Αποστολή AVsite στο GP του Silverstone 07

GTX

Reaction score
39
Φοβερό το περίπτερο (μάλλον κάτι παραπάνω από περίπτερο) της BMW, είχε μια μικρή πίστα που έκανε donuts ο οδηγός της ομάδας στη Formula BMW και αργότερα ο Nigel Mansell με ένα F1, δυστυχώς είχαμε φύγει όταν έγινε αυτό...απλά ακούσαμε από μακριά το F1 να παίρνει μπρος αλλά είμασταν αρκετά μακριά για να γυρίσουμε :pc:

Attachments

GTX

Reaction score
39
Και επειδή δεν ήταν αρκετά γρήγορο το απλό, ζητήσαμε την ειδική έκδοση με τα 722 άλογα, όπως φαίνεται και στο πλάι :happy_5::happy_5::happy_5:

Attachments

GTX

Reaction score
39
Ουφ...τέλος!

Τέλος??? Εννοώ η πρώτη μέρα!!! :happy_5::happy_5::happy_5:

Λέω να το πάω ημερολογιακά, οπότε αύριο οι φωτογραφίες του Σαββάτου και μεθαύριο οι φωτογραφίες της Κυριακής. Συνολικά έβγαλα γύρω στις 3500 φωτογραφίες :shock::shock: (ναι είμαι κάφρος :happy_5::happy_5:). Γενικά όπως είναι λογικό επειδή κάθεσαι σε ένα σημείο αρκετή ώρα οι φωτογραφίες είναι αρκετά μονότονες και κυρίως αυτές της Κυριακής που η θέση είναι αυτή που πλήρωσες και δε μπορείς να κάτσεις όπου θες, προσπάθησα λοιπόν να ανεβάσω κάποιες που είναι καλές με όσο το δυνατόν περισσότερη ποικιλία για να μη σας κουράσω. Ελπίζω να σας αρέσουν και τελικά να μη σας κουράσω :cool_4:.
Για ρίχτε κανά σχόλιο (δεχόμαστε και παραγγελιές αφού λίγο πολύ πρέπει να έχω αρκετές καλές φωτογραφίες από όλους τους οδηγούς).

ΥΓ. Preve, unfo περιμένω με αγωνία...έμαθα τίποτα τελικά???

Reaction score
0
Τρομερός GTX, thank you! :cool_4: Ειδικά αυτές από τα περίπτερα των ομάδων είναι μία και μία! (καλά αυτοί ο μλκες στον Alpha σε άλλα grand prix πάνε; :happy_9:)

Τώρα έχει νόημα να ζητήσω να ποστάρεις πολύ Kimi? :happy_5:

ΥΓ. Τρελό μαλλί ο n.1 fan του Mansell...

Reaction score
5
Μπράβο Γιώργο, μου θύμισες τους ταπεινούς γύρους που είχα κάνει στο Silverstone με το ταπεινό εκπαιδευτικό...:-D
Δώσε πράμα! :bravo:

Reaction score
1
Συγχαρητήρια κι από μένα Γιώργη!

Τόσο οι φωτό όσο και η περιγραφή σου είναι άψογα.

Reaction score
0
Τόσο οι φωτό όσο και η περιγραφή σου είναι άψογα.
Συμφωνω με τον προλαλησαντα.:cool_4:
Μπραβο ρε Γιωργο. :bravo:
Δεν το περιμενα απο σενα.:happy_9:
Σου αξιζει το βραβειο Πουρναρακη .:happy_5:

Reaction score
1
Απάντηση: Αποστολή AVsite στο GP του Silverstone 07

πράγματι άψογα φώτο και σχόλια

εμπειρία ζωής...

από μπλουζάκια, διαφημιστικά/αναμνηστικά κλπ πήρες τίποτα? :cool_1:

Reaction score
49
Και επειδή δεν ήταν αρκετά γρήγορο το απλό, ζητήσαμε την ειδική έκδοση με τα 722 άλογα, όπως φαίνεται και στο πλάι :happy_5::happy_5::happy_5:

Yπέροχες φωτογραφίες Γιώργο!!!
Εύγε παλικάρι μου (αν και θα ήθελα αντιστροφή στα links)

Μικρή διόρθωση για την Mercedes-Benz SLR 722

To 722 δεν υποδηλώνει την υποδύναμη της special έκδοσης της SLR.
Ναι είναι ελαφρά ισχυρότερη (έχει 650 ίππους σε σχέση με τους 626 της "απλής") αλλά όχι με 722 ίππους.

Το 722 είναι ουσιαστικά ο αριθμός εκκίνησης με τον οποίο έτρεξε ο Stirling Moss στο Mille Miglia τo 1955.
Ουσιαστικά το 722 υποδηλώνει την ώρα εκκίνησης του αγωνιστικού Mercedes-Benz 300 SLR που ήταν 7:22 το πρωί

GTX

Reaction score
39

To 722 δεν υποδηλώνει την υποδύναμη της special έκδοσης της SLR.
Ναι είναι ελαφρά ισχυρότερη (έχει 650 ίππους σε σχέση με τους 626 της "απλής") αλλά όχι με 722 ίππους.
Φαντάζομαι πως έχεις δίκιο! Ότι είναι η ιπποδύναμη το είπε ο υπάλληλος που είχαν εκεί δίπλα στο αμάξι και κάποια στιγμή άνοιξε την πόρτα για να δούμε μέσα, κάποιος τον ρώτησε τί είναι το 722 και είπε τα άλογα αλλά δε τον κόβω και πολύ αξιοόπιστο ένα παιδάκι ήταν που έτυχε να του δώσουν αυτή τη δουλειά...:cool_4:

και για να πω την αλήθεια και στην οδήγηση δε μου φάνηκε για 722 άλογα!!! :happy_5::happy_5::happy_5:

Λοιπόν πάμε για τη δεύτερη μέρα...σε λίγο αρχίζω το ανέβασμα!

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν καταρχήν βάζω ένα διάγραμμα της πίστας για να δείτε λίγο που είναι αυτά που λέω κάθε φορά :cool_4:

Αν μπορεί κάποιος συντονιστής θα το εκτιμούσα να κάνει merge αυτό μου το post με το πρώτο, ώστε ο χάρτης να είναι στην αρχή, έχει πιο πολύ νόημα.

Attachments

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv