτων των καρτων ειναι κατωτερος ακομα και απο τον ηχο Onboard λυσεων...Απλα βολευει οσους θελουν αναγκαστικα HDMI με ηχο.

Βασικά το ίδιο τσιπάκι της realtek έχουν, πώς γίνεται και είναι χειρότερο απ΄τις onboard??? :121::121:

Reaction score
7
Βασικά το ίδιο τσιπάκι της realtek έχουν, πώς γίνεται και είναι χειρότερο απ΄τις onboard??? :121::121:
Απλά δεν ξέρεις και ούτε το έχεις δοκιμάσει... Το πρόβλημα είναι η εισαγωγή Jitter λόγω ανάμειξης και της εικόνας απο ένα τόσο δα μικρό βυσματάκι που τα Pins του είναι πολύ κοντά (AKA HDMI) :140:
Ο τσαρουχάς όταν έβαλε καλώδιο HDMI στο αυτί του το άκουσε...προσπάθησε κι εσύ.

HV

Reaction score
0
Δεν ξερω γιατι ειναι χειροτερο, απλα ειχα δει συγκριτικο πριν καιρο Online που μια μητρικη Χ38 μαζι με την Onboard Realtek εβγαζαν ελαχιστως καλυτερα νουμερα στα διαφορα ηχιτικα Benchmarks. Εγω δεν εχω ασχοληθει περεταιρω με αυτα.

Reaction score
2
Εν τοιαυτη περιπτωσει, θα σε παρακαλουσα θερμα να μην δινεις λανθασμενες εντυπωσεις για πραγματα με τα οποια ο ιδιος παραδεχεσαι οτι δεν εχεις ασχοληθει.

HV

Reaction score
0
spresv δεν θελεις να αρχισουμε παλι τα ιδια πιστεψε με...Θα ψαξω να βρω το συγκριτικο για να σταματησεις να γκρινιαζεις.

Reaction score
2
Δεν με ενδιαφερει οποιοδηποτε συγκριτικο και να βρεις. Δεν αρχιζω εγω τα ιδια.

Δεν ξερω γιατι ειναι χειροτερο, απλα ειχα δει συγκριτικο πριν καιρο Online που μια μητρικη Χ38 μαζι με την Onboard Realtek εβγαζαν ελαχιστως καλυτερα νουμερα στα διαφορα ηχιτικα Benchmarks. Εγω δεν εχω ασχοληθει περεταιρω με αυτα.
Αλλα παρ'ολα αυτα, εδω και 2 σελιδες θαβεις, χωρις να εχεις δοκιμασει την αντιθετη αποψη, τις on-board καρτες καρτων γραφικων και μητρικων. Go figure...

HV

Reaction score
0
GTX εσυ οτι και να λεω το εκλαμβανεις σαν απειλη.
Απλα ο spresv τρωγεται να αρχισει παλι λογομαχια γιαυτο του ειπα να μην αρχισει παλι.
Ελεος δλδ με σενα και τις απειλες. Αν νιωθεις απειλημενος απο ολο τον κοσμο δεν σου φταιει κανεις.

Reaction score
5
Δεν είναι καθόλου κατώτερος.

Σε δοκιμή που έκανα με την 3870 σας πληροφορώ ότι μπορεί να στείλει :

DD, DTS και μέχρι 192ΚΗz και αν θυμάμαι καλά και WMA9Pro!!!!

παραπληροφόριση πάλι...

Reaction score
2
Λογομαχια απολυτως καμια. Ξαναλεω, με ενοχλει ιδιαιτερα οπου σε εναν ανθρωπο ο οποιος δεν εχει αφησει απλα να εννοηθει, αλλα μας εχει δηλωσει ευθαρσως οτι δεν το κατεχει το αντικειμενο, του προτεινεις πανακριβες λυσεις, για των οποιων την ορθοτητα κοπτεσαι, και στο τελος μας δηλωνεις οτι δεν εχεις ιδια πειρα. Εαν το ειχες δοκιμασει δεν θα ειχα κανενα προβλημα να δεχτω την αποψη σου (το αν θα συμφωνουσα ή οχι ειναι αλλο θεμα). Τωρα απλα δημιουργεις εντυπωσεις τις οποιες δεν εισαι σε θεση να στηριξεις, και θα παρακαλουσα θερμοτατα για μια δευτερη φορα αυτο να σταματησει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier